ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Късмет, кмете, в Лас Вегас. Работата е в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:43 / 13.05.2022Коментари (5)6821
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е в Лас Вегас, където ще гледа най-голямото за Северна Америка изложение за рециклиране на отпадъци, строителство на сметища и управление на медицински отпадъци. Той е там по покана американското посолство у нас, но сам си плащал масрафа, уточниха от кабинета му. И други общинари имало с него, които също си плащат от джоба. Щяло да има и семинари за установяване на контакти.

От общината държат на уточнението за плащането, за да не си помислят хората, че весела компания, начело с кмета, е в меката на хазарта, за да поиграе на рулетка с общински пари.

И в Европа има какво да се види по въпроса с отпадъците, но друго си е Лас Вегас. От общината беше коректно да съобщят, че кметът е поканен на екскурзия, която си плаща. Нищо лошо няма господин Димитров да се поразходи, а и да поиграе – платил си е кефа.

Лощо е, ако се върне и започне да разправя, че страшни контакти са им влезли в тефтерите и Пловдив ще е първият в страната, който ще прави сметища и рециклира  отпадъци по американски тертип. Това с една екскурзия не става и напъването ще бъде напълно излишно. По-добре ще е общинарите да се молят за късмет, за да не загубят много пари, ако все пак се изкушат да заложат на любимите си числа.

Вместо възможните приказки за американски иновации в Пловдив, кметът трябва да се съсредочи върху по-реални неща около себе си, които чакат бързи решения. Защото хората питат това в коритото на Марица река ли е и откъде си проправя път водата, след като се виждат само дървета.  Питат и за уличните дупки, а е прекрасно време за ремонти, ако някой иска да ги прави. Питат, а и вече често протестират против застрояването на зелени площи и междублокови пространства.

Очакваме да видим един зареден с емоцията на Вегас кмет, който е решил да ни покаже, че Марица тече и през Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И да е тук и да го няма все едно...Не разбрах,че има кмет близо 3 години,а сега за някой ден го нямало...Хич да се не връща,да... ама там има анти корупциона комисия и не може да се пипа ургулишката
0
 
 
Мхм... И къде е точно грубата грешка на кмета и общинарите? Отишли са по работа, плащат си сами масрафа и вие сте недоволни? Проблемът е, че е Лас Вегас, а не Вашингтон /например /ли? И защо по дяволите от общината трябва да ни информират при положение, че те сами си плащат? Значи за всяко мръдване от града трябва да сме информирани къде са общинарите? Да не сме Соц?
0
 
 
Общо взето - екскурзия с общински пари най-вероятно. Друго бира бил Лас Вегас в обработването на боклуците.. Тъпотии. Като иска да види как и какво се случва, да беше отишъл в Токио. Още на колко човека покрай 'кмета' ще трябва да платим разходката до Щатите? Не може ли да им го харижем, там да кметува?
0
 
 
Споко, кметът има дълбоки джобове и чорапи също нали г-н Дошков ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: