ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Премиерът: За всеки починал с COVID-19, който е бил ваксиниран или се е водил ваксиниран, ще се извърши проверка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:35 / 02.01.2022Коментари (18)22537
©
Стартираме остра кампания срещу фалшивите сертификати. Това заяви в ефира на "На фокус" премиерът Кирил Петков

"За всеки починал с COVID-19, който е бил ваксиниран или се е водил ваксиниран, ще се извърши проверка от МВР. Ако човек с фалшив сертификат се разболее влезе в болница, по-късно почине- ще бъде проверен случаят. Тази мярка се надявам да спре разпространението на фалшивите сертификати", обясни Петков. 

Според Петков към момента болничните легла разполагат с необходимия капацитет, но това бързо може да се промени. 

"Дали ще бъдат наложени нови, по-строги мерки зависи именно от това. Леглата няма да бъдат запълнени, ако ние като общество спазваме противоепидемичните мерки", каза още той. 

Министър-председателят коментира и обявеното увеличение в цената на природния газ от 1 януари, което той определи като изненадващо. По думите му до края на януари всички членове на КЕВР с изтекъл мандат, ще бъдат сменени. 

"Решението от 1 януари показа, че КЕВР не си върши работата. Неговата цел е да защитава публичния интерес, да защитава пазара и да измисли най-добрия начин за тази защита. Решението не беше обсъдено, то се взе на закрито заседание и определено беше изненада. Още по-голяма изненада беше, че увеличението ще е с 30%", коментира още той. 

Народното събрание ще има ангажимента членовете на Комисията, с изтекъл мандат, да бъдат подменени. Сред тях ще бъде и председателят на КЕВР Иван Иванов, допълни министър-председателят. 

"Надявам се новите членове да осъществят по-голям контрол и да се извърши проверка какво налага тези високи цени", допълни Петков. 

Във връзка с изказванията на министъра на отбраната за разполагането на допълнителни сили на НАТО на българска територия, премиерът коментира, че подобни решения се вземат от МС. 

"Никой министър не разполага със собственото си мнение по цялостни въпроси, касаещи българския народ. Това решава Министерски съвет", допълни той.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе Кире, стига си плямпал.Имаш ли хора да се занимават с това?
0
 
 
Супер! Много добро решение да се сплашат докторите и да се намали и дори спле ваксинацията. Защото кой доктор ще рискува да бъде разследван? Продължаваме Плостотиятя и некадърноста!
-2
 
 
И Господ да дойде в България, не може да ви оправи! Не искате да работите, и все който и да поеме отговорност да управлява, е некадърен. Прост народ- слаба държава! Фактите го доказват P.S. Този човек, Кирил Петков, е най- кадърния премиер на България от последните 80 години. Ама според вас и той не става. Да, около него има “плява”, ама този свят не е перфектен! Ако съм на негово място, “вдигам гълъбите” и се оправяйте сами. Изберете си някой от Долно Нагорнище за премиер, той ще ви “вапца”!!!
0
 
 
И какво ще проверяваш бе абдал ? Дали умрелия има антитела или дали този дето му е сложил ваксината ще признае ,че я е сложил в мивката. А тези 5-10% дето не ги хваща ваксината щото те нали са 90-95% успеваемост....та тези без късмет къде ще ги причислиш ,кретеноид ?
0
 
 
Кирцата ви го нахлупи много мазно, с крем Ибрахим (вазелин), Бойко ви начука по-скъп ток и собственика на Продължаваме Продажбата се загрижи за народа - бетонира високите цени ? Сега и газта, типично плямпало, това е популист, не останалите глисти, айде да не е на пролет, но на есен с песен, нови избори! Добре че не гласувах за тоя харвардски клоун
+4
 
 
Само Глупости Бръщолеви Кирил Петков Комунистите пируват Радева Република.
+4
 
 
И какво ще му проверят на случая??? Точно нищо....поредните лаладжийствания на темата от гранд-мастър лаладжията! Иначе, кефи как се прави на изненадан за газта....смятайте къв делетант е! Налагай мораториум бе, налЕ си отворен! Ама тока лесно, ние си го правим....ама газта чичУ Путин ке те шляпа....или спре кранчето!
на 02.01.2022 г.
+3
 
 
"... ако ние като общество спазваме противоепидемичните мерки" Това е единственото което трябва да се прави! Но уви дадоха безсмъртни права на ваксинираните които продължават да сеят заразата без ограничения. Явна демострация на безсмъртие от тяхна страна, а ваксината просто ни помага да прекараме по леко болеста! Жалките душички които си помислиха, че като се ваксинираха заради зеления сертификат или просто си купиха такъв са прескочили пандемията жестоко се лъжат. Просто я засилиха с тяхното безхаберие!!! И сега хейтарите да преброят колко хора влизат с маски в селският или кварталният магазин!!!!
0
 
 
Изджегъртвайте всичко старо по най бързия начин.Всичко вън докато се прочисти тази държава от мутри и тикви.
+4
 
 
Пореден грандиозен успех на революционната, радева власт. Лицето Х си прави сертификат, вземе, че пукне, и ще гледаме по ТВ репортажи как извеждат ДжиПи-та с белезници от домовете им. Така се стимулира - с окови и белезници. Милиционерът Рашков сигурно от сега потрива доволно ръце - още арестувани, старата милиционерска мечта. Да живей Народната Республика и всички отговорни кадри на революционната власт! А относно цената... свиквайте, смотаняци, Народната Власт отговорности не поема, все някой я саботира, все някой "пропаднал анти-революционер, реакционер" се опитва да спре устремът към Светлото Будеще! Денят, в който отрепка като Резидента и неговите "подменяри" поемат отговорност, ще е денят, в който Слънчо ще изгрее от Запад.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: