ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец вкара 3 и спря чудесната серия на Ботев
Автор: Стойчо Генов 21:51 / 03.04.2022Коментари (22)4700
© ПФК Ботев
Отборът на Ботев (Пловдив) прекъсна отличната си серията без загуба в шампионатен мач от началото на 2022 година. Жълто-черните отстъпиха на Лудогорец с 0:3 в дербито от 25-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в Разград.

Бърнард Текпетей (10), Оливие Вердон (19) и Каули Оливейра (57) вкараха за шампионите, които записаха осма поредна победа над съперника си.

Възпитаниците на треньора Азрудин Валентич засега запазват третото място във временното класиране с актив от 43 точки, но съществува вероятност още утре да бъдат изместени оттам от отбора на Черно море. До двубоя в Разград ботевистите бяха в серия от 6 поредни мача без поражение (4 победи и 2 равенства).

Домакините откриха резултата още в 10-ата минута. Тисера подаде към Текпетей в наказателното поле. Нападателят бе оставен необезпокояван от Виктор Генев и с прецизен шут с левия крак прати топката в горния десен ъгъл на Георги Аргилашки за 1:0.

Десет минути по-късно зелените удвоиха преднината си. След късо изпълнение на корнер последва центриране на Каули към далечна греда. Там Пластун отклони с глава към Вердон и той също с глава вкара за 2:0.

Четвърт час преди почивката "канарите" извадиха голям късмет, след като Джонатан Рик напредна отляво в наказателното поле, но след силния му шут топката срещна гредата.

Най-чистото положение за гостите дойде в 56-ата минута след центриране на Тодор Неделев. Виктор Генев надскочи противниковите играчи и засече с глава, но вратарят Падт показа добър рефлекс и изби в корнер.

След неговото изпълнение шампионите организираха мълниеносна контра, при която Текпетей изведе Каули в чиста позиция. Бразилецът финтира излезлия почти до центъра вратар Георги Аргилашки и безпроблемно вкара за 3:0.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиВиктор ГеневРоберто Пунчец, Самуел Супрайен, Джеймс Етоо (69- Точукву Ннади), Дилан Мертенс (89- Лъчезар Балтанов), Реда Рабей (65- Джак Лейн), Емануел Току, Мохамед Брахими (65- Димитър Тонев), Тодор Неделев, Антоан Бароан (65- Николай Минков).

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
ку**ите пак са дали мача на по-големия обрязан брат.
-2
 
 
Надуваният изкуственно няколко месеца жълт балон се спука с гръм и трясък. Цяла България видя колко нещастни са циганетата облечени в жълто. Сал Един Тошко е останал да брани ботевската чест, ама и той станал един дебелак, чуди се на кой мангал да е подаде, а през останало време си бърка в носа. Сега спокойно може да кажем…“Приказката за вас свърши, отново сте си старите раздърпани жълти мърши“.
-2
 
 
Надуваният изкуственно няколко месеца жълт балон се спука с гръм и трясък. Цяла България видя колко нещастни са циганетата облечени в жълто. Сал Един Тошко е останал да брани ботевската чест, ама и той станал един дебелак, чуди се на кой мангал да е подаде, а през останало време си бърка в носа. Сега спокойно може да кажем..."Приказката за вас свърши, отново сте си старите радърпани жълти мърши".
-2
 
 
ПУК. Те индианците халката им е разхлабена след 6те бахура. Сега 3 бахура им се виждат малко. може да се пишат морални победители :)))
на 04.04.2022 г.
-1
 
 
С този манталитет на пораженци щом видим табелата край на Пловдив и се гипсираме по добре никакви евротурнири за да се излагаме. Третото място за мен е мираж
Свобода и свободия са две различни неща!
на 03.04.2022 г.
+2
 
 
Да ти зашият 9 парцала за два кръга колосите Арда и Числото, да си на осмо място на 4 точки от зоната на изпадащите и да имаш наглостта да говориш срещу третия в класирането, сами мангустите от СадеЛьокуту го могат това... Загубиха и дербито да не забравяме.
+1
 
 
Един мангал с десет ника се опитва да си избърше разпраният г*з...
-1
 
 
Анаааааа, три броя големи кренвирша от Разград... анааа 3:0!!!! Победа срещу лудите, кога?
0
 
 
анннаа вай вай . братя кънаре цял ден ви пиша че ще има сцепени жълти трътки . с тая безидейна игра на ушко и компания толкова не трябва да злорадваме защото ни се връща и то бързо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: