ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев: Играем най-престижната контрола на български тим през тази зима
Автор: Стойчо Генов 13:25 / 20.01.2022Коментари (27)7090
©
Ботев (Пловдив) излиза срещу Зенит (Санкт Петербург) във втората си контрола на лагера в Дубай. Двубоят е в събота от 15:00 часа българско време (17:00 ч. местно време).

Мачът ще се играе на спортен комплекс NAS, който се намира в близост до центъра на Дубай. Мачът на "канарчетата" срещу Зенит е най-престижната контрола на български тим през тази зима, похвали се официалният сайт на ПФК Ботев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в първата си проверка в арабските емирства "жълто-черните" загубиха от полския Легия (Варшава) с 0:2.

Зенит е един от най-големите руски отбори и безспорна марка в европейския футбол. Тимът от Санкт Петербург, основан през 1925 година, е настоящият шампион на Русия.

Зенит не само спечели титлата през последния шампионат, а тимът триумфира в руското първенство през последните три сезона. Зенит е и настоящият лидер в класирането на Руската Премиер Лига.

"Синьо-белите" са неизменен участник в европейските клубни турнири. През настоящата кампания Зенит завърши на трето място в група H на Шампионска лига.

Тимът от Санкт Петербург остана зад отборите на Ювентус и Челси, които заеха първите две места. В последния си мач от групата Зенит направи страхотно зрелище с Челси и двата тима завършиха наравно 3:3.

Като трети в класирането, Зенит продължават напред в турнира Лига Европа. Жребият за плейофите отреди за съперник на руснаците отбора на Реал Бетис от Испания.

Това ще е втора контрола за Зенит по време на лагера в Дубай. В първия си мач руснаците се наложиха с 3:0 над Emirates Club.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Зенит е фактор,а вие комплексари сте ненужници сте срам за града ни.
-3
 
 
Само селяните се хвалят! Срам и самоунижение. Всички ги знаят глупаците...в жълто.
+2
 
 
Дежурният джагал с десет ника, ежедневно показва и доказва що е то комплексиран шапшал... Искам по голяма активност и пяна в устата, иначе похвала за старанието...
-3
 
 
Най е любимата дума на всички селяни. Явно жълтите пак намериха някакво доказателство, че не са някакви долни диви селяни, ами велики и почтенни граждани на нашият древен град. Жълтурската логика яко кърти: На колежа работят три крана, на Лаута само един, следователно жълтите фенове са много велики; Взеха ни Купата директно от алчните усти, изплющяха ни с най-голямата разлика в дербито на Пловдив, ама няма нищо, ние пак сме нещо повече от "буфирити" защото играем престижни контроли.
+4
 
 
Едни се хвалят, че победили Байерн и Барселона, а другите, че паднали достойно от Тотнъм.Дори непредубеден може да си направи изводите кой кой е в града...
+4
 
 
Защо пък да не се похвалим, че сме в Дубай, на 26 градуса. Играем контроли срещу Легия Варшава, Зенит Санкт Петербург и др. Да, това са контроли, но наистина са престижни. Е, отбори като Барселона сме ги били и в официален мач.
-4
 
 
е щом е "престижна" контрола, голям престиж ще да е за мотики като вас, добре, че не играете с Реал Мадрид...
-4
 
 
Браво! Все престижни контроли да играете, а в първенството да падате престижно ви пожелавам. Локото, когато играеха контроли със Зенит не помня да се се фукали, с кой играят? В същност на кой му пука, с кой са контролите? Важни са истинските мачове!
-4
 
 
Кой знае какво.. ние всяка година играем истински мачове с Тотнъм, Страсбург, Копенхаген, ама не се пъчим като индианците от коматеву. После се чудят защо всички им се смеят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: