ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Почистването на Марица започна, общината не знае
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 04.11.2009Коментари (22)5814
Какво работят багери и други машини още от понеделник по речното корито под моста до УХТ, щом почистването на Марица предстои да започне? - отправи въпрос към заместник-кмета Петко Атанасов, който обяви че още се сформира контролираща комисия, репортерът на Plovdiv24.bg 

Атанасов отговори, че не му било работа да знае, имало си "Басейнова дирекция", която да следи тези неща. Той обаче вчера за пореден път бе изпълняващ длъжността кмет, тъй като Славчо Атанасов отсъстваше. Загрижен да не би някой да си позволява да краде инертни материали от Марица, Plovdiv24.bg сигнализира в дирекцията, откъдето направиха спешна проверка.

"Фирмата изпълнител "Тракия - РМ" вече е започнала работа по почистването. Направени са подходи за техниката към коритото на реката, започнало е и изсичане на растителността. Има подписан договор,  разрешителното им е до февруари и нямат време за губене. Работата е толкова много, че едва ли ще приключат навреме, навярно ще се наложи удължаване на първоначалния  срок", съобщи Вълчо Караджов, началник на отдел "Контрол" в "Басейнова дирекция".

За пореден път се оказва, че шефове от общинската администрация не са съвсем в час какво и кога точно се случва в града, който управляват. Най-пресният пример беше с прословутото разкопаване и асфалтиране на отсечка от бул. "Васил Априлов" при кръстовището с "България", когато в продължение на седмици обществеността беше тотално дезориентирана от предоставяната от общината объркваща информация, което от своя страна напрегна допълнително и без това инфарктния трафик в "Северен". Подобна беше ситуацията и при ремонта на кръстовището на булевардите "Александър Стамболийски" и "Цар Борис III Обединител"-продължението, когато отново до последно не се знаеше кога и дали се работи. Списъкът, показващ лошата координация между отделните звена в градската ни управа, може да бъде продължен. Защо се получава така при шумно прокламираните прословути съгласувания, не е ясно. Защо обикновените граждани често са по-наясно със случващото се в града ни, за съжаление - също.



Още по темата: общо новини по темата: 36
22.02.2016 »
29.12.2014 »
03.06.2011 »
05.05.2011 »
05.05.2011 »
04.05.2011 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
всички знаем защо тази фирма спечели този търг! от цена над 8 милиона паднаха на цена 4 милиона! какво повече има за коментар!
+1
 
 
Славчо, ти ПОДМЕНИ вота на гражданите на община Пловдив! Това няма да ти го прости никой, запомни го добре!
Никога не се бори с прасе-и двамата ще се окаляте,но на него ще му хареса!
на 04.11.2009 г.
+1
 
 
Еййй...нямате угодия пловдивчани! Защо е нужно общината да знае всичко? Те с една трета от информацията не могат да се справят Вие мрън мрън! Я,се стегнете малко! Не им нарушавайте спокойствието моля! Да не мислите,че им е лесно да отидат в 9ч.на работа и да си тръгнат в 17ч.? Питате ли ги?! Ако пък и се наложи да свършат нещо през това време м?Че то си е жива мъка това.....Проявете разбиране.... /Ако случайно някой не е разбрал,написаното е ирония!/
+1
 
 
Какво безхаберие! Всичката им е такава. Изтървали са работата напълно...
+1
 
 
Пффффф.....! В този град е от мафия нагоре, язък за красивия Пловдив!!!
0
 
 
Нека да се запитаме да ли няма връзка с започване на строителството на новия квартал до захарна фабрика .Защо на някой строежите на не му излязат без пари.Погледнете къде се разчисва на точното место където ще бъде първия блок.Аман от далавери.
+2
 
 
Е, добре. Аз да попитам - колко малоумщини трябва да бъдат факт, за да бъдат изринати коалиционните партньори и да има предсрочни избори? Снощи г-жа Каназирева я гледах да отбелязва какви пари са изхарчени за командировки и прочее глупости. Лично съм свидетел как Главчо първото нещо, което направи, след като зае кметския пост, беше да си купи за родата Мазди. Дайте идеи да се организираме все някога и да направим един сносен протест пред общината и да им потърсим малко отговорност.
+1
 
 
Поредното доказателство за тоталната некадърност на Глафчовата администрация.Лошото е,че заради търпението което проявяваме Пловдив закъсва все повече,парите ни се харчат все по-безодговорно и живота ни си минава...
+1
 
 
Явно всичко се прави на половина в тази община
+1
 
 
Е, поне този път сме уведомени, че сроковете няма да се спазят, при това още преди да е започнала (официално) работата :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: