ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
След интервюто на премиера: Този човек ме измъчва с изказа си!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:23 / 07.03.2022Коментари (10)30187
©
Мария Цънцарова направи интервю с премиера Кирил Петков в предаването тази неделя. Участието на Петков беше излъчвано и на живо във фейсбук страницата на bTV.

Хиляди хора обаче изразиха мнението си в коментари по лайфа, но най-много са тези, които обръщат внимание на не съвсем елегантното измъкване от въпроса колко струва един хляб.

"Бедна лексика и неподготвеност на ниво Марешки", "Ужас, не може да отговори на въпросите! Не знае цената на хляба! Обещава, но как лицемерно знае, че няма да е така. Цените на потреблението се увеличават драстично. За три месеца ни съсипа без война", "Мъка, мъка хора, този е уникален идиот", "Този човек ме измъчва с изказа си!", гласят само част от коментарите. 

Други директно изразиха категорично мнението си, че трябва да подаде оставката си.

"Подай си оставката, съжалявам, че съм гласувал за теб. Не мислех, че си толкова прост. Значи образованието не прави човек".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Както казва Настрадин ходжа: Да му имам акъла на българина, ама дето му идва отпосле.
+1
 
 
Всички тука пишат срещу Кирчо.Защо така бе приятели.Реших да напиша нещо добро.Напънах се, но не можах.Наистина, ако искаш да пишеш нещо хубаво за Кирчо, трябва да лъжеш, а от него по-голям лъжец няма.Не мога да стигна неговата висота в лъжете и се отказах да пиша.
+3
 
 
На Шипка ,каза,че преди 144 г.са мръзнали по същия начин онези които са се били за Свободата ни. Откъде да знае,че боевете на Щипка са били от 9-14 август 1877г, и е било страшна жега и пек. А няма и кой да му каже около него щото всички са дипломирани хапльовци и позьорчета.
+2
 
 
Момшето не е виновно .Виновни са глупаците ,които му повярваха и уж гласуваха за него с Машинации,не с машини.Виновни са и журналистите г...лизници ,и социолозите ,които продължават да ни убеждават в големият му рейтинг.А демокрацията и икономиката и цялата държава се разпада.Е,Гешев сега е виновен,като го няма Борисов.
на 07.03.2022 г.
+2
 
 
Този наистина , вече прекали и може би е по-голям провал и от Слави Трифонов - в тази насока стратегията на Бойко е безпогрешна - пусни дебилите напред и гледай , как се излагат и после се върни на бял кон - както беше с Орашарски - между друго Путин , проигра същото с Медведев... Но при Бойко има друг проблем - Радев , който е чудно , че също остана в сенките и сниши с водата... А Кирилчо в манията си да стане политик , се превърна в момче за всичко и го отнесе всички - та сега го насраха по всички фронтове и ясно показва , че не може да се справи с нито един проблем , а само задълбава и задълбава ... Така че хубаво , вече наистина да се мисли за нови избори...
+3
 
 
Американска марионетка! Ако му кажат няма да се колебае да изпрати български войници на украинския фронт. Изключително неподготвен и неадекватен, обаче нагъл и с голямо самочувствие. Съсипва икономиката на страната и стандарта на българите.
+6
 
 
Да си ходи от където е дошъл,поне едно нещо да е направил както трябва но не,всичко с което се захване е тотал щета с неадекватните си действия,как може да има такива хора на такива постове,и да смее да се показва и да дава интервюта,срам и позор
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: