ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Жена си купи кашкавал, разряза го и изпадна в ужас!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 05.02.2022Коментари (20)171939
© Фейсбук
Клиентка остана - меко казано, разочарована от кашкавала, който е закупила преди дни. Ето какво споделя жената в една от групите за защита на потребителите в социалната мрежа Фейсбук:

"Ужас!!! По-отвратителен кашкавал не бях си купувала. Бяха го пуснали в Билата на промоция, като го разрязах, се залепи за ножа, киселееше и миришеше гадно. Питам тези производители - Вие за ядене и за хора ли го произвеждате?

Имате ли технолози, опитвате ли какво пускате на пазара, а съответно ние потребителите го заплащаме??? Даже не знам това дали ще го яде някое животно!!! Няма да повторя вече да си купя нещо от тази фирма!!!".

"Българският кашкавал и сирене са си много хубави, но няма как да си купиш кашкавал за 7-8 лв./кг и да искаш да е хубав. От 14-15 лева за килограм и нагоре са хубавите кашкавали и сирена. Все едно да си купиш салам за 3 лв. и да очакваш да е от месо", разсъждава под публикацията друг потребител.

Коя е нормалната цена за качествен кашкавал - можете да посочите и вие в коментарите си под статията!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кашкавал и калиата са съвсем различни неща,но няма пречка в закона всичко да е с наименованието "КАШКАВАЛ",единствено остава цената за сравнение,евтиният продукт води до това,повечето фирми (в случая млечни компании) произвеждат продукти с високо и ниско качество под различни техни марки като съответно в едните се влагат евтини суровини а в другите по скъпи и цената е различна.
+1
 
 
Госпожата да вземе касовата бележка и да върне кашкавала. Хубаво е да се оплакваме по медиите, но още по-хубаво ще е и да се научим как да постъпваме в такива случаи. И Кауфланд и фирма за доставка по домовете, са ми връщали пари, или заменяли хранителен продукт, от който не съм била доволна.
0
 
 
В големите магазини е така - докато има агнета, ще има касапи :-))))
+2
 
 
Това е качеството на фирма ,ЧЕХ, Соколово.Кисело мляко ,Болярче,кашкавал, Дряново, и тем подобни боклуци с имена от Дряновския и Великотърновския регион.
+3
 
 
Ние сме си виновни за качеството на продуктите в магазините, защото ние го купуваме такова. Ние искаме евтинкото, а няма как евтинкото да е качественото. Не знам дали знаете, но 1 килограм кашкавал се получава от 7 литра мляко. Млякото струва само 7 лв. Ами транспортът на малкото от фермите до мандрите, ами преработката на млякото, ами преработката на кашкавалът, пакетирането, разходите на мандрата, дистрибуцията. Всичко това означава, че кашкавалите по 7-8 или 10 лв на килограм просто не е кашкавал и не е направен от мляко!
+1
 
 
От немска верига трудно може да си закупиш качествен продукт. Още повече на промоция. Ако съдя по Германия качеството на продукта няма никакво значение щом носи евра. Това е голямата верига в Германия. Пазарувам само от малките и руските магазинчета когато съм там.
Aнонимен
на 06.02.2022 г.
+3
 
 
Докато няма санкции веднага на момента, те утре ще си сменят името на фирмата и етикета и пак ще произвеждат и продават това нещо. В тая държава Невидимата съдебна ВЛАСТ не работи. Само лапа заплати, протака дела и наказани няма.
-2
 
 
Първо - самият факт че продукта е на промоция означава, че самият търговец иска да се отърве от него. Второ - не обвинявайте производителя по това какво сте купили от магазина, тъя като вината може да е и в търговеца. За всеки хранителен продукт има конкретни условия на съхранение, които в някои случаи самите търговци не спазват. Преди да получа диабета ядях много шоколадови бонбони, като любими ми бяха пияната вишна. Случваше ми се от време на време да купя кутия такива бонбони и след като я отворя да видя, че бонбоните са избелели, напукани и с изтекъл пълнеж. След като имах възможност да посетя завода в който се произвежда любимата ми марка и след като си поговорих с технолозите там разбрах, че това избеляване е резултат от неправилно съхранение. Общо взето - шоколад не трябва да се съхранява в хладилник. От завода продукцията излиза със стрикни указания при какви условия трябва да се съхранява един хранителен продукт, но самите търговци много често не ги спавзват тези условия. След като научих това започнах да правя рекламация всеки път когато купех кутия с бонбони чието качество не е това, което трябваше да бъде. Помня как след като веднъж върнах една кутия и след два дни отидох да си купувам пак, видях че същите бонбони бяха на промоция и най-напред бяха изкарани кутии от партидата, която беше развалена - т.е. самата търговска верига беше ги пуснала на промоция явно за да се отърве от тях.
Aнонимен
на 05.02.2022 г.
+3
 
 
Нищо не купувам от била , не за друго просто искам да съм здрав :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: