ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емблематичен фен на Локо: Последното нещо, което трябва да се случи, е да правим драми!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 06.03.2022Коментари (37)10165
© Facebook
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, публикува емоционален анализ на ситуацията в любимия му отбор след снощната загуба в градското дерби срещу Ботев.

Владимиров е един от авторите на клубния алманах за историята на "черно-белите" - "Оттук започва любовта" и мненията му винаги се ценят от локомотивската общност.

Точно поради тази причина Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса това, което Владимир Владимиров написа в личния си профил във Фейсбук:

След като преспах.... пак същото! 

Мислех, че днес ще ме е повече яд от загубата вчера, но... не!

Сигурно е странно, но наистина е така! 

Определено имахме шанс нещата да се развият по начин по-благоприятен за нас, но... не се получи! И... ако има нещо, което трябва да отчетем е това че и в трите мача (Левски, ЦСКА и Ботев) не можахме да се възползваме от нашите възможности и това определяше развитието им, а можехме и да не ги загубим, но.... Т'ва е... както се казва - ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ, заслужено, ФАКТ! 

Това, което остава за нас, по мое мнение е, че последното нещо, което трябва да се случи е да правим драми! Този сезон - така или иначе, тръгна по този начин и вероятно ще завърши така, но не мисля, че има локомотивец, който да не е подготвен за такива години!   От друга страна... в думите на Сашо Тунчев, преди време , че нещо не сме нацелили подготовката явно има нещо вярно и това оказва своето отражение на терена! Но... това пък може да означава, че (все пак   ) е много вероятно да имаме силен завършек! В един момент нещата ще потръгнат, няма начин!!! Така че... ГОРЕ ГЛАВИТЕ и.... ВИНАГИ С ВАС!!!

П.с. Дузпата на Митака! Да.... може да повлия на развитието на мача, но и тук драми не трябва да се правят... случва се!!! Мисля, обаче, че повече няма да бие по този начин дузпа, защото това дори не беше неговото изпълнение на такава!!!   Явно на всички им натежава това, че не ни се получават нещата и има една нервност в действията им. Ще го напиша пак - мисля, че това ще отмине и ще разгърнем потенциала си. Тези момчета могат много повече!!!

НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ!!!
Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
08.03.2022
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Жълтите к**ви питат.....защо ни беше тая пета и тея бахури....срам за цял живот.
Сподели какво ново....
на 06.03.2022 г.
+1
 
 
през 70 те години мач на ботев тогава тракия не почваше ако не съм на стадиона от пегендата на ботев - славчо хорозов голам човек невероятен футболист и учевик на покойния ми баща разбрах че в спорта няма врагове а съперници и има победител и победен за справка славчо хорозов никога не е виждал наказателен картон
-4
 
 
Стга де!!! Човека има доблестта да ни честити победата без съскания и обиди. Не го познавам лично но само адмирации....Също мисля, че мисли много правилно и трезво.
-1
 
 
Какво толкова се случи .Една загуба и толкова.Да в криза сме но вървим напред.Кризата е и в играчите .Митко пропусна и какво толкова футбол е.Само Локо пд.Взехме три купи и едно второ място .Тази година не стана но догодина пак.
+1
 
 
Какви драми ще правиш бе Мунчо,200 билета не можахте да изкупите....
+2
 
 
Е, трябва ли и тук да се се@е?! Противника ни поздравява, замислете се поне веднъж, поне на Сирни заговезни!
+4
 
 
Предлагам вонящите мангали да не коментират. След 2:1 нямат сиганското право
+2
 
 
Къв е тоя мангал и що трябва да ни интересува мнението му? Повече ме интересува мнението на Дон Крушо?
+5
 
 
стига глупости е , нищо не играхми и затва ни убиха тея жалтити . от лани нищо не играйм .За тия пари толкова игра , викат на тренировките .
-1
 
 
Помня как тошкУ изпусна една дузпа преди 5 години на Лаута , когато ги изплющаяхме 2-0 с невероятни голове на Мартин и Умарбаев...Тогава не чух някой да каже нещо по темата, дори самия, набеден футболист с големи уши? Опитите на селските да преекспонират късметлийската си победа, която беше просто едно, обикновено дерби, няма как да се окажат успешни в крайна сметка! Дори и ако бият в следващите няколко от този ранг. Дано съдбата ни срещне в мач за ЕКТ? Тогава ще е много интересно!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: