ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
6-годишно момченце почина, след като беше блъснато от бус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 11.12.2009Коментари (27)9627
© Plovdiv24.bg
Шестгодишно момче загина при пътен инцидент тази сутрин в Марково. По първоначални данни около 8 часа микробус "Мерцедес" е блъснал пресичащото пътното платно детe. Малко по-късно момченцето е починало в болница. Причините за инцидента са в процес на изясняване.


Още по темата: общо новини по темата: 2
02.06.2010 »
11.12.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ужас днес разбрах какво се е случило.....от това по голяма трагедия надали има да загубиш детето си е е най голямото страдание.Аз съм от Марково и познавам семейството и е повече от тежко случилото се.Най лошото е че каквото и да се направи детската усмивка и живот няма да бъдат върнати а това е всъшност най голямата трагедия.колкото до случая знам само че детенцето на име Емо лека му пръст е било заедно с баба си сутринта на път за детската градина,и точно там се е случил този нелеп случай.не си обяснявам само как точно е станало при условие че там има пешеходна пътека,детска градина училище и за капак два легнали полицая през 15м.ако въпросния шоф.е карал бавно и е спирал на полицаите е нямало да се случи.вярно е че никой не е застрахован но има места и участъци на които могат да се предвидат много такива нещастия.наистина много съжалявам за малкия и невинен Емо!!
0
 
 
Жалко за ангелчето.Дано на този му се върне тъпкано и да загуби децата си.Знам,че звучи отвратително и нямам право да го кажа,но как може да отнемат детски животи?!Ако можех бих дала моя живот,за да върна убитите по пътищата деца.Мир на праха ти мило слънчице и искрени съболезнования на семейството и жалко за помрачените предстоящи празници.
0
 
 
Представете си следната ситуация : Днес вървя по тротоара,на улица" Богомил " или по точно след детската градина по пътя за центъра. На Тротоара вървя аз,а срещу мен две майки с детски колички,говорят си и бързат. Двете са заели целия тротоар както винаги и в това няма лошо,но за да се разминем някой трябва да отстъпи и да ддаде път. Разбира се,че това трябва да съм аз,спирам си го правя,но и те се спират и ме чакат да слезна на пътното платно,за да минат двете заедно и да не им преча на разговора. Аз го правя,оглеждам се и виждам в дълечената кола,но докато се кача пак на тротоара тя точно зад мен минава със скорост и се разминахме на боя разтояние. Двете дами изпадат в неупесуем смях с глас,че е щяла да ме блъсне колата,изгледаха ме тъпо и си продължиха,като едната ме и напсува. Питам Аз,кой е виновен за ситуацията,че заради подобна прещявка щеше да има убит,да има убиец и тези две идиотки да се скатаят и да се покрият. Подобна може да е ситуацията с това дете и да отбележа,че виновни за създадената ситуация са много и със сигурност не е само в шофьора. За случката единствено право да съди има прокуратурата и съдът. Поставете се на моята ситуация,пресметнете какво е можело да стане и какво е станало в Марково.
+1
 
 
Представете си че утре карате с 30-40км/ч по някоя от улиците ни със спрели автомобили и изкочи дете на 1м пред вас, какво мислите че ще случи? Е аз ще ви кажа - същата трагедия. Мисълта ми е да не обвинявате шофьора при положение че не знаем какво точно се е случило. Децата ни са невъзпитани , шофьорите са ни некадърни.. то всичкото ни е такова, но българина само гледа на другия сметката и плюе не гледа себе си. Преди месец от едно кръстовище изкочи 3-4 годишно детенце за 2 сек се случи всичко, добре бях на щрек. Майка му изтърча след още 5 секунди с ръце на главата и почна да го удря... ем да , ако не бях спрял на време трябваше да говорите и за мен така из интернет...Та тая майка трябваше да слезна аз да я нашляпам по простата тиква.
0
 
 
Моите най-искрени съболезнования към близките на момченцето.Няма по-лошо нещо от смъртта на човек, особено когато е дете. Но бих помолил и всички, които обиждате шофьора, нека да стане ясно каква е причината, защото от статията не пише нищо-нито дали е карал с висока скорост, нито че е бил пиян, нито дали момченцето е изскочило изведнъж да пресича. Аз съм последния на този свят, който ще защитава "малоумните шофьори", но никога няма да тръгна да говоря против някой ей така наизуст. Още веднъж моите съболезнования на близките. По-лоша Коледа едва ли могат да имат в живота си !!!
0
 
 
Кой Ви дава право да обиждате човека тук,май Вие нямате нужното възпитание. Ситуацията не е обеснена за да правите генерални изводи за всеки. Защо взимате гледната точка само на потърпевшия. Днес две идиотки с детски колички ме пренудиха да сляза на пътното платно за да минат и двете едновременно и да продължат да си говорят тъпите лафове.
-2
 
 
Ад, отново убито дете. Искам да попитам ще дадете ли изверга на родителите, за да го убиват бавно и мъчително или педераста се има за Господ и ще върне детето на родителите му? Мисля е крайно време подобни долни пе**ли да бъдат давани на родителите, защото все пак никой няма право да отнема живот, още по-малко на дете. Дано има умни хора, които със закон да разрешат подобен род изврги да бъдат убивани от родителите- аз самата съм виждала на 2 пъти в центъра на Пловдив да убиват дете и възрастна жена. Единствения начин е близките да убиват бавно извергите отнели любимите има ангелчета. Не се чувствам виновна за изказаното крайно мнение, но ако изверг ми убие детето ще го убия и ако ми поставят присъда ще съдя държавата за съучастничество. Вечна памет на милото детенце.
0
 
 
Лека му пръст на детенцето,да почива в мир,толкова невинна душица:(((
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
България и Войната в Украйна
Абитуриентски балове
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: