ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Така изглеждаше секторът на "Армията" преди спечелването на купите
Автор: Стойчо Генов 17:16 / 28.02.2022Коментари (31)7027
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с призив към "черно-бялата" общност преди утрешното гостуване на ЦСКА-София в дербито от 1/4-финалите за Купата на България.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция от "Лаута":

Така изглеждаше секторът на Армията, когато Локомотив не беше печелил Купата на България. Нямаше призиви в социалните мрежи, нямаше модерните клипове на фенските организации, нямаше и онлайн билети… Цялата общност се движеше само от любовта към Локомотив и черно-бялата идея. 

Сега времената са други, но както и преди, така и сега, знаем, че битката трябва да бъде спечелена първо от нас по трибуните, за да се надяваме на победа и на терена. Локомотив има нужда от нас!

Не бъди безразличен! Всички в София!
Още по темата: общо новини по темата: 52
16.05.2022
15.05.2022
14.05.2022
13.05.2022
04.05.2022
28.04.2022
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Майна, искаш да кажеш, че на мач в Б група срещу Ловеч в София, имало ботевисти, спартаклий и маричани и затова ни била такава бройката.....ти си адски зле майна! Пловдивския любимец е прозвище на клуба ни, именно защото на мачове сме ходили далеч повече от вас, от Спартак или Марица, дори и в Б група. А ти гиди селяко, беше ли един от 300тата глупака пред Колежа да протестираш???
+1
 
 
Айде пак на налазиха Копнежните фенове от Доматево, да бе ЯСНО че ако сте Вие поне 30 000 канарие ще идете до софия... ама не сте там днес така че ай в ляво и довиждане
+1
 
 
Теленор стана Йетел, Мтел стана А1, Металик стана ботьвЪ, а аз станах и си сипах една ракия за Петата и 6те бахура :)))
+1
 
 
Докато двата фен клуба във града водят война,мутрите са обединени и продължават да трупат трилиони на гърба на народа. Ама вас ще ви вкарат в ареста за хулиганство,но мутрите никой няма да ги пипне. За това и пенсиите ще са малки и заплатите нищожни ...
+1
 
 
Индианци срещу нас да тичате не може да ни стигнете. 3 купи, сребърни медали, да не говорим за Петата и 6те бахура.
-4
 
 
Гледайте само да не ви пребият като кучета, както направиха неотдавна наживо по телевизията хахахах
+2
 
 
Специално за неуките селяни от Коматево. Не е лошо да се образоват малко: Рекордни посещения Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1981 г. „Локо Пловдив“ играе дербито си с „Берое“ (Стара Загора) пред 47 000 зрители на стадион „9-и септември“ (сега „Пловдив“). Пловдивският любимец с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион остава в историята на родния футбол като мачът, събрал най-голямата маса от футболни запалянковци.[7] Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1983 г. отборът влиза в „А“ група след бараж-квалификация в София срещу „Осъм“ (Ловеч). Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Над 35 000 запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион „Васил Левски“.[8] Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в „Б“ група, което спомага за изграждането на образа на локо-публиката като най-вярна в страната. Неописуема гледка представлява връщането от София до Пловдив по автомагистрала Тракия – огромни, километрови колони от всевъзможни МПС-та с надути клаксони, шум и еуфория до небето. Локомотив Пловдив държи рекорда и за най-голяма гостуваща публика в „Б“ група. На 22 юни 1985 г. около 10 – 12 000 пловдивчани посещават Казанлък в мач от „Б“ група на стадион „Цвятко Радойнов“ срещу отбора на Розова долина, за да подкрепят своя отбор в последната му крачка към „А“ РФГ.
+1
 
 
Индианците срещу нас да тичат не могат да ни стигнат. Само казвам Финала на финалите и петата и 6те бахура, без другите купи и сребърните медали.
-1
 
 
Имахте 2 финала срещу най-големите ви врагове, в които ясно показахте, че максимумът ви е 6 000. Извинявям се, но в Пловдив ще сте вечно втори, турски подлоги!
0
 
 
Без КЦМ без Петко Ангелов и ПИМК закарани на сила вие сте под 3000.За справка мача ви за купата с Лудогорец.Забравих, и общинските служители на тъпият баскетболист също.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: