ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Вижте лъжите за "Колежа"! В главните роли са Зико, Райчев, архитектът и строителят
Автор: Стойчо Генов 11:02 / 04.02.2022Коментари (40)11801
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува любопитно видео, озаглавено "Лъжите за Колежа", видя Plovdiv24.bg. Според "жълто-черните" фенове в главните роли на въпросните кадри са кметът Здравко Димитров, зам.-кметът по строителството Пламен Райчев, архитектът на съоръжението Георги Савов и бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадиона.

Най-впечатляващите лъжливи обещания са:

Илиян Филипов: "До 9 месеца Ботев ще се завърне у дома" - казано на 17.11.2020 г.

Здравко Димитров: "Получих уверения, че до 1 година Колежа ще е готов" - казано на 09.12.2020 г.

Пламен Райчев: "Колежа ще е само с 2 трибуни" - 29.04.2021 г.

Илиян Филипов: "Колежа ще е готов до края на годината, гарантирам!" - 05.07.2021 г.

Гледайте в прикачения файл видеото на бултрасите:

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сички селски мотики, сте крадци майна, даже бултрас го откраднахте от Динамо Дрезден, ей за тва стадион нема видите. Ако знаете, цървули от кога играете на Колежа и защо Локо е тренирал там преди вас, ще знаете и защо сега съдбата ви го връща тъпкано.....та както сте стъпили на Колежа, така и като мръсни селяци ва изхвърлиха у Коматево да сте по близо до нивите!
0
 
 
Много мирише тука бре,а то било пълно с цигани!
-4
 
 
Тоя говняж ще липсва само на един убитак представящ се с ник майна, болно момче от Стряма.Не го закачайте то не е виновно за душевното си състояние.
-4
 
 
Майна, жестоко се лъжеш. Като четем за Колежа, все една сте турска сапунка от 3 хиляди серий..... те ви го дават в шепичка и ви пускат по пързалката, вие глупаците се радвате!
-4
 
 
Избраха си Зико, най слабия и прост кмет на Пловдив, също като Славчо п*дофила, и той си ги излъга като пич. Все пак от едно жълтеникакво тесто са направени, няма какво да се учудвате...
+4
 
 
Лилавите венци само като прочетат нещо за Колежа и сън не ги хваща, газ пикаят, ноктите си изгризват, пяна им излиза на циганските усти. Самия факт, че им бърка толкова надълбоко в мангалските задници означава, че всичко е точно!
+3
 
 
Само факта,че темата за стадиона на "Ботев"-"Колежа"привлича най-голям интерес,безспорно доказва неговата значимост!Както за феновете на най-стария футболен тим в България,най-титулувания,популярен и обичан в древния и вечен Пловдив-"Ботев"Пловдив,така и за града като цяло!!!Приятен ден.
на 04.02.2022 г.
-5
 
 
Няма стадион ,няма купа ,няма радост ! ЗингЪтЪ ще прибере парите хвърли прах на индианците в очите с нови играчи и твайййй. Лятото кой от къде е сгъваме цирка и до година пак в "Б"
0
 
 
аз не мисля че в Илиян Филипов трябва да се търси вина защото човека каза че не са му издадени разрешителни и други документи за продължаването на строежа, които се издават от община Пловдив. Все пак човека от тая работа печели пари, едва ли ще зареже такъв проект за толкова пари.
-4
 
 
Ако бултрасите се чудят, кой е виновен за ситуацията, да се погледнат в огледалото. Когато се отпускаха парите беше ясно, че няма да стигнат за довършването по първоначалният проект. 25 милиона са много пари и с тях можеше да се направи нещо функционално, на което да играят мачовете си, но тези селски грандомани не искат просто стадион на който да играят мачове. Не, те искат най-модерният, най-големият, най-хубавият стадион. И понеже изпълнението на стадиона е в ръцете на същите маймуни като тях, които много добре знаят, че без пари няма как да стане каквото и да е, съвсем нормално е само да протакат и да лъжат. Няма какво да се сърдят - получават точно това, което заслужават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: