ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев най-после победи Черно море и затвърди третото си място
Автор: Стойчо Генов 21:25 / 16.04.2022Коментари (11)5748
Отборът на Ботев (Пд) стартира чудесно плейофите от първата шестица в първенството, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните победиха Черно море с 1:0 в мач от 27-ия кръг, който се игра на базата в Коматево.

Мохамед Брахими (28) бе точен за домакините, като за тях това бе първи успех над варненци през настоящия сезон.

По този начин възпитаниците на Азрудин Валентич запазиха третото си място във временното класиране, но вече имат актив от 49 точки, 4 повече от "моряците".

Първата сериозна опасност в мача бе за гостите от Варна още в 5-ата минута. Матиас Курьор бе изведен отляво и отправи силен изстрел, който бе неточен, а освен това страничният рефер сигнализира за засада.

В 15-ата минута Антоан Бароан получи контузия и бе заменен принудително от Мохамед Брахими. Десетина минути, след като се появи в игра, нападателят откри резултата. Тодор Неделев овладя една топка в центъра на терена. Напредна няколко метра и пусна перфектен извеждащ пас към Брахими. Той нахлу отдясно в наказателното поле и шутира в близкия ъгъл на вратаря Дюлгеров за 1:0.

Това бе първи гол за "канарите" срещу Черно море през настоящия сезон и първи за Мохамед Брахими с екипа на Ботев.

Секунди след началото на второто полувреме Па Конате бе на косъм от това да удвои аванса на своя тим, но Иван Дюлгеров се справи и отрази изстрела на своя съперник.

В 83-ата минута Черно море пропусна да изравни резултата след грешка на Георги Аргилашки. При едно центриране от десния фланг вратарят на домакините се размина с топката и Закария се озова сам пред опразнената мрежа, но засече с глава твърде неточно.

Ботев (Пд): Георги Аргилашки, Па Конате, Виктор Генев, Дилан Мертенс, Тодор Неделев (90+2- Димитър Тонев), Емануел Току (90+2- Джак Лейн), Антоан Бароан (18- Мохамед Брахими - 90+2- Николай Минков), Джеймс Етоо, Самюел Супрайен, Реда Рабей, Роберто Пунчец.

Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Пабло Гарсия, Велислав Василев (62- Николай Златев), Родриго Абреу (46- Закария), Стефан Велев (73- Мазир Сула), Матиас Курьор.

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Паса на Неделев казва всичко! Сигурен съм, че на пръстите на едната ръка могат да се преброят футболистите, които ще видят това продължение на атаката, но Само Тодор Неделев може да го изпълни! Пас който оставя противниковия защитник далече от възможността да играе с топката, и вратяря в разкрачена поза! Нито да пресече, нито да остане на място! Просто като по учебник!
+4
 
 
Съдбата е еднаква към всички хора! Разликата е в духа и вярата! Ч.море са по як отбор, спор няма, но също както и през 1912 година при потъването на Титаник, оцеляват само силните Духом!!! Депресираните потеглят към дъното. Сакралната цифра 1912 си казва думата. Един Титан потъва-Друг се ражда!
+3
 
 
ей тва жалтурити само бият .саде локо , саде новити сопственици мангизлий . направо фърлят пачките по терена
-5
 
 
Браво , заслужено сме на трето място ! Мисля си , че правилно беше скандирането на името на пророка мохамед на стадиона в коматево от говорителя на стадиона . И то в навечерието на светлия празник . Честит Рамадан братя канари !
0
 
 
Това беше най-грозната ни победа този сезон, но тя може да се окаже най-важната.Дано не загубим от Левски следващия мач.
0
 
 
Байонзи да почерпи, никва игра, пак късмет, ама после да няма пак 6 бахура :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: