ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте как изгониха агресивен шофьор от пешеходна алея на Гребната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 01.03.2022Коментари (12)66742
© Plovdiv24.bg
"Здравейте, пиша ви във връзка със съществуващ проблем до Гребната база. Преди имаше колчета, пречещи на наглите шофьори да минават през пешеходната алея, но в момента тези колчета не съществуват". 

Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен до нашата медия. И добавя:

"Нивото на култура и чувство на чест очевидно липсват при доста наши сънародници. Изпращам Ви видео от случка, която претърпях.

Шофьор на автомобил, каращ по пешеходна алея, се изнерви очевидно поради факта, че аз не съм автомобил и се движа с нормална човешка скорост. Започна да ми бипка, за да му направя път, защото пешеходната алея е за него, а аз му преча.

След като разбра, че аз няма да се мръдна, слезе от автомобила с цел саморазправа. Бързо разбра, че няма смисъл от саморазправа с мен. След което сподели, че в колата е детето му. Не знам защо човек би тръгнал да се саморазправя пред детето си.

Естествено, звъннах на 112 и те не изпратиха кола. Процедурите са такива, че искат да откажат хората да подават жалби, не знам защо (може би просто не им се занимава), но това не може да ме спре да подам по надлежния ред сигнал.

Чудя се кога ще започнем да спазваме правилата и кога ще спрем да се мислим за мутри, скачащи на бой на непознати и понякога неподходящи хора?"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Знаци има но възпитание и морал няма. Сигурна съм, че каквото и да се напише и измисли, ще бъде заобиколено и нарушено. Гражданско общество няма. Няма и съд и контролни органи.Имам бизки в чужбина, отиват един ден на пикник и когато си тръгват почистват всичко, но от колата е изпаднал плик със сметка и адрес.След една седмица получават глоба от общината за 500 евро за замърсяване на района.Това кога ще стане в България, кой съд ще потвърди тази глоба, ще се започне, че няма доказателство, че този плик е намерен точно в зелените пространства , докажете това докажете онова. Ще се започне, защо контролният орган не е описал в дейтайли фактическата обстановка видиш ли колко съществено процесуално нарушение има и човекът не е разбрал за какво се глобява и т.н. и т. н Там в другите държави няма подобни неща. Затова има и ред има и чистота.
+7
 
 
Селските мършите,който коментират,че не е прав човека със забежката могат да си идат на село и да претакат зелето.Там мн коли и знаци няма.Кога ще се научите,че като искате да сте цивилизовани граждани трябва да спазвате законите.Не може в града,но душата - село.Има си знак - забранено за коли и др.превозни средства и това е.....спазвате и толкова.Какво си смучите кирта под пръстите.
-2
 
 
*пешопешо* май е п***ла-бабаит от колата!
-3
 
 
Бях свидетел на случката и след като авторът на клипчето пропусна няколко коли реши да се направи на мъж на жената управляваща реното като почна да й вика, а когато мъжът й слезе почна да крещи, че ще се обади в полицията ?
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Тоя тракач сигурно смърди ама децата на шофьора не ходят зад автомобила
+2
 
 
,,Бързо разбра, че няма смисъл от саморазправа с мен''Евала:):)
+5
 
 
Браво. Stopham ако някой гледа, там го правят същото. Трябва и тук да има такова движение, че тарикатите станаха прекалено много.
+13
 
 
Браво за проявенота гражданска позиция- колкото по- бързо се формира гражданско общество, толкова такива случки ще стават ежедневни, ежечасни, ежеминутни! Аман от селски тарикати и шмекери!
-1
 
 
Това е едно адски мутренско Рено комби, дизелак, чипосано, с багажник на таваня и номера му е с почти еднакви цифри. вЪн мУтрИтеЕее
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: