ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" излизат срещу Пирин, всички си тръгват ако няма сделка зимата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 03.12.2009Коментари (45)15047
© Plovdiv24.bg
Днешната тренировка на Ботев Пловдив не бе бойкотирана от футболистите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Миналата седмица беше решено днес да бъде обявен бойкот и вкупом българи и италианци да спрат тренировки, ако няма сделка. До днес такава няма, но се е решило те да излезнат срещу Пирин и да доиграят сезона.

Феновете се обединиха около мнението, че бойкот на този мач само може да навреди на евентуална сделка. Така Ботев ще завърши нормално сезона, но ако през зимата няма сделка или най-малкото пари в отбора, най-вероятно всички футболисти ще разтрогнат договорите си. Малък е шанса в Ботев да влезнат пари и от трансфери на футболисти, тъй като всички са подписали едногодишни договори и едва ли някой отбор ще даде пари за играч, който може да вземе за без пари лятото, дори ако не разтрогне сега.

Ботев Пловдив са домакини по програма и документи, но двубоят ще се играе на стадиона, където Пирин са домакини този сезон - "Осогово" в Кюстендил. Срещата е в събота от 14 часа, а главен съдия ще бъде Радан Мирянов от Варна.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 04.12.2009 г.
0
 
 
Какви бойкоти вече ? Каквото имаше да се умува - изумува се. Сезона привърши ,бате Митко е доволен и спокоен. Отвратените фенове си останаха в къщи , заблудените нищо не може да ги отрезви - СЕКТАТА НА СДЕЛКАДЖИИТЕ ...
0
 
 
момчета , няма да стане с бойкоти и празни стадиони , на дербито софиянци умряха от завист , като видяха че въпреки на последине две места стадиона е пълен . всички трябва да виждат че пловдив е силен , тогава чте имат респект , а христолов , ботев пловдив чте го надживее , според мен дори това му е последното първенство , горд сам с това последното дерби , че съм пловдивчанин
0
 
 
най правилно го каза марин бакалов между другото той беше част от великия отбор на 80те години които са ми донесли най много радост на мен и всички ботевисти , той каза в момента нищо не може да се направи трябва да видим дали христолов чте се махне от отбора , а ако се случи най лочото ботев да отиде в зоните , то аз съм сигурен че чте се намерят ботевсти които чте вдигнат отново ботев пловдив на крака , там където му е мястото в а група
0
 
 
Защо се обиждате взаимно? Нали всички сме от един отбор? Аз утре отивам на мача и нямам никакво намерение да нахлувам. За мен края на всяка седмица е празник защото мога да гледам любимия отбор. От както играят италианците имаме и малко радост: Локо ПД, ЛОКО СФ, дори последните два мача. Относно сделката - наистина много станно. Помислете - защо няма едно изказване от италиански футболист на тази тема. Защо няма един да е излязал пред медиите и да "плаче"? Защо всички италианци са с едногодишни договори? Нямам отговор на тези въпроси, но според мен са многозначителни.
0
 
 
На тези, които призовават за бойкоти и прекъсване на мачове, имат ли човек и пари да издържат отбора дори и В група, когато намерят, тогава да се обаждат. Зимата ще се разбере какво става, сега за три дни нищо не можое да се направи. Само Ботев и дано вземем точка от Пирин, ама не ми се вярва.
+1
 
 
Работат е ясна!Сделка няма да има.Всичко е за печелене на време.И най-големия глупак няма да купи нещо,което не се знае какво е.А "Ботев" в момента е точно такова.Непрекъснато се вадят нови задължения и никой не може да каже колко струва-даже и Христолов.
+2
 
 
Браво, радвам се че имаме будни фенове който ги боли наистина за любимият ни отбор .Веднага ви отговарям по ред.Относно парите кйото отиват при даначните - много по лесно се продава нещо с по-малко финансови тежести, отколкото загробен от финансова гледна точка отбор като нашия.таки че с всеки погасен лев ставаме по атрактивни на пазара.ЗА 100 00 пловдивчани - ако и една трета от теза хора бяха излезли само един път на някое от шевствията селкия до сега да е в историята! за хората които говорят прибързано според мен това се дължи че по-скоро изкат да кажат някоя добра новина на изтрадалите фенове , аз винаги съм казвал че всеки трябва да си мери приказките и да си носи сам кръста .Да аз също смятам че никой не заслужава президент като Селския ,- даже и Локото !
0
 
 
това че 100 000 пловдивчани обичат ботев пловдив е достатъчна кауза моето момче
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: