ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Забравена бележка от банкомат раздели мрежата, след като видяха сумата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 07.04.2022Коментари (29)404054
© Фейсбук
Забравена бележка от банкомат раздели мрежата на две. Намерена е до Здравната каса в Пазарджик, става ясно от публикация във Фейсбук, видя Sofia24.bg. Това, което накара хората в мрежата да "скочат" и да се скарат, е разполагаемата сума, която възлиза на 84 770.50 лв. Всъщност освен в български лева сумата е изписана и в украински гривни (1 416 712.89 UAH), което кара хората да си мислят, че сметката е на украинец.

Ето какво пише нашенец в мрежата: 

"Забравена бележка на банкомата до Здравната каса в Пазарджик. Всеки, който изкара пари го уважавам. И който после прееве държавата и да избяга от нея, когато има нужда от него - още повече!!! Ама да замоля канадския ни премиер, управляван дистационно, да си преосмисли на кой да дава помощи, моля".

Причината за недоволството е помощите, които бежанците от Украйна получават у нас. Ето и още коментари на потребители на Фейсбук:

- "Да е жив и здрав човекът! Никой не знае този човек дали въобще се е записал като бежанец! Боже, какви хора има по този свят! Не Ви ли беше срам да гледате чужди бележки? До там ли стигнахме?";

- "Важното е, че за българските деца в нужда ние събираме капачки !!!";

- "Работи човека, не гледа в чуждия двор";

- "Е и да не си мислите,че всички държави ,които не са в ЕС,са по-бедни от нас...Погледнете от носа си по напред...И те така те...";

- "Време е да ревете за 40-те лева, които държавата плаща на хотелиерите, НЕ НА украинците. А един такъв беден украинец колко пари и на кого ще ги остави - някой успя ли да вдене? Не, нали...";

- "Имат хората какъв е проблема....тези които идват с големите джипове ...повярвайте ми не са умрели за 40 лева....и не идват заради тях....българина неможе да преживее че има богати украинци...ами има и не само украинците и македонците вече са по богати от нас ...проблема не е в тях а в НАС...";

- "И кой си даде извлечението за го размахвате?";

- "Само не разбрах по-кое точно да се ориентирам че бележката е от украински гражданин?";

- "Явно не сте разбрали какво е искал да ви каже, имат такива пари които много българи не са виждали никога, но при все нашето правителство дава това, което принадлежи на много бедни българи!"; 

- "Не знам дали тази бележка е реална ноооооо: Вчера пътувах до Св.Влас. От Несебър, Сл.Бряг, Влас пълно с бежанци по хотелите. Доколкото знам, са безплатно настанени с помощ от държавата. Какво ми направи впечатление: Бежанците с джипове и автомобили, които 90% от българите никога няма да могат да си ги позволят. Не съм против тях, просто има нещо сбъркано в нашата държава".


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 08.04.2022 г.
0
 
 
А нашите цигани (че и българите) като отидат в Германия или във Велокобритания да не би да не се възползват от местните помощи? А те са далеч повече от 40 лв/ден.
0
 
 
В очите на кренвиршоядящия чалганизиран ганьопитек това са много пари, реално не са. Казвам го като човек с повече пари
+3
 
 
ТИПИЧНА ЧЕРТА НА ПРОСТИЯ БЪЛГАРИН Е ДА ГЛЕДА В КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ!ИНАЧА НЕ ХАРЕСВАМ УКРАИНЦИТЕ,НО ОЗЛОБЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ СА МИ ПРИЯТНИ!!!
-1
 
 
Като е богат украинеца е трябвало първо да даде всичко що има на калните варненки и тогава да бяга.... Тва е просташкото мислене на бедният българин росолюб ,готов да поеме путиновския х*й в г*за заедно с мъдете .
-1
 
 
Покрай тази черна кампания поне стана много лесно да се разбере кой е пловдивчанин и кой от новите жители. Всяка пораснала майничка с минимум баба/дядо пловдивчанин има поне един близък бежанец от Македония, от Егейска Тракия, от арменската диаспора, от белогвардейците или от гръцката гражданска война. Градът е устроен така през последните 100-120 години, че е приел огромно количество бежанци и това го прави какъвто е. Където и да чуя злобна дума по адрес на украинските бежанци тези дни, все се оказва от човек без пловдивски корени.
0
 
 
Украинските мафиоти са тук. Само те имат пари да се откупят от мобилизацията и да бутнат 5 КЕ на границата. Будалите украинци са на фронта, Слава на будалите !
0
 
 
Не може да живееш само на морето и да имаш други сметки .Сега пак викайте по площадите а те ще източват бюджета и вашите пари мисирки и тулупи.
+3
 
 
Цццц какви гнусни неандерталци! Сега пък почнаха да им броят парите....типична черта на аутсайдерът путинороб да гледа в купичката на съседа!
0
 
 
Цените на имотите по морето сега ще станат двойни :)
+3
 
 
Явно, че ние старите кучета, които все още четем и не се връзваме на глупостите по телевизията, ще останем да се бием за родината, не за държавата!!!! Обичам си родината, но държавата....особено с тия начело.... БЛАГОДАРЯ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: