ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът на "Южен" за трагичното състояние на улиците: Като се стопли времето, започвам да си оправям целия район
Автор: Стойчо Генов 12:45 / 12.03.2022Коментари (17)11534
©
Plovdiv24.bg потърси кмета на район "Южен" Костадин Язов за коментар на сигнала, който ни изпрати наш читател за трагичното състояние на улица в индустриалната зона на изток от "Кукленско шосе.

Ето какво отговори пред нашата медия кметът:

На това място трябва да се проектира улица. В момента това е стар общински път, свързващ земеделски земи, които са със сменени предназначения и отгоре просто е асфалтиран. Той не може да издържи на това натоварване на автомобили и камиони. Това, че някой си е построил фабрика в нивата ... как да стане? Аз го поддържам колкото може в прилично състояние, но през това време от годината, докато не спре да вали и всичко да изсъхне, нищо не мога да направя. Някой да е видял сега някъде да асфалтират?

Като се стопли времето, почвам да си оправям целия район, защото бул. "Н. Вапцаров“ и "Ал. Стамболийски“ са в ужасно състояние, "Петър Динеков“ - също. Общо взето, всички улици на асфалт в "Южен“ са в ужасно състояние. Паважите също ще започнат да се преправят и чак тогава ще мисля за индустриална зона. Аз съм говорил и съм им обяснил на хората от индустриална зона, че нямам възможност".

"Първо, нямам и бюджет. Второ, трябва да стане в по-топло време. Асфалтът се загрява на 80 градуса, а при ниски температури няма коя асфалтова база да работи при тази цена на тока. Там дори няма накъде да се отводнява, там няма канализация. Какво да я правим тази вода, да я събираме с кофите ли?


Още по темата: общо новини по темата: 238
23.03.2024 »
26.12.2023 »
09.07.2023 »
15.05.2023 »
01.05.2023 »
06.04.2023 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Важното е да се научи папагала да говори, а другото го остави на самотек, кмете!!!
+3
 
 
В цяла България положението с улиците и пътищата е трагично но в Кючука е страшно и това е било винаги така . Този квартал се презастрои безогледно и продължава да се строи въпреки че 90% от улиците са в ужасно състояние. Наистина е странно къде отиват парите от данъците и защо нищо не се прави там ? Странно е как тези кметове и управници не ги е срам да ходят на работа и въобще да се показват като виждат в какво състояние е квартала. Нормален човек няма да може да понесе това ! А този от колко години е кмет там ?
+1
 
 
Стига сте спорили за глупости... ХАХАХА.... Какви фабрики на нивата, какви Динекови, какви Вапцарови????... ХАХАХА..... ЕДНА ЯМА 50 НА 30 И 30 ДЪЛБОКА ДО СПИРКАТА НА СВЕТОФАРА НА БИЛА, НА НАЙ НАТОВАРЕНИЯ ПЪТ ВЕЧЕ 6 МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ДА ЗАПЪЛНИ..... ВИЕ ЧАКАТЕ ГРУЕВЦИ, ПРЕЛЕЗИ ДА ОПРАВИ.... НАЙ СТРАННОТО Е, ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ОТТАМ МИНАВАТ ВСИЧКИ ОТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.... ХАХАХА.... КАК НА 1 НЕ МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ... ХАХАХА.... ИНАЧЕ ПРОБАЦИЯТА Е НА 20 МЕТРА ОТ ЯМАТА....ТОЗИ КМЕТ Е ПО ПРОСТ И ОТ ПРЕДИШНИЯ.... ХАХАХА..... ХАХАХА.....
+2
 
 
А локалното на Н.Вапцаров 85 кога??? Кратерите са огромни!
+1
 
 
Ако фирми като "ЕВН", "ЕСО", "Ангел Стоилов", ТЕЦ"Пловдив" със стотици работници са "фабрика на нивата" хвала на такъв кмет. Нека само г-н Язов си спомни за кой път минава с подобно оправдание. Освен това още преди да бъде избран за кмет имахме обещание за развитие по този въпрос. Избори пак ще има г-н Язов, но вече изгубихте "Фабриката на нивата"!
+3
 
 
Какво става с Даме Груев??!!?? 3-ти месец не е положена една тръба!?!? Вие за малоумни ли ни мислите?!? 70 м отсечка не можете да я почнете пък какво да говорим за завършване?!? Ами чакай малко, цялата улица е към 500 м, значи ще чакаме към 5 години ли!??! Няма да стане тоя път!!!!Съвсем близо е момента, в който ще ни писне на всички и вече няма да има прошка!!! Само сопата ще ви вразуми!!!!
+5
 
 
Парк Райчо Кирков е забравен откакто е направен… навсякъде висящи кабели, стари пътни знаци, дупки, мръсотия … по нищо не личи да имаме кмет или каквото и да било управление
+6
 
 
Кючука е пълна трагедия за съжаление… тротоарите на места не са пипани от стотина година … да не говорим за пешеходните прелези и как майка с количка минава през тях … а за хората с инвалидни колички какво да кажем
+1
 
 
Коце,зарежи братле тази работа....отивай си на Лаута да следиш там как се движат делата,за какво ти е да се занимаваш с разни улици,този квартал с тебе или без, винаги е бил на това дередже,поне си виж общинската администрация,и ония стрини които са на хранилка от парите на данъкоплатците,да си оправят малко държането с хората които отиват за определен вид услуга,ако нямаш тази възможност просто кажи,ще ти съдействаме да дойдат от други общини, и да ти покажат как става...
0
 
 
Като спреш да киснеш и да се селфиш на Бесика може и да разбереш какво работиш. Безделен тъпанар. Дай му да вее шалчета и да се снима с папагала си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: