ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
33-годишната шофьорка и 21-годишният й спътник са жертвите на тежката днешна катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 16.12.2009Коментари (47)14869
Жалки отломъци и два погубени живота останаха след поредния нелеп инцидент
Тежкият инцидент, при който тази сутрин бяха погубени два човешки живота, е бил причинен от лек автомобил "Фолксваген Голф", уточниха от полицията. Незнайно защо в бюлетините им редовно присъстват нарушители с точно този модел на немската марка. Недвусмислено свидетелство за това е и непрестанно набъбващата тема с инциденти, главен герой в които неизменно е шофьор на Голф.

Този път колата е шофирана от 33-годишна жена от Долни Воден, която навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в товарен "МАН", управляван от 30-годишен мъж от плевенското село Коиловци. На място са загинали жената и спътникът й - Ю.Ш. / 21 г./ от Асеновград. Шофьорът на камиона не е пострадал.


Още по темата: общо новини по темата: 3
16.12.2009 »
16.12.2009 »
16.12.2009 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хорааа!!!!! Когато преди години взех книжка инструкторът ми каза: "Най-добрият шофьор е не този който може да кара, а този който може да се пази". Жалко за двамата, а и за шофьора на камиона. Не мислите ли, че и на него не му е лесно сега!!!!!
0
 
 
За съжеление България е на едно от первите места по челни удари да си дадем сметка как караме всички!!!!!
0
 
 
Прекалено много го ударихте на това, че шофьорката е жена. Повечето катастрофи стават с мъже. Правилото е ясно - жените правят глупости зад волана заради своята неувереност, а мъжете - заради прекалената си увереност.
0
 
 
А дали е жена или мъж зад волана няма никво значение, защото познавам жени където карат по-добре от всеки втори мъж. Верно е, че повечето жени са абстрахирани обаче това е защото мъжете много говорят и само им се подиграват. Всичко е до практика....
0
 
 
"Незнайно защо в бюлетините им редовно присъстват нарушители с точно този модел на немската марка. Недвусмислено свидетелство за това е и непрестанно набъбващата тема с инциденти, главен герой в които неизменно е шофьор на Голф" Е как така незнайно ? ХАХАХАХАХАХА. Вие май не сте карали и 5 минути по улиците, за да разберете причината. Призовавам да се направят на всички голфаджии отделни пътища, да си лудуват наволя и слагайте знаци с 5 удивителни, за да знаем всички останали шофьори да не караме там. И не ми казвайте, че била масова колата, много хора я карали и т.н. В Пловдив е пълно вече със стари БМВ-та 318,320 и т.н.,да не говорим за Алфа Ромео или Фиат Брава. Но дори да съберем общо катастрофите на тези три посочени марки коли, не могат да стъпят на малкия пръст на Голф. Моите най-искрени съболезнования на близките на загиналата жена и нейния спътник.
+1
 
 
Ами така е, жалко наистина, но там постоянно се изпреварват като луди, независимо дали линията е пекъсната или не. Ето до това води това безразсъдно изпреварване и бързане за... и те незнаят за каде бързат, едва ли някой е умирал или раждал в колата че да бързат все толкова.
+1
 
 
1.да голфът може да дигне 120 на 2 ра лично съм се уверил в това и вече гледам да не се качвам при този човек който ми го доказа 2.има нещо вярно че че шофьорите на голф карат меко кзано безрасъдно не всички но поне 80% и 3. идиотът си е идиот в каквато и кола да се качи не се променя а си остава потенциален самоубиец+ убиец на хората до него и (или) на хората в другат кола в която се блъсне така че не обвинявайте колите и притежателите им а малумните шофьори които упорито отказват да спазват правилника за движение
+3
 
 
По Пловдив - Асеновград и Пловдив - Пазарджик винаги чувствам дискомфорт като шофирам. Причините са три - (1) и двата пътя имат нужда от магистрала заради натовареното движение. (2) и двата пътя са със странна ширина - ни за една, ни за две ленти. Затова стават някакви странни разминавания между 3 автомобила, които понякога финишират с катастрофа (3) хората, които редовно пътуват по тези пътища карат с МНОГО превишена скорост и изпреварват изключително глупаво, разминавайки се с кола отсреща. Този тип изпреварване вече е приет за стандарт, а е изключително опасен. Възможно е жената да е изпреварвала по този абсурден начин, ТИР-ът да е мръднал малко по-към нея поради тази причина, или пък колата в дясно от нея да е мръднала поради някаква причина и инцидентът е на лице. Тези пътища не са перфектни и винаги може да се очаква, че този, който задминаваш на сантиметри от огледалото му, може да мръдне към теб, за да заобиколи велосипедист или да избегне неравност по пътя. Изперварване - само като насрещното е празно и като няма кръстовище в близките няколко стотин метъра. Иначе си е чиста проба самоубийство. Поинтересувайте се колко жертви годишно взима Пловдив - Асеновград и Пловдив - Пазарджик и ще ви побелеят косите. Ранените няма да ги броим, от първа ръка мога да ви кажа, че Пловдив - Асеновград регистрира по минимум едно ПТП на ден, като рекордът е 9 за един ден през миналата година в дъждовно време. Просто абсурдна статистика за една смотана 15-20 километрова отсечка!
+3
 
 
типичният гоУф инцидент - незнайно защо патката е самоубила нея и детето си... , добре че е в камион, щото още двама/трима щяха без вина да си идат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Електронно таксуване в градския транспорт
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: