ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Младежи превръщат парк в "Западен" в истинска кочина. Живущи: Пият, пушат и слушат мазна чалга!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 09.01.2022Коментари (11)11383
Към Plovdiv24.bg беше изпратено писмо от живущите в район "Западен", в което изразяват възмущението си от това, което се случва в парк на ул. "Мир". Ето какво ни написаха:

"Здравейте,

Пиша ви с надежда, че ще обърнете внимание на оплакването ни, тъй като от Район Западен ни пренебрегват непрекъснато!

Прилагам снимки от тази сутрин от парка на ул. Мир (на мястото на бившата ДГ Мир).

Паркът бе построен преди около две години и от тогава всяка вечер едни и същи лигави тийнейджъри го превръщат в абсолютна кочина!

Това, което виждате на снимките, се вижда почти всяка сутрин.

Същите лигльовци окупират беседката по цял ден, пият, пушат и слушат мазна чалга, докато децата си играят наоколо.

Многократно им е правена забележка, стигало се е дори и до шамари, тъй като общината и полицията нехаят, въпреки, че има камери.

Районната оправа и кметът са запознати и знаят за проблема, но и тук, както и в парк "Розариум", не се взимат никакви мерки против постоянните ванадалства.

Искрено се надяваме, че след като проблемът бъде отразен в медиите, поне временно някоя от многото безмислени институции ще си свърши работата!

От живущите в района"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
През лятото там имаше подрастващи младежи и девойки до след полунощ и не само слушаха шумно музика, но и стряскащото беше, че момичетата бяха по-разлигавените и правещи мръсотия там! Лично съм виждал момичета да си загасят фасовете в дървената маса, но като им кажеш нещо, веднага се почва "Ама тя е дете и момиче!". Нещо повече, няколко пъти се е налагало да правим забележка на момичета, че се люлеят по 2-3 наведнъж на една детска люлка, която не е предназначена за такова натоварване! А в парк розариум нещата стигат и до по-големи размери, като там няколко пъти се е случвало момичета на видима възраст 13-15 години да палят огън направо върху масата и така я обгориха завинаги, нанасяйки непоправими щети, за които после ще плащаме всички данъкоплатци! При опит мъже да заставят момичетата да загасят огъня се развикаха няколко жени наоколо "Ама как може да говорите така на малките момиченца, не ви е срам!". Но след това една майка на малко дете се намеси (добре, че поне е жена, защото явно мъжете веднага биваме обвинявани като грубияни), веднага се скара на момичетата и каза, че ще започне да раздава шамари, ако не загасят огъня веднага. Момичетата зад гърба и после я псуваха с каруцарски език, показвайки нивото си на семейно възпитания и явно от тях нормални хора вече не може да станат. Жените, които допреди това защитаваха запалилите огъня момичета, обаче не посмяха да се намесят и да обвинят за физическа саморазправа майката на детето, защото явно усетиха, че и те може да изядат някой шамар от нея, а нямаше как после да мрънкат, че мъж им е посегнал. Поздравления за тази жена, че се намеси тогава! Друг път също една друга жена се намеси по сходен начин при загасянето на огън пак върву същата маса в беседката. Това е често явление и е чудно, че никой от общината не взема мерки и не се глобяват жестоко родителите на тези хулиганки с облекло като на малки к***и и зяпащи TikTok, докато си пият бирата и пушат цигари в беседката в този иначе детски кът в парка. Вероятно същата група момичета веднъж счупиха и една от пейките там, скачайки дружно отгоре. Може да се провери, ако не вярвате.
на 09.01.2022 г.
0
 
 
И аз съм на мнението , че тук не става дума само за младежи , а по-скоро за "гражданите" които селяните им са им са виновни и за всичко и трябва да чистят за тях... Че доста младежи и "граждани" се държат така е ясно от край време , а най-лошото , че на власт имащите не им пука и не им дреме за битовите проблеми , те гледат как да оправят големите проекти и да одерат някой евро фонд , а малките ги виждаме само тук или из някой подобен сайт... Доста често съм попадал на агресивни хора , когато им кажа , че мястото на боклука е в кошчето , а не на масата или на пътя и се почват едни обяснения тип сестра Чопър : че съм бил от Тарарастан или незнайно още какъде , че съм не съм пловдивчанин , че така било модерно в града ,а не като при нас провинцията и прочие бабини дивотии и най-тъпото , че може да вземат и да те нападнат - както беше в софия в градски транспорт наскоро . А тук спадат и лапетии дето бяха снимани на стрелките по влаковете ...
0
 
 
Разсипаха го тоя град.Кмета е виновен!
+2
 
 
А кой да ги научи? Не са само младежите ,а по-голямата част от населението.
0
 
 
Не може да бъде да слушат циганска поп музика и да оставят мръсно! Това са инсинуации. Сигурен съм, че са слушали Дебюси и Пинк Флойд, но някой сега си измисля. :)
0
 
 
Като нямат пукнат лев да идат на заведение ще е така... ХАХАХА...
+5
 
 
Там на всяка лампа има камера, ама кой да гледа, пък после да им търсят отговорност!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Лоша работа навсякъде е така и в междублоковите пространства е същото положение сами си я правим кочинката.
0
 
 
Е, нали заплатките на общинска охрана и общинска полиция вървят , другото не е важно. Ааа , полепват и по някой фиш да отчетат дейност и да покажат че съществуват , а общинската собственост ..... кучета я яли. От там пара не пада!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: