ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
У нас започнаха да предлагат строителство на луксозни бункери
Автор: Цвети Тончева 12:31 / 01.05.2022Коментари (3)8410
Българска фирма вече предлага строителство на бункери заради войната в Украйна и несигурността за живота ни, видя репортер на Plovdiv24.bg. Мотото на компанията, която проектира и изгражда бункери, е "Живей сигурно, бъди подготвен!". 

И действително търсенето у нас на собствени бомбоубежища май се е повишило напоследък, след като от компанията не смятат дори да се рекламират допълнително.

Най-новият техен продукт е базов бункер, който покрива всички необходими изисквания за сигурност. "Всеки, който притежава такъв бункер, може да е напълно спокоен за себе си и семейството си. В момент на нужда можете да го ползвате и спокойно да изчакате критичната ситуация да се нормализира.

Подобно психическо спокойствие в живота е лукс, който доскоро малцина можеха да си позволят“, пише в сайта на фирмата. "Сега вече и в България има фирма, която прави този лукс достъпен за повече хора“, твърдят специалистите.

За всеки клиент може да се изготви индивидуален проект. Фирмата има екип от специалисти и работи в тясно сътрудничество с няколко международни компании с дългогодишен опит в изграждането на бункери от Швейцария, Израел и Швеция.

Освен всичко това, изграждането на бункера се случва при високи мерки на конфиденциалност, като по никакъв начин не се издава информация за поръчителя и локацията. Съвсем коректно обаче от фирмата правят обръщение към клиентите си, заради многото запитвания дали бункерите могат да ни спасят от "края на света“.

"Не искаме да спекулираме със страховете Ви и да Ви убеждаваме, че бункерите ще Ви спасят от "края на света“. Съзнаваме, че това е една добра рекламна стратегия и е възможно да я срещнете сред други компании, произвеждащи бункери по света. Ние не бихме си го позволили!

Ядрената мощ в света е толкова голяма, че дори да се освободи малка част от нея при евентуална Трета Световна война, цялата цивилизация ще изчезне и с нея всичко живо на планетата. Животът след такъв катаклизъм ще бъде немислим на повърхността в продължение на повече от един век. Затова и никога няма да ни чуете да казваме, че нашите бункери ще Ви спасят от Апокалипсис. Не бихме спекулирали със страховете Ви.

Хипотезите, че ще оцелеем в бункер при ядрена война, в световен мащаб, са наивни и недостоверни, като същото се отнася и за т.нар. "елит“, който вече се крие в големи бункери.

Успокояващото, което можем да кажем тук е, че хората, от които зависят бъдещите събития, са напълно наясно с горната информация. Те разполагат с екип от военни специалисти и физици, които ясно са ги информирали за последиците от една ядрена война и в това не бива да имате съмнения. Хората, стремящи се към власт, финанси и контрол едва ли виждат своето бъдеще и това на децата си в самоубийствена светлина.

Това, от което определено може да Ви спаси един бункер, са сериозни аварии на атомни централи, химически заводи, военни действия и размирици.

Преди дни в Украйна снаряд удари Запорожката АЕЦ, най-голямата атомна електроцентрала в Европа и 5-тата в света!  

В резултат се случи пожар. Слава богу, от Международната агенция за атомна енергия съобщиха, че няма засегнат нито един от 6-те атомни блока на централата.

Евентуална авария в Запорожката АЕЦ може да бъде 6 пъти по-тежка от аварията в АЕЦ Чернобил през 1986 г.

Наличието на бункер с неговите пречиствателни станции и защита от радиоактивни частици е единствената защита срещу подобна авария. Целта ни е да информираме колкото се може повече хора за реалните заплахи пред всички нас, базирани на факти.

Надяваме се с горната информация да намалим спекулациите и дезинформацията, която тече навсякъде по света по отношение на бункерите и техните функции“, пишат от фирмата, строител на бункери у нас.

Българската компания вече е в сътрудничество с английска строителна компания, част от група, развиваща дейност в Лондон и Дубай. Двете компании обединяват усилията си за създаване на високо технологични подземни бункери.

Наистина едно такова подземно пространство може да бъде и доста екзотично и луксозно. Проектантите са се развихрили докрай за хората, които имат претенции и дебели кесии. Бункерът за тях може да е със сценарийно осветление, дизайнерски мебели и електроуреди, киносалон, винарна, сауна, различни видове бани, СПА зона, фитнес уреди, дори градина за отглеждане на зеленчуци и други.


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
“Повече от един век” Пичове, няма да е 1 век само (100 години), а може би към 30 века (3000 години) ще са необходими, за да може Планетата да започне да се изчиства от радиацията. Само за информация - Припят ще може да бъде населен отново след 20.000 години, точно така - 20 хиляди години. Това нещо само един “борец за свобода” (т.е. дайте да дадем оръжие на Украйна) да го осъзнае, ще е добре! Първите дето ще си идат от ядрен удар са най-големите късметлии. Тия в бункерите в ядрените подводници ще поживеят докато им свършат запасите. После канибализъм и адиос. Айде ходете и давайте оръжие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: