ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор беснее след вдигнати чистачки: Дядо ти ли си е паркирал коня с каруцата там?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 11.03.2022Коментари (20)64957
© Фейсбук
Шофьор остана много неприятно изненадан от случилото се с неговия автомобил в Пловдив, видя Plovdiv24.bg. Мястото е булевард "Никола Вапцаров" в район "Южен".

Чистачките на колата са били вдигнати от непознат - вероятно в знак на предупреждение заради паркирането. Човекът обаче зададе следния въпрос в социалната мрежа Фейсбук:

"До този, където ми е вдигнал чистачките на "Никола Вапцаров 84" - слушам къде е проблемът? Дядо ти ли си е паркирал коня с каруцата там?".

"Аз 42 години съм в "Кършияка" и селяни ми вдигат чистачките. Дойдоха селски бекове много", гласи един от множеството коментари под публикацията.


Още по темата: общо новини по темата: 2369
13.04.2024 »
05.04.2024 »
30.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Малко се "стегнете",мислещите,че нещо им се полага... ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПАРКИРА НАВСЯКЪДЕ,СТИГА ТОВА ДА НЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗДвП ИЛИ НАРЕДБИТЕ ЗА ПАРКИРАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩИНИ!!! Следователно,всеки един,който предприеме действия срещу паркиралите автомобили,защото НЕ ИМ СЕ НРАВИ,ЧЕ СА ОТНЕЛИ МЕСТАТА ИМ,ТЪЙ КАТО ЖИВЕЕЛИ ОТ ГОДИНИ И Т.Н. (чупене,пукане на гуми,надраскване с ключ и др.) , носят имуществена отговорност.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 12.03.2022 г.
+3
 
 
Само като прочете човек колко австралопитека одобряват постъпката, само защото човека е със регистрация от Стара Загора и ти става ясно колко измет има в Пловдив, той един така бая бой отнесе един път заради вдигане на чистачки, рано или късно всеки си го получава, много прост народ има в България, изключително прост, после се някой друг ни е виновен!
+4
 
 
Защо си мислите,че една кола като не е с номер РВ**** ** не е пловдивска. От няколко години при закупуване на автомобил от друга област номера остава същият, а колата се регистрира в КАТ Пловдив и данъците които се заплащат са пловдивски. Номерата вече не показват областта на собственика, а само областта в която е регистрирана. Отделно има и случаи в които човек остава без кола поради някаква причина и използва колата на приятел. А само да попитам вие с колите си не пътувате ли? Колата е за предвижване от точка А до точка Б т.е. ако точка А е вашият дом - то по вашата логика не трябва да паркирате в точка Б, особено ако е в друг град. А за скобите наистина свалената скоба означава свободно място- и аз го разбрах по трудният начин след като ми бяха паркирали на мястото и това ми го каза Кат
0
 
 
СтефЧооо алфата турбу дизил ли е … чипосана ли е ??? Хахаха
+2
 
 
Един такъв дето вдигаше чистачки в Кичука го яде хубаво, така че не е случил на правилния човек.
0
 
 
И В северен е тъпотия. Има двама галфона където са се взели на сериозно...в това виждат смисъла на живота си - Да правят мръсно. Такива мишки са Проклети!!! Те си знаят кои са. Един срещу друг живеят.
-1
 
 
Тези с чуждите номера не са виновни,че са тук.Проблема е в алчните ни управници и в още по алчните тъй наречени строителни предприемачи ,а да не забравим и господата работодатели.Та тези гореспоменатите са от един отбор .Изгониха по голямата част от кадърните и можещи работници в чужбина защото не им се дават заплати,но иначе имат пари за рошвети от сивия сектор и всячески инвестират с тези пари направата на бетонни кибритени кутийки с които примамват хорицата от другите градове да им работят на ангария за заема от банката .Човека който е вдигнал чистачките обаче е прав ,защото тези с различните номера не плащат данък в община Пловдив .Кмете ??!!!Какво правим?Ние си плащаме данъците конкурентната работна ръка не .Превзеха улици,паркинги,защо не без пари са за тях .Те скъп данък в общината не плащат.
-3
 
 
другия път ще ти се изсерат на капака заралийски тарикат
-4
 
 
Какви селски бекове? Тоя е от Стара Загора. Там са по-добре от нас.
+1
 
 
При всяка такава статия ще го пиша пак и пак!!! СКАПАНАТА ОБЩИНА Е ВИНОВНА!!! Само българските червени чукундно-милиционерски глави не ПРОУМЯХА, че трябва да има РЕД!!!! ПОВТАРЯМ!!!! РЕД, РЕД, РЕД, РЕД, РЕД!!! Живееш в Кършака, по лична карта регистрация в Кършака и по талон на колата регистрация в Кършака!!! Тогава от ОБЩИНАТА ти дават парко място, за което плащаш ежемесечно и проблемите спират!!! ИМА МНОГОЕТАЖНИ СГЛОБЯЕМИ ПАРКИНГИ, КОИТО НА МАЛКО МЯСТО РЕШАВАТ МНОГО ПРОБЛЕМИ!!!! ПРОСТО Е КАТО ТИКВА НА ОБЩИНАР! Апропо: ако снимката е реална, само се чудя, защо колата е със Заралийска регистрация.....само се чудя!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: