ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строителят на "Колежа": Ако не достигат 2-3-4 милиона, общината да ги дава и да приключваме с тоя стадион!
Автор: Стойчо Генов 14:02 / 23.12.2021Коментари (29)24242
Бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадион "Христо Ботев", каза любопитни неща след края на днешната среща в община Пловдив.

"Имаше много неща, които не бяха ясни на феновете и те се разясниха. Парите за препроектирането трябваше да минат през Общински съвет - това са процедури, които няма как да бъдат избегнати, те се бавят. Знаете как работят администрациите в България. Аз мога ли да работя без официални документи? Нямам право и не мога", заяви Филипов.

"Вчера получих превод от 200 000 лева от общината. До момента съм получил общо 9,2 милиона за строежа. Трябва да се направи количествено-стойностна сметка, да се види кои обекти ще отпаднат и тогава да се прецени колко не достига за металната конструкция (козирката). Ако не достигнат 2,3, 4 милиона (горе-долу нормална сума), да се говори пак с общинския съвет и да се гласуват и да приключим с тоя стадион на 100 процента", уточни пловдивският бизнесмен.

Ето какво още каза Илиян Филипов на излизане от сградата на общината:

Реалистично, за 1 година всичко по стадиона трябва да се случи. Ако до края на януари получа всички необходими документи и проекти, ще си влезем в срока за изпълнение на поръчката.

След няколко дни приключвам със стоманобетона. Днес затварям чашката. Остават стъпалата и една плоча отгоре. До 15 януари приключвам всичко и реално няма какво да работя - нямам документи за друго.
Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези Шизофреници, нямат капка морал, само искат и искат ! ! С откраднатите за тая кочина -75 МИЛИИОНА ЛЕВА- стадион “Пловдив”, щеше да стане най-красивият в източна Европа ! Разследване, съд и затвор за кражбата на века !
-2
 
 
Пинко ти си бизнесмен колкото баскетболиста е кмет.Толкова ли е трудно да се занимавате с неща на които са ви научили дедите ви от село.
0
 
 
Виждам как черно и по малко белите лаици си изреждат злобата от комплексите.Мишоци незнаещи закони,нормативи,актове.Не можеш дори да си отсечеш дървото в двора без разрешение.Стадиона е общинска собственост взета на концесия и ще си остане такъв след концесията.Точно вие некъпани не говорете за кражби.Крадете историята на друг клуб,рождената дата и имате наглостта да обвинявате други.За това по цял свят ви наричат цигани.Колежа ще стане рано или късно,но вашата агония е вечна.
-2
 
 
В града улиците са под всякаква критика. Няма места за паркиране, те си гласуват 2-3-4-5-6 милиона за стадион. Вие нормални ли сте. За 50 милиона щеше да се оправи половината град..... пир по време на чума е това
0
 
 
Този помак не обеща ли 10 млн.от него.Сега какви са тези 3-4-6млн.от общината.Дпс вече няма власт и друга песен пеете от Пимк.
0
 
 
Илиянчо Зрънчото :-) Нали така направихте първите милиони с твоя ортак? Изнасяйки Зрънчо за Албания :-))))))) А между зрънчото какво имаше? Няма значение. Винаги ме е изумявал този изказ - 2-3-4 милиона. Заслужавате да чуете от доктор подобна конкретика, например.. Вчера ви отказаха 1-2 бъбрека. Ще ви лекуваме 3-4 години. Ще ви струва 3-4 милинона.
-2
 
 
2-3-4 милина да му гласували ? А какво ще кажете да ви гласуват 10-20 години при най Ставри
0
 
 
За бакшиша милионер явно 2-3-4млн. са пари за закуски, научил е и нови думи и изрази "количествено-стойностна сметка", със сигурност си няма и понятие какво означава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: