ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Митко Павлов към премиера: Гложди ме фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:09 / 29.01.2022Коментари (40)182400
©
Шоуменът Димитър Павлов с отворено писмо към премиера Кирил Петков. Павлов смята, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. В текста му се споменават за високите цени на продуктите, които, според него, остават на заден план в сравнение с казусите около Сотир Цацаров, Иван Гешев и Северна Македония.

Г-н Премиер,

Винаги съм вярвал, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. Не ми е работа, вероятно, но ме гложди фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста.

Не ми е работа да коментирам, че Премиерът в момента има участие в един форум, в общи линии събрани да си чешат езиците, докато не е ясно дали утре няма да спрат тока в някои общини.

Не ми е работа да коментирам, че Гешев и Цацаров са хипер важни казуси, както и Северна Македония, но горивата са почти 3 кинта и повличат всичко след себе си.

Не ми е работа да коментирам, но има ли начин Премиерът да излезне и да ме успокои, да ми каже какво се предприема в тази насока, да ми каже какво бързо ще се промени в АЕЦ наредбите и т н. Защо ще се взима отново огромен заем.

И прочее.

Не ми е работа да коментирам, но аз съм гласувал за теб и поне това ми дължиш. Извинявам се, че минах на "ти". Извинявам се, че в поста не коментирам предишните 12 години крадене и мините заложени по пътя.

Извинявам се, че коментирам преди да минат поне 100 дни, но вярвам, че съм гласувал за човек с когото мога да говоря на един език. Извинявам се, че съботно....







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Господин Павлов, хубаво е човек да има позиция и да я показва. Но... Въпреки всичко още преди една година алармирах, че ще стигнем до тук и всички, които гласувахте вкупом ще останете излъгани. Аз обикновения човек. А вие все пак сте представител на някаква интелигенция. Е, наслаждавайте се сега на това. Лошото в случая за мен е, че моите петдесет лева не са като вашите петдесет лева. Това е поредния грабеж на народа с участието на БСП.
0
 
 
Там ти е проблемът, че си гласувал за престъпници. Сега ще им сърбаш попарата.
0
 
 
Как е възможно български лекарства в съседни държави да са по евтини,а наша бира в Германия да е с цена под лев.Тока който внасян в Македония от България по евтин,даже с данък телевизор на семейство.Бензина също.Не вдигайте заплатите,за да се биете в гърдите Гастарбайтерите ни на запад работят една седмица за наем,втората за ядене,третата за транспорт,услуги,цигари и прищявки.Но четвъртата спестяват или пращат на родителите си за да си платят сметките.А са по ниско заплатени от местните.Аз имам три имота,не плащам наемдве коли и не смея да се сравнявам с холандец с които имаме сходства в бизнес,семейство,среда.Държавата там е майка,България е мащеха.Колегата е с печалба 5 процент,а аз много над това,но .....
0
 
 
Точно вие нямате право да се оплаквате.Защо не кажеш каква част са тези 50 лв от парите ти.На 15 хлд.колко са.
+1
 
 
Ама как може да говорите такива неща... Кирчо и неговата шефка Х. Му-фа, денонощно не спят..... тормозят се, че българите са толкова бедни. С цялото си сърце се борят ден и нощ да вдигнат доходите. Милеят за България.. рецитират слова на Вазов, и пр.и пр.
-2
 
 
Абе вие наистина сте много зле,щом си мислите че отново всичко се върти около България....Щом си мислите,че щтракваш с пръсти и един човек е виновен за всичко,което се случва.Ама на българина все някой трябва да му е виновен.
+3
 
 
Още по лошото е ,че никой не ги е избирал тези не можещите .Спечелиха с фалшив вот от манипулираните машини.Машини ,на който се гласува само във Венецуела и Хондурас и никъде друдаде в целия свят
0
 
 
Ами лесно е да сипеш *умни* приказки в ефира,но накрая все пак излиза,че и ти си в групата на *80% дебили*,митенце!Защо си гласувал за него - може да обясниш в ефир,че да се посмеем,на чича умника.
+3
 
 
15 млрд нов заем са заложени за тази година според министъра на финансите Асен Василев.
0
 
 
Яж пържоли има мръвки по 5 лв.кг.Сакви са тези пасти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: