ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пускат бул."България" до края на седмицата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:12 / 15.12.2009Коментари (26)8969
© Plovdiv24.bg
Дребни детайли остава да бъдат довършени, след което отсечката ще бъде пусната, за да бъде отпушено движението в района преди големите студове и снегове
Ремонтът на северното платно на бул. "България" в участъка от "Васил Априлов" до ул. "Победа" е почти финализиран, научи Plovdiv24.bg. Пътят е асфалтиран, поставена е маркировката, както и уличното осветление, което вече работи.

Шефът на капиталното строителство в общината инж. Тошо Пашов уточни пред наш репортер, че остават някои довършителни работи като почистване, оформяне на площадките на автобусните спирки и регулация на светофарите, след което булевардът ще бъде пуснат за движение. По думите му, изградената отсечка ще бъде открита до края на седмицата.


Още по темата: общо новини по темата: 181
04.10.2021 »
12.10.2019 »
16.11.2016 »
19.07.2016 »
14.03.2016 »
08.03.2016 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора дано това да е вярно, но всяка сутрин и вечер минавам пеша и чесно казано незнам?дано това да е вярно.
0
 
 
Божидар Здравков показа какъв трябва да бъде пловдивският кмет. Томасян, Гърневски и Чомаков показаха какъв не трябва да бъде. Сливчо А-на-нас-оф показа, че Пловдив може и без кмет. Никой обаче не чете нашите коментари. Или четат и ни се присмиват.
+2
 
 
В продължение на две години бяхме на второ място след Варна - най-вече заради неща като Стария град, хубавите кръчми, заради инвестициите на зелено ОКОЛО Пловдив, т.е. неща които не са заслуга на общинското управление, както и заради енергичната инвестиционна програма на бившия кмет (тотално опорочена в последствие). През това време София направи гигантски скок напред, най-вече заради добро управление и привличане на огромен безвъзмезден ресурс от ЕС, както и заради постепенното решаване на техните градски проблеми (Синя зона за паркиране, нова линия на метрото, нов магистрален участък от околовръстния път, изгонването на мафията от почистването на града и т.н.). Дори Бургас заради новия си енергичен кмет дръпна пред нас. НИКОЙ НЯМА ДА НИ ЧАКА - СВЕТЪТ СЕ РАЗВИВА ВЪПРЕКИ ГЛАВЧО АТАНАСОВ. На никой не му пука дали Главчо ни е побратимил с Диарбекир или не. Те действат, ние тъпчем на място. Както е тръгнало, Главчо ще довърши започнатото от Чомака и ще ни довърши окончателно - ще подари стадион Пловдив на Гигов и Търев, ще подари Античния форум на приятелчетата на Чомака, ще подари ВСИЧКО, което все още не е подарено. Ще изхарчи последния лев от общинската хазна и то не за важни и належащи инвестиции, а за маловажни, за малките улички с нищожна натовареност, с популистка цел (да бъде преизбран). Ще ни натовари с нов заем и нови монополни зависимости от разни престъпници. Няма да реши нито един единствен проблем, примерно с трафика или паркирането - те ще се задълбочат. Няма с дадена политика да даде предимство на нашия град пред други такива. Общите загуби и пропуснати ползи от ужасно некадърното управление на Главчо Атанасов далеч надвишават ефекта от хубавите неща. Последната глупост, което ще направят, е да опропастят проекта за КРАСИВА МАРИЦА, по който ще загубим някакви си 80 милиона евро - нищо особено в огромната сметка на загуби, трупани ежесекундно от Главчо Атанасов.
0
 
 
Гледам и не вярвам на ушите си.
+3
 
 
Тази "управа" е най-некадърната в последните 6 хиляди години в нашия град. ТЕ наистина правят НЕЩО, НО го правят по възможно най-глупавия и престъпен начин. В последните години СЛУЧАЙНО И НЕ ПО ЗАСЛУГА НА НИКОЙ КМЕТ над нашия град се изсипа дъжд от пари - заради приемането на софийските боклуци получихме от държавата 90-100 милиона лева под формата на подарък. Отделно ПРЕДИШНИЯ КМЕТ изтегли заем от 50 милиона лева за ремонт на най-важните елементи на инфраструктурата на града. С тези 150 милиона лева можеха да се направят чудеса, АКО КМЕТ НЕ БЕШЕ ТАКЪВ ТЪПАК КАТО ГЛАВЧО АТАНАСОВ ИЛИ ТАКОВА КРАДЛИВО КОПЕЛЕ КАТО ЧОМАКОВ. За съжаление тези двамата кметове откраднаха каквото могат или го попиляха с "помощта" на малоумната общинска администрация. Така например с 42 милиона лева от тези пари, т.е. около една трета, беше построен т.нар. Екозавод в Шишманци, който Чомака и Главчо подариха на добре облечения бизнесмен Гигов и овчарския скачач Търев. Това е ярък пример 1) много малоумна инвестиция и 2) на кражба в особено големи размери. Всичките "работи" им са такива. Това, че ВСЕ ПАК между 100 далавери правят нещо, не може да се отчете като успех, не е достатъчно дори за двойка. Вижте само как малоумниците парализираха града ни - напълно излишно, защото ремонтите можеха да се извършат така, че на никой да не пречат. От 2 години България е член на ЕС и някои градове като София, например, се възползваха максимално от това, привличайки половин милиард лева БЕЗВЪЗМЕЗДНИ ПАРИ. В същото време нашият малоумнен кмет ще тегли 30 милиона за нов заем, който ще връщаме ВЪЗМЕЗДНО всички ние след време, а спечелените проекти с евросубсидии са не повече от 3-4 милиона. Пловдив изостава - не случайно изпадна на четвърто място в класацията на градовете в България, изпреварен от София, Варна и Бургас. ЗАЩОТО ИЗОСТАВА В СРАВНЕНИЕ С ТЯХ. Защото Главчо Атанасов е тъп, малоумен селяндур, много по-тъп от бившия кмет Чомаков, за който си мислехме, че е най-лошото, което може да ни се случи.
Пловдив е само наш! Вечно наш!
на 15.12.2009 г.
-1
 
 
Не съм гласувал за ВМРО и Славчо, но не могa да си представя, че не виждате, че при тази управа се направи най-много за инфраструктурата на града. Или сте слепи, или сте с политически натоварени очила на очичките. Нещата естествено не става за ден или два, но угодия няма.
0
 
 
Да, голямо постижение за общината, наистина! На отиване към Пазарджик ще се минава по бул. България, на връщане - по бул. Дунав, защото южното му платно е много по-добро.
0
 
 
последния слой асфалт- при температура над 10 така ще засега!
0
 
 
Живея точно на кръстовището на България и Васил Априлов и положението въобще не е добре днеска минах от там и не можех да повярвам че има маркировка защото асфалта изглежда изкл зле а да не говоря че шахтите които са точно до крастовището са 2-3 пръста над асфалталта, направо нямам думи. То така е бързо го направиха ама как... така че напълно съм съгласен с човека по долу на който също му е направило впечатление
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ремонти във Варна
Български тенис
ВК Марица, сезон 2023/2024
Жена от пловдивско село поръча масово убийство
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: