ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари Арда с два късни гола, излезе на трето място
Автор: Стойчо Генов 19:24 / 18.02.2022Коментари (18)7308
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) стартира с победа официалните мачове за 2022 година. Жълто-черните се наложиха над Арда с 2:0 като гости в двубой от 20-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Кърджали. Антоан Бароан (75) бе точен за "канарите", а Милен Стоев (90+4) си отбеляза автогол.

По този начин възпитаниците на треньора Азрудин Валентич вече са на трето място във временното класиране с актив от 35 точки.

През първото полувреме имаше само един точен удар към една от вратите. Той дойде в 41-ата минута и бе дело на Дилан Мертенс. Халфът шутира от около 25 метра и въпреки че имаше леки колебания, вратарят на Арда улови.

Малко след почивката Па Конате и Тонислав Йорданов се сдърпаха в спор за един тъч, а в разправията се включиха и други футболисти на двата тима. Реферът Димо Димов успокои страстите с по един жълт картон за Конате и Йорданов.

В 61-ата минута от сектора с привържениците на Ботев хвърлиха факла, която уцели капитана на Арда Иван Коконов, но за щастие нямаше последствия.

Така се стигна до 75-ата минута, когато влезли на смяна футболисти изработиха гол, с който гостите откриха резултата. Димитър Тонев изведе с хитър пас Антоан Бароан сам срещу вратаря и французинът шутира с десния крак в мрежата за 0:1.

Два фрапантни пропуска за Арда направиха Румен Руменов и Светослав Ковачев, които бяха изведени в много чисти позиции, но шутираха в аут.

Дълбоко в добавеното време "канарите" стигнаха до втори гол. Рабей проби през центъра и изведе по левия фланг Антоан Бароан. Той финтира защитник и отправи лек удар, а в опита си да избие топката Милен Стоев я прати в собствената си мрежа за крайното 0:2.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Па Конате, Виктор ГеневРоберто ПунчецСтанислав Работов (61- Николай Минков), Джеймс Етоо, Реда Рабей, Дилан Мартенс (71- Антоан Бароан), Емануел Току (85- Филип Филипов), Тодор Неделев (71- Димитър Тонев), Мохамед Брахими.

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
По-долу един нашенец се притесни,че мангалите още не се били включили.Ето,включиха се ,поосраха нещата и тръгнаха отново да събиран найлон и желязо.Но истината за късното им включване снощи е елементарна-бяха на петъчна молитва в джамията...Молеха се за техните събратя-турците-нали изповядват една религия...Абе-циганска му работа! Иначе поздравления за Ботев! А за довечера-да информираме мангалите,че са ни еднакво противни с Уевски и не ни интересуват и двата жалки отбора.Говедата са пародия с тия техни вопли за събиране на пари,а на мангалите скоро им се вижда краят,ама те още не го знаят.Ще почнат пак да правят панаири,на ден да пишат по 3 декларации и други подобни цигански номера.
на 18.02.2022 г.
-5
 
 
Европа не е Етрополе жълти селянки!
+2
 
 
Ще е тежък полусезон, но такива победи, в които не блестим, най-важни са трите точки. Честита победа на всички канари! Слабото присъствие на циганите в темата се дължи на факта, че се подготвят да лапат на говедата утре (някои още от днес).
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.02.2022 г.
+5
 
 
Първо, браво на момчетата за плаката. Васил Левски е свято име в българската история! Приятна победа, важни 3 точки. В защитата зейнаха пролуки, напред - без типичен нападател, няма да стане.
Сподели какво ново....
на 18.02.2022 г.
-5
 
 
Как ли пак ще ги ши*а Локото , и после ще ги събличат тези нещастници .
+4
 
 
Добре играхме , проблема си остава централния нападател или въобще нападател ...
+2
 
 
Мангалите още не са се включили в темата ,утре шопите ще ви разпорят черните г**ове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: