ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проговори засегнатата диспечерка от таксито с изгубения скъп телефон
Автор: Диана Бикова 20:33 / 05.01.2022Коментари (8)28708
© bgonair
Архив
Диспечерката от таксиметровата компания, в чийто автомобил е бил изпуснат скъп мобилен телефон в първите часове на новата година се свърза с Plovdiv24.bg и разказа какво се е случило от нейна гледна точка.

На 1 януари в централата на "Елма Такси“ дежурни са били няколко диспечерки. Установен е водачът, последната му заявка е била в 7.25 ч. и се е прибрал. Диспечерката е казала на пострадалата клиентка да позвъни вечерта след 20 ч., когато шофорът ще е на линия и да се разбере дали е намерил нещо в колата си. Във въпросния момент други двама таксиджии съобщили в централата, че са намерили телефони.

"Обясних на госпожата, че той дори да го е взел този телефон, не може да го ползва, защото вече може да се проследява от мобилния оператор. Неколкократно й беше обяснено всичко това, така че не може да се говори за пренебрежително отношение и невъзпитано държание. Всички телефонни разговори във фирмата се записват и това може да се провери. Тези разговори ги има в офиса ни“ – каза диспечерката.

Жената уточни, че зарязала пряката си работа и 15 минути обяснявала на съпруга на потърпевшата, а после още толкова време и на самата нея какво трябва да направят, за да се намери изгубената вещ.

"Много колеги са връщали забравени телефони и то не за 2000 лв., а много по-скъпи. И не само телефони – то са и лаптопи, то са електронни цигари... не са им нужни тези неща и да си създават главоболия за подобни неща не е сериозно“ – заяви тя. Защити и колегата си: "Момчето, което е излязло да работи на Нова година, без вина ще е виновно и сега ще го размотават по полиция и по районни да пише обяснения за нещо, което той не е извършил“.

Процедурата на таксиметровите компании при подобни случаи била да се изчака водачът да започне новата смяна и тогава да се свържат с него, за да разберат дали е намерено изгубеното.

Диспечерката заяви, че се чувства лично засегната от епитетите, тъй като е направила всичко по силите си да помогне на клиентите. "С всеки човек, който има подобен проблем, без значение дали е бедняк, милионер или има някакви позиции в обществото, аз се държа по един и същ начин. Но да ме заплашват: "Ти знаеш ли кой съм аз? Аз съм еди кой си!“ - мен това не ме интересува, но звучи грозно“, каза още тя.

Не можа да обясни обаче защо са били необходими цели четири дни да се осъществи връзка между потърпевшите и таксиметровия шофьор.


Още по темата: общо новини по темата: 266
13.12.2023 »
30.12.2022 »
28.12.2022 »
27.12.2022 »
24.12.2022 »
23.12.2022 »
предишна страница [ 1/45 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това сигурно е единствената диспечерка в Пловдив, която не лъже хората по телефона със заучените думи "Съжаляваме! Няма свободна кола...". Първо питат докъде ще е заявката и ако пътуването е по-малко от 2-3 км, винаги отговарят така. Ако обаче човек каже, че ще наеме таксито за 5-10 км, тогава като по чудо моментално се намира кола! Преди месец пак ми въртяха тези номера и то в ненатоварен час от деня. Поръчвах такси за мои приятели, които трябваше да пътуват до друг адрес на около 2 км. Почти половин час не можем да намерим такси, защото диспечерките на три фирми още като чуваха докъде ще е пътуването, дори не си правеха труда да питат по радиото има ли свободни коли или не. Направо отсичаха "Няма!" и тръшваха телефона. Хубаво, обаче накрая решихме да идем на друго място след "Ален мак", почти до детелината преди село Труд. Моментално се откриха свободни коли, че дори и ни питаха дали ни трябват два броя и дали да е комби за повече багаж и т.н. Все едно ни обслужваха в първа класа, ха-ха! Голямо мазнене за някакви кирливи 12 левчета сметка, които щяха да вземат. Нищо, че по принцип оставям стабилни бакшиши при къси разстояния и нищо, че още като седнеш в таксито апаратчето вече те е таксувало с левче, а на светофар също те цакат с още толкова. Но дори и това им се струва малко.
на 05.01.2022 г.
0
 
 
Що ли не ме изненадва тази простащина? Ганьо е готин, обаче бързо се изнервя, подозрителен е, мнителен е, тегли майни за спорта, за да не го вземат за слабохарактерен. Не ползвам тази фирма, но съм с отлични впечатления за други две от диспечерките. Хората си мислят за отсрещния точно това, което са самите те и обкръжението им. Не им обръщайте внимание. Бъдете себе си.
0
 
 
Значи уважаемата разбира,че телефона го няма в 06:00, а "Чак по обяд успяла да се свърже с диспечерките на "Елма" ??? Кво прави до обяд? Диспечери има 24/7,както е викнала такси,така може да им се обади за телефона. Куца,куца тая история...забравила го е в някой тъпкач и сега играе театри за пред съпруга ;)
+4
 
 
Това ми е любимото"Ти знаеш ли кой съм аз....Меко казано-сигани
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: