ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Видяхме активно мероприятие на полицията и нейните дружки от задния двор на ВСИ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 08.03.2022Коментари (39)7777
©
Обединени фракции "Бултрас" излязоха с гневна позиция относно инцидента пред заведение на бул. Свобода" в Пловдив, където след хулиганска проява бяха арестувани 8 привърженици на Ботев. Декларацията бе подкрепена и от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на бултрасите:

Главен инспектор Красимир Антонов - Вие ли сте новия Атанас Качаков?

На 5.03.22 станахме свидетели на пореден случай на активно мероприятие на пловдивската полиция и нейните дружки от задния двор на ВСИ. Ето какво видяха присъстващите с очите си.

В продължение на половин час един от изявените членове на черно-бяла фен фракция обикаля с автомобила си в близост до заведението, в което са се събрали феновете на Ботев Пловдив. Автомобилът умишлено е шофиран от жена му, която отлично знае какво се случва - мъжът е в постоянна телефонна връзка със своите приятели от същата фен фракция, които през това време организират атака срещу феновете на Ботев (с кого и в колко е говорил лесно може да се провери при желание от страна на МВР, но такова очевидно липсва за пореден път). Всъщност, ако въпросният план бе сработил сега хирургиите щяха да са пълни с десетки потърпевши, сред които и деца, а заведението щеше да бъде изпотрошено. 

За да предотвратят подобен сценарий част от бултрасите решават да спрат акцията и наглия “агент", който вече е паркирал срещу заведението и продължава да снима и да докладва колко човека влизат там.

И тук идва моментът да споменем активното мероприятие от страна на полицията, която до този момент обвинява само и единствено феновете на Ботев. Докога фенските пристрастия ще са водещи сред МВР, вместо търсенето на истината? Очевидно е, че цялата акция е целенасочена към бултрасите, от които са арестувани десетки момчета на различна възраст и на случаен принцип.

Нещо повече - арестувани са хора, които доказано са били на работа по време на случката и пристигат в заведението часове по-късно. Още по-странно е как същите са разпознати като нападатели от "набитата" и как без абсолютно никакви други доказателства им се повдигат обвинения. Дали пък някой не е подсказал кой точно трябва да се посочи? Дали всъщност тя е набита и дали медицинското й свидетелство доказва нейните травми?

Дали изобщо жената е на мястото случайно или е била там умишлено, за да осигури безпроблемно бягство и алиби на своите дружки след планираната атака? Случката потресаващо много напомня за недалечния инцидент в Солун, когато един достоен млад българин бе прегазен умишлено от жена, която по същия начин гравитира около крайни фенове на ПАОК Солун.

За десерт точно преди началото на дербито мвр решава да покаже активност и целенасочено разваля празника по случай отбелязването на 110 годишнината на най-стария футболен клуб в България с конфискуване на 250 факли.

В същото време се допускат в сектора за гости доста повече от 200 души, колкото са отпуснатите билети, а черно-белите ултраси, които рушат сектора не са арестувани. За пореден път ставаме свидетели на двоен аршин от страна на пловдивската полиция. Редно е да припомним за безчинствата години наред на един утрас-престъпник в униформа, който май вече е на път да бъде заменен от друг. Нас не ни е страх от подобни карикатури, но истината трябва да излезе на яве!

Главен инспектор Красимир Антонов - Вие ли сте новия Атанас Качаков?
Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
08.03.2022
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ти си един НЕНОРМАЛЕН ПРОСТАК!Не ходя по мачове и не съм фен на български отбор точно заради такива като тебе - прости,избиващи си комплексите от социалния си статус!И тук не става дума за *Ботев* или *Локомотив*,а за примитиви като тебе!
Свобода и свободия са две различни неща!
на 08.03.2022 г.
0
 
 
Моля идете в споменатата Англия с кола при феновете на противниковия отбор и започнете да провокирате, да видим какво ще стане! Направи го във Франция, Германия, Италия, Испания и стой та гледай, същия ще е резултата като в Пловдив, ако не и по-лошо дори! Сигурен бях сто процента, че са провокатори и ми е много интересно колко трябва да си тъп, за да го направиш това, помня кат разбиха главата на 16 годишен на Аграра, дошли идиотите да провокират преди мача гостуващата агитка на Ботев, разби се кордона и кво да стане, после реваха, ми за кво сте такива дебили, честно? Помагате ли си много на тъпото Локо така?
-1
 
 
Нещо не ви харесваме,ТАТУИРАНИ ИДИОТИ?!?Защото ви казваме какво не трябва да правите ,ако сте нормални запалянковци,а не ДИВИ ГОВЕДА?И ще напиша същото,може да сте сигурни в това,ако СЪЩАТА ДИВОТИЯ извършат и вашите съперници от *Локомотив* П-в!Защото превръщането на улиците на града ни в арена е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
-1
 
 
Селянките освен да ти пукнат жлъчката от смях за друго не стават.Аве кюнлий нали Пловдив бил ваш, а сега се оказва че полицията била наша интелигенцията наша а за тях остава само безграничната и дива селяния.
-1
 
 
Що скачате на жени бе индианци. Ей затова няма да видите Гомнежа завършен. Господ си знае работата.
-4
 
 
Част от едните и другите сте с болни мозъци.Вие не отивате да гледате футбол,а да направите нещо несъвестимо с играта.Дано да има мерки като в АнглияИИ,та да се оправят нещата.И поразиите които правите да се плащат от вас,а не от президентите.Крушарскш е платил сумати пари заради такива като вас.Жалко ,че има такива "фенове" или фенчета.
-3
 
 
Вместо да си мълчите,вие,ТАТУИРАТИ ИДИОТИ,правите идиотски *декларации!После искате подкрепа от пловдивчани за стадион,козирки,*жълти мечти* и т.н.!?!И не ви ли идва на ум,ТАТУИРАНИ ИДИОТИ,че на улицата,в колата си човек може да прави какво то си иска,да минава и спира където си иска?!?
+2
 
 
Няма по-гнусна, жалка, противна и измекярска сган от циганската. Срам сте за Пловдив и за цяла България с тия доноси и постоянни топенета в районните и лъжи в медиите. Мръсни лъжци, как се гледате изобщо в очите, нещастни кучета?
-3
 
 
ХАхахахаха ами ако искате да повдигнат обвинение за шпиобаж хахахахха . И това че сте навършили 110 г. трябва да се взима под внимание от полицията и да се допуснат 250 факли ли хахахахахха . Няма такова тъпо племенце от мишки като вас , няма .........
-3
 
 
ЗАЕШКИТЕ СЪРЧИЦА ПАК СИ ПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦИЯТА КАТО СИ ПИЙНАЛИ ПОВЕЧЕ ,ЗАЩОТО САМО ТОГАВА ИМ ИДВА КУРАЖА ! ДО СКОРИ СРЕЩИ .....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: