ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите с опасна песен: Ще нахлуем в Общината, идваме да чупим вашите глави!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 09.02.2022Коментари (40)20167
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува в официалната си страница във Фейсбук клип с нова песен на "бултрасите", видя Plovdiv24.bg. Парчето е озаглавено "Всички за Колежа! 12.02.2022" и е посветено на обявения за 12 февруари протест пред стадион "Христо Ботев".

Текстът на песента обаче е доста притеснителен, тъй като може да се приеме като призив за насилие. 

"Ще нахлуем в Общината, стига обещания и торби с лъжи! Някой вече трябва в затвора да лежи! Много ви чакахме, вече не се търпи! Идваме да чупиме вашите глави", гласи част от текста на въпросната песен.

Гледайте в прикаченото видео публикуваната от КПБП песен!

Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не очакваме ку*вите в черно-бяло да ни разберат, нито ги искаме на наша страна. За тях е ясно, който ги клати - той им е татИ....това е протест, защото ни писна от глупостите на една шепа хора. За разлика от други, ние можем да го направим и ЩЕ го направим. Който не е с нас е против нас, един голям к*р за велбъж!
+4
 
 
НИЕ СМЕ БОТЕВ -ОТБОРА И СИМВОЛА НА Пловдив,А КОИ СТЕ ВИЕ , ГО РЕШАВАМЕ НИЕ!
+2
 
 
Какво пак ръсите капацитет наляво и надясно? Вижте си коментарите какви са тъпи и селски.... като вас самите. Не веднъж съм го казвал - тук буфери няма, а само криви, вмирисани селяни. Спрете поне да излагате останалите локомотивци. То бива комплекси.....
-3
 
 
Навремето техните родственици-партизани така слезнаха от балкана и чрез геноцид таковаха мамата на държавата сега внучета и правнучета главички ще чупят.Зико стегни се и бой по каската на дивия селяк
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
До всички тъпанари, които не прозират как им го нахлузват юнашки!!! Хей мамини златни, скачате срещу основателен протест на вашите опоненти, вместо да застанете до тях и дружно да изревете: Стига сте се @б@вали с нас!!! Стига лъжи, стига п@д@лски изпълнения!!! Искаме си стадиона и парите, които държавата даде за два стадиона в Пловдив!!! Знаете ли защо трябва да го направите??? Защото днес са те, а утре сте вие.....вие ще бъдете, може да не е за стадион, но ще е за нещо друго!!! Тогава вие ще сте сами, а заедно можете да сте непобедими!!!! Това е принцип бе тъпаци, принцип е !!! После пак може да се избивате и там каквото правите, но пред мерзавците, които ни ограбват, трябва да сте единни!!!
-5
 
 
Само някой ПРОСТАК може да измисли такъв текст.Ако много бързат за стадиона,да вземат пример от "Левски"и "ЦСКА" и да събират пари.С пръдня боя не става.
-1
 
 
СЯ "ACCEPT" ЩЕ ВИ СЪДЯТ. КОЛКОТО ДО УЛТИМАТУМА-НЕ СТЕ В ПОЛОЖЕНИЕ ДА ПОСТАВЯТЕ ТАКИВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ХОРА С ПАРИ. ИНАЧЕ ПИЕТЕ КАФЕ ПРЕД ОБЩИНАТА И СТЕ СИ ОК...
-5
 
 
Няма по тъпи парчета от дивите селяци.Зико ще си го обърне в другия крачол заради тях.А пък за парчето нямам думи, такава дрисня само селянките може да изпеят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: