ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Внучката на Тодор Колев: Обидно е да ме оценява проф. Кантарджиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:33 / 27.04.2022Коментари (11)91937
©
Не е редно в "България търси талант“ да ме оценява проф. Кантарджиев.

Това е все едно аз да отида в операционната, лекари да правят операция и аз да им давам съвети! Аз съм актриса и за мен това е обидно. Първо, че съм от семейство на артисти четвърто поколение. Второ, да уча 5 години, после да работят толкова много, да се развивам – аз съм циркова артистка, свиря на пиано, бивша художествена гимнастичка съм, пея, играя народни хора, класически балет съм учила, циркова актобатика и т.н. Как може да ме оценява човек, който няма каквато и да е било представа за изкуството?“

Това каза сензационно пред "България Днес“ внучката на големия Тодор Колев - Теодора Кулева. Само след дни - в неделя трябваше да гледаме Теди с "Нов цирк“ на полуфиналите на шоуто, но тя отказва да излезе с колегите на сцената на "България търси талант“.

Теди е убедена, че професор Кантарджиев няма капацитет да взима артистичния решения, за хора, за които това е бъдеще, минало и настояще. Тя е категорична, че не иска да обижда доктор Кантарджиев, тъй като не познава неговия професионализъм, но артистичните му наклонности намира за неуместни, особено в предаването "България търси талант“.

Актрисата, която се изяви и в докторската сага "Откраднат живот“ е учудена, че е първата, която говори открито по въпроса за журитата в конкурсите в България и не може да повярва, че хората на изкуството не са претендирали досега.

Потърсен за коментар по казуса бе и проф. Кантарджиев, който категорично отказа говори по въпроса.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Момата е хубавка и толкова.Артистът не играе пред артисти а пре публика.Ако не може да запали публиката какво ще каже тези не са артисти и не ме разбират.
+1
 
 
Абсолютно е права внучката на Тодор Колев.То е ясно, че е частна продукция, но е добре все пак от телевизията която излъчва предаването , да имат някакви изисквания.Неможе всеки който е останал без работа да го прибираме и да опорочваме предаването.В момента само на Николаус Цитаридис му е мястото там.Катето Евро също не е от най талантливите за да дава оценки за другите.
0
 
 
Ааааа и шефа на фен клуба на ЛЕВСКИ..... Великия БЪЛГАРИН..... степан хиндлиян..... ЛЕВСКИ - степан????? Маййкккоооо
0
 
 
Право е момичето..... Видяхме като някои анализатори, без да са се събличали по физическо възпитание, след като оценяваха ИЦО СТОИЧКОВ, БЕРБАТОВ, КАЗИЙСКИ, ГРИГОР ДИМИТРОВ..... ВСИЧКИ В България ЗНАЯТ САМО ДА ГОВОРЯТ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА МЕРИДЖЕЙНИ.... ХАХАХА.... ХАХАХА.... А И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТЕ..... ТРЪГНАЛ НА МАРАДОНА ДА МУ КАЗВА КАК СЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ, ИЛИ НА ДЖОРДАН БАСКЕТ!!!!! КАНТАРА МОЖЕ ДА ОЦЕНЯ САМО ЖЕНКА СИ...!!!! ДАЖЕ И ТЯ МУ Е МНОГО..... НО ЗАЩО САМО КАНТАРА!!!! ОНАЗИ УРВА МАЛКАТА, ГАМОТОТО ОТ СЕРЕС, И МИНАЛАТА ВСЕКИ И ВСИЧКИ ЕВРО ЛИ Е, ДОЛАР ЛИ Е..., МАЙ ЖЪТЛА СТОТИНКА Е..... ТЕ КОЙ УР ТЪРСЯТ ТАМ.... ЦИТИРИДА ДО ОНИЯ ДЕН НЯМАШЕ ПАРА ЛЯБЪ ДА ЯДЕ, ДНЕС ДАВА АКЪЛ!!!!!! България, В КОЯТО САМО БЪЛГАРИ НЯМА.... ТО НЕ СА ДЖЕФЕРОВИЧИ, ЦИТИРИДИСИ, ХАЛВАДЖИЯНИ, КЕВОРКЯНИ, БАБИКЯНИ, ХАМБАРЦУМЯНИ, РАФИТА БОХОСЯНИ, ДЖИНОВЦИ, МАКЕДОНЦИ ОТ БРАДЪРИТЕ, РАЗНИ ИТАЛИЯНЦИ И ИСПАНЦИ И СЛОВАЦИ В БФС....., РАЗНИ ГРИНГОВЦИ, КОНДЬОВЦИ, СТОРАРОВЦИ..... РАЗНИ ИСПАНЦИ, КАНАДЦИ И ВЕЛЧЕВЦИ И ВАСИЛЕВЦИ ОТ АНГЛИЯ.....,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ..... САМО ОТРЕПКИ В България..... КАК НЯМА ЕДИН СВЕСТЕН ДА ИЗЛЕЗЕ ВЕЧЕ...... ТЕ СВЕСТНИТЕ СИ ИЗКАРВАТ КИНТИ,, ХОДЯТ СИ КЪДЕТО ИСКАТ, И ГИ БИЛИ УЯ....... ОБИТАКА СЕ НАТИСКА ЗА 2 ЛЕВА....
+2
 
 
Това момиченце се е взело много на сериозно. Тя, като артистка, да не би да се изявява само пред публика, която има образование или умения като нейните. Изкуството не е ли и за хората, които нямат "каквато и да е било представа за изкуството"? Нейната публика сигурно е само от актьори, циркови артисти, певци, музиканти... Моме, изкуството е и за "простолюдието". Ние сме вашата публика и ние имаме усет да харесваме или да не харесваме вашата работа. Освен всичко друго, оценките на този етап на шоуто ще се дават от зрителите. Да не говорим, че изобщо нямаше да обърна внимание на "гевезлъците" ти, ако в заглавието не присъстваше името на великия Тодор Колев... Надявам се, че си станала актриса не поради връзката ти с този титан.
+2
 
 
"България търси талант“ е тип състезание с изцяло частен характер и всеки, който е отишъл там трябва да е бил наясно с това. Може да поканят, който си искат да оценява, а това какво мисли някой от състезателите за журито си е лично негово мнение. Ако е конкурс за циркови артисти съм съгласен, но не е. Така, че това си е чиста форма на ПР за сметка на организаторите.
0
 
 
Хубавият кон под скъсан чул си личи.Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: