ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Миньор: Не сме влизали в договорки с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 04.11.2009Коментари (14)5081
©
Ръководството на Миньор Перник излезна с декларация след скандалните кадри, на които президентът на Локомотив Галя Топалова се забавлява с фенове на пернишкия тим. От Миньор заявяват, че не влизат в договорки, а клипчето е извадено от контекста и преувеличено. Те отричат да са уговорили предстоящия си мач със "смърфовете". Ето и декларацията:

В седмицата преди срещата от 12-ия кръг на „А" група Локомотив /Пловдив/ - Миньор сме замесени в провокация, свързана с публикуването на снимки и видеоклипове на г-жа Галя Топалова с фенове на пернишкия отбор. Най-притеснителният факт за нас е, че някой воайор, присъствал на частно парти преди няколко месеца, е избрал „точния момент" да огласи чрез медиите находката си. Изумени сме и от лековатия начин, по който интернет пространтството хиперболизира битовата същност на нищожна част от едно парти, като го превърна в медийно събитие, свързано с футболната действителност у нас.

Определени кръгове около Локомотив /Пловдив/ пък решиха, че е назрял революционния момент за разправа със собственика на клуба. Други специалисти с оракулски способности вече обясняват, че предстоящият двубой Локомотив /Пловдив/ - Миньор ще бъде нагласен. Обясняват се безумни сценарии, които взаимно се изключват: Миньор ляга, за да помогне на своя ВИП фен Галя; Локо пада, защото шефът му е от Миньор; отборите си стискат ръцете за равен, защото имат роднинска връзка...

Миньор /Перник/ категорично не желае да бъде въвличан в конспирации от болни мозъци или пък да става разменна монета за уреждане на лични сметки. Само преди няколко месеца - през април 2009 година - отново в навечерието на мач с Локомотив в Пловдив се пусна партизанският слух, че домакините лягат на Миньор. Вместо да се концентрираме за двубоя, трябваше да участваме в медийна анкета на тема „Защо букмейкърите са извадили срещата от тиражите?". „Теорията на конспирацията" не сработи, получи се нервен и скандален мач, Миньор загуби с 0:1..., но нито един „гуру на залозите" не намери сили да се извини...

Миньор играе честно и според силите си във всеки мач. След като играчите нанесоха първите поражения на лидерите ЦСКА и Черноморец, отборът е в подем. Разчитаме на подкрепата на нашите фенове във всеки един двубой, нашият диалог с тях е постоянен и честен.

Миньор има все по-осезаемо присъствие във футболния живот, а ръководството, треньорите и играчите се стремят да се различават от общия хор на футболните ревльовци, които отблъснаха през годините много нормални хора от стадионите. Ние спазваме добрия тон и се надяваме с взаимни усилия да спрем опростачването на футболната действителност.

5.11.2009 г. РЪКОВОДСТВО НА
ПФК МИНЬОР /ПЕРНИК/

Още по темата: общо новини по темата: 15
10.11.2009
10.11.2009
09.11.2009
09.11.2009
08.11.2009
06.11.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
манговци посетете форума на миньор и вижте как е написано: локомотив СТОЛИПИНОВО - миньор перник - и после се напъвайте да доказвате кой не е циганин и кой не го знае цяла България и давайте по 2 лева на малките циганчета да се снимат с наши шалове палячовци. Само зума имаше честта да си признае.
+1
 
 
ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОИ СА ЦИГАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ГИ ПОСРЕЩАТ С ВИКОВЕ-ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦИГАНСКО-ТУРСКИЯ ИМ ОТБОР ОТ САДЪКОВЦИ,КЕМИРОВЦИ И ДР. ТУРСКО-ЦИГНСКИ ЕЛЕМЕНТИ И ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ :СОБСТВЕНИК ЗЕКИ БАЙРЯМ !!!!
0
 
 
То ще се види на мача.Ако Локото бият Миньор,тези които биха ЦСКА и Чероморец,значи или шампионите ни са некадърни или Миньор наистина са се договорили за мача с Локо.
0
 
 
Тва пък пръцле като почне да се опитва да мисли и трябва противогаз да си слага човек!Абе, пиклеш, кво гледаш Бонев, вие такава личност като него нямате!Всичките ви легенди са алкохолици и се скриха като мишоци!Срам сте вие, които не можете да намерите 11 човек българи да защитават името на клуба ви.Сега на мода са италианските еднодневки, които днес са тук, а утре някъде на майната си!
0
 
 
Бонев сподели, че се срамува от играчите на Локомотив. Според него любимият му тим трудно ще се измъкне от дъното на класирането, където се намира.Срам за Пловдив това е льоко
+2
 
 
Тая декларация е писана в такъв аматьорски стил, че........
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: