ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Вижте лъжите за "Колежа"! В главните роли са Зико, Райчев, архитектът и строителят
Автор: Стойчо Генов 11:02 / 04.02.2022Коментари (40)11816
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува любопитно видео, озаглавено "Лъжите за Колежа", видя Plovdiv24.bg. Според "жълто-черните" фенове в главните роли на въпросните кадри са кметът Здравко Димитров, зам.-кметът по строителството Пламен Райчев, архитектът на съоръжението Георги Савов и бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадиона.

Най-впечатляващите лъжливи обещания са:

Илиян Филипов: "До 9 месеца Ботев ще се завърне у дома" - казано на 17.11.2020 г.

Здравко Димитров: "Получих уверения, че до 1 година Колежа ще е готов" - казано на 09.12.2020 г.

Пламен Райчев: "Колежа ще е само с 2 трибуни" - 29.04.2021 г.

Илиян Филипов: "Колежа ще е готов до края на годината, гарантирам!" - 05.07.2021 г.

Гледайте в прикачения файл видеото на бултрасите:

Още по темата: общо новини по темата: 801
26.04.2024
25.04.2024
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сички селски мотики, сте крадци майна, даже бултрас го откраднахте от Динамо Дрезден, ей за тва стадион нема видите. Ако знаете, цървули от кога играете на Колежа и защо Локо е тренирал там преди вас, ще знаете и защо сега съдбата ви го връща тъпкано.....та както сте стъпили на Колежа, така и като мръсни селяци ва изхвърлиха у Коматево да сте по близо до нивите!
0
 
 
Много мирише тука бре,а то било пълно с цигани!
-4
 
 
Тоя говняж ще липсва само на един убитак представящ се с ник майна, болно момче от Стряма.Не го закачайте то не е виновно за душевното си състояние.
-4
 
 
Майна, жестоко се лъжеш. Като четем за Колежа, все една сте турска сапунка от 3 хиляди серий..... те ви го дават в шепичка и ви пускат по пързалката, вие глупаците се радвате!
-4
 
 
Избраха си Зико, най слабия и прост кмет на Пловдив, също като Славчо п*дофила, и той си ги излъга като пич. Все пак от едно жълтеникакво тесто са направени, няма какво да се учудвате...
+4
 
 
Лилавите венци само като прочетат нещо за Колежа и сън не ги хваща, газ пикаят, ноктите си изгризват, пяна им излиза на циганските усти. Самия факт, че им бърка толкова надълбоко в мангалските задници означава, че всичко е точно!
+3
 
 
Само факта,че темата за стадиона на "Ботев"-"Колежа"привлича най-голям интерес,безспорно доказва неговата значимост!Както за феновете на най-стария футболен тим в България,най-титулувания,популярен и обичан в древния и вечен Пловдив-"Ботев"Пловдив,така и за града като цяло!!!Приятен ден.
на 04.02.2022 г.
-5
 
 
Няма стадион ,няма купа ,няма радост ! ЗингЪтЪ ще прибере парите хвърли прах на индианците в очите с нови играчи и твайййй. Лятото кой от къде е сгъваме цирка и до година пак в "Б"
0
 
 
аз не мисля че в Илиян Филипов трябва да се търси вина защото човека каза че не са му издадени разрешителни и други документи за продължаването на строежа, които се издават от община Пловдив. Все пак човека от тая работа печели пари, едва ли ще зареже такъв проект за толкова пари.
-4
 
 
Ако бултрасите се чудят, кой е виновен за ситуацията, да се погледнат в огледалото. Когато се отпускаха парите беше ясно, че няма да стигнат за довършването по първоначалният проект. 25 милиона са много пари и с тях можеше да се направи нещо функционално, на което да играят мачовете си, но тези селски грандомани не искат просто стадион на който да играят мачове. Не, те искат най-модерният, най-големият, най-хубавият стадион. И понеже изпълнението на стадиона е в ръцете на същите маймуни като тях, които много добре знаят, че без пари няма как да стане каквото и да е, съвсем нормално е само да протакат и да лъжат. Няма какво да се сърдят - получават точно това, което заслужават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: