ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич и играчите на Ботев също помогнаха за хореографията в дербито
Автор: Стойчо Генов 15:22 / 26.01.2022Коментари (20)4740
©
Целият отбор на Ботев (Пловдив) се включи в кампания, свързана със 110-ата годишнина на клуба. Водени от Азрудин Валентич, "жълто-черните" футболисти закупиха тениски, посветени на въпросния юбилей.

Много от играчите взеха фланелки не само за себе си, а и за своето семейство и приятели, похвалиха се от Коматево.

Кампанията с продажбата на юбилейните тениски продължава в магазина на клубната база, както и във фен магазина на КПБП. Цената на фланелките е 20 лева, като са налични размери за малки и големи ботевисти.

Приходите от продажбата на фланелките ще бъде използвана за хореография за градското дерби с Локомотив в началото на месец март.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Вероятно някои си спомнят, че в навечерието на Дербито на Дербитата, жълтите пуснаха едно видео: Благодарим ви за спомените, но е време да си вземем сбогом. Понеже ние никъде няма да ходим, а за съжаление и жълтите селяни, които като едни пиявици са се впили в хубавия ни град, едва ли ще ни отърват от провинциалният си манталитет, така че, това беше по-скоро едно символично сбогуване, в смисъл, че след Финалът, те вече ще са на съвсем друго ниво, на друга писта и повече няма да ни обръщат внимание. И от тогава, след като ни казаха сбогом, не се спряха нито за секунда да се занимават с нас. То не бяха обяснения, то не бяха оправдания, не бяха простотии. Подарили ни купата за да ни спасяват, разменили Купа срещу стадион, започнаха да обясняват, че това за тях бил просто пореднният мач - нищо важно, нищо специално, техните дербита били с Байерн и Барселона, Локомотив никога повече нямало да играе финал и още тонове с глупости. Опитаха тотално да обезличат Финалът на Финалите, Дербито на Дербитата и спечелената от Локомотив Купа на България. Същото и с историчекото 6:0 Сега отново се задава Дерби на Пловдив, те отново са фаворити, поне на хартия и изведнъж пак Дербито стана нещо важно, пак призиви да се показват и да се доказват, кампании за събиране на средства и т.н. Е, какво става - сбогуване по селски или лицемерие в жълто. То май е едно и също.
-3
 
 
Стоян канара приключи кампанията успешно.На всички стрямски юрдаци раздаде по един флакон с куромела да мажат дупарите за да вляват бахурите по айляк.
+1
 
 
Голям отбор като "Ботев"Пловдив има и привърженици чиито кампании винаги завършват успешно!Няма празни обещания,пропаганди,агитации и накрая нищо...Само "Ботев"!
+3
 
 
Браво, Канари! Символът на Пловдив - Ботев!
-3
 
 
Да сте видяли помак или селяндур да дава!??, няма и да видите. Добре, че ония с кривите глави натиснаха футболистите, че да вземат някой парцал да не се излагате пред хората.Смешна история.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: