ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Кулеба: Вашето послание е "Умрете защитени"
©
Войната винаги показва цялата истина. Тогава виждате истинския живот и кой колко струва. Това каза по време на брифинг в Народното събрание министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Войната винаги показва цялата истина. Тогава виждате истинския живот и кой колко струва. Тези снимки са само една капка от всичките страдания, болката и също така куража и смелостта на нашия народ. Това е една капка в един огромен океан, но винаги трябва да оставаме верни на себе си. Не може да повярвате колко пъти от началото на войната съм чувал рационални обяснения, аргументи за това защо някой не може да помогне на Украйна. Тези хора са много рационални, но проблемът е, че те си играят с нас, те не са искрени.

Тези, които искат да помогнат винаги намират начин да го направят. Тези, които обявяват, че застават зад определени принципи и ценности трябва да помогнат сега на Украйна. Всеки, който намира някакви причини да не изрази своята позиция, да не натисне копчето и да не помогне - той подкрепя агресора", каза Кулеба. 

По време на война всеки нормален и разумен човек трябва да бъде на страната на жертвите, а не на агресорите, категоричен бе министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба.

И коментира по интересен начин помощта от страна на България с жилетки и шлемове: "Вашето послание е "Умрете защитени", каза той.

Повече вижте във видеото.



Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е гати наглия украински просяк. Уникална гнида. Не стига че се грижим за близо 100 хил.от тях ,храни и хуманитарна помощ им се праща ,не му стига ами и пушки иска .Я обратно в хралупата хохолски.
+1
 
 
Логика левел “Умнокрасивитет”: Ако купуваш бензин от едните - ти участваш във войната. Ако пращаш оръжие и бомби на другите - ти не участваш във войната, а желаеш мир сред народите. Абсолютна дебилщина, хора които единственото оръжие което са държали е воден пистолет като са ги водили на Мичурин през 98ма днес искат да дават ракети и бомби, но това не е участие в конфликт, хич дори! Но само посмей да сипеш 10 лв. нафта, ах тиии путинофил такъв! Абе умнокрасивитета доволни ли бяхте, когато правителството на Буци Банкянски заедно с Дебелан Швестерски пращаха оръжие в Близкия Изток и бомби с надпис “Арсенал Казанлък” убиваха мирното население в Сирия? Това не беше война или?
+1
 
 
Някой да каже къде изчезна Чопър. Да не го утепаха в Украйна. И другите негови никове не се обаждат. Жалко ако е дал "фира" този симпатяка.
-1
 
 
тролчето *ел шамандура* е червено рядко лайно!Само мириз и зловоние от такива червени глисти!
на 21.04.2022 г.
+1
 
 
На мен ли така ми се струва но този е по нагъл и от Митрофанова. Идва и командва какво трябва да правим
0
 
 
Това на украинците е жива просия! Като се перчат и искат война, да се спасяват сами! Всеки, който им помага индиректно се обрича на война! България трябва да се държи мъдро, защото на никой не му пука за нея!
0
 
 
Признаци за ПУТИНОРОБИ:1. аз не съм на страната на Русия, НО.....много ги мразЯ/ЯТ украинците.2. украинските бежанци НЕ ИСКАТ да работят - разбирай ВСИЧКИТЕ СА е баси мързеливците, как въобще са имаЛИ държава с толкоз мързел!!!3. украинците САМО ПРОСЯТ - просят оръжия, еми писна ни да гледаме просяци по нашите ТЕЛЕВИЗИИ и пуснете ни ЕРГЕНЪТ.4. Ние тук (България/Запада) ни поскъпнаха стоките съъъъс 7.4% И Е БАСИ ТРАГЕДИЯТА, то това си се равнява направо на забит ИСКАНДЕР в мола до нас!!! (преди 2 часа излезна статистиката за еврозоната)5. имам приятели руснаци - много мразят украинците!!!6. ТЕЗИ, които искат да помогнат с оръжие са ФАШИСТИ, НО ТЕЗИ, които нападат една съседна държава (3-тата за последните 20 години!!!) с ОРЪЖИЕ са си е бати ЯКИТЕ ПИУЕ!!!6. Аз много не съм запознат, ама те отиват да спасяват руско говорящи, НИЩО, че за 8 години са наложили 11 пъти вето на проекто резолюции на ООН за международни миротворчески мисии! *****Патешкият тест, „ако нещо изглежда като патица, плува като патица и квака като патица, то най-вероятно е именно патица“, е пример за абдуктивно логическо съждение, при което непознат обект може да бъде идентифициран, като се наблюдават неговите особености.
+1
 
 
Не съм на страната на Русия но не съм и на страната на Украйна Единствено за хората мие жал които бягат от войната . На украинските министри бих казал да спрат с просията защото никои не им е длъжен нито са в Европа нито са в НАТО . Живея в Германия от 20 години такова помагане като на Украина до сега не бях виждал не помня на други така да е помагано и другаде има воини . И тия двамата братя Кличко всеки ден по немските телевизия не спират да просят и все недоволни заради тази воина тук цените сложиха почти двоино . А и украинските бежанци излезнаха доста нагли получиха веднага статут и могат да работят но те не искат като свършила войната ще ли да се върнат в Украина на помощи е по лесно.И за последно имам доста колеги от почти всички руски републики Незнам защо но всички много ги мразят явно има за какво
+2
 
 
2015/2016/2017 им продавахме боеприпаси от Иганово, директно Варна-Одеса, свършиха ли им?
+2
 
 
Срам и позор за цяла България ! Само ние от Европа не сме дали оръжие.Неутралната Швейцария даде ! СРАМ !! Само шимпанзета в тая държава,ръководени от олигофрени като другарката КУРнелия(най-добрия министър на икономиката изобщо в цялата БГ история) и Копейкин педала.И то едни оръжия ще им дадем.Над 30 годишни.Ще ни ги сменят с нови и модерни.И пак не даваме.е*ати боклучавия народ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: