ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Късметът отново избяга от Локомотив в последните секунди
Автор: Стойчо Генов 22:02 / 20.05.2022Коментари (13)5399
Късметът отново избяга от Локомотив в последните секунди. Черно-белите показаха желание за игра, но въпреки това завършиха 1:1 срещу ЦСКА 1948 в мач от последния кръг на плейофите в Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута".

Димитър Илиев (3-дузпа) бе точен за пловдивчани, а Александър Колев в 96-ата също от дузпа изравни, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Така Александър Томаш остава без победа начело на отбора в 6-и пореден двубой. Неговите възпитаници завършват с актив от 38 точки на 9-о място в класирането.

Още при първата атака на локомотивци в мача се стигна до дузпа в тяхна полза в 40-ата секунда. Бирсент Карагарен комбинира с Димитър Илиев отдясно, а капитанът опита остро центриране към малкия пеналт. Топката обаче се удари в ръката на Ангел Лясков и реферът Георги Гинчев посочи бялата точка.

С изпълнението се нагърби Димитър Илиев, който вкара за 1:0 и отбеляза своя гол №12 през сезона.

Десетина минути след това Лукас Салинас направи прекрасен индивидуален пробив, влезе в наказателното поле и шутира, но вратарят Даниел Наумов изби в корнер.

В самия край на първото полувреме черно-белите отправиха два точни удара с глава чрез Райън Бидунга и Мартин Паскалев, но Наумов се намесваше авторитетно.

В 54-ата минута Локомотив направи отлична атака, при която Димитър Илиев изведе влезлият на смяна Христо Иванов по левия фланг. Халфът центрира към Милош Петрович и той засече с десния крак в мрежата. Голът обаче бе отменен след намеса на VAR заради засада на Христо Иванов.

В 5-ата минута на даденото от рефера допълнително време гостите получиха дузпа, като решението на съдията бе изключително дискусионно въпреки преразглеждането от VAR. При една центрирана топка Александър Колев изблъска в гръб Мартин Паскалев, при което защитникът на черно-белите удари топката с ръка. Колев изпълни безупречно в горния ляв ъгъл за окончателното 1:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Милош Петрович, Мартин Паскалев, Райън Бидунга, Йосип Томашевич, Кристиан Гомис, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас, Петър Витанов (46- Христо Иванов), Александър Василев (64- Ивайло Димитров), Димитър Илиев (90- Преслав Боруков).

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
17.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Циганската мъка и болка край нямат,разни глупаци, като алисето, пловдивския гъзолизец, стиксчо хюмнето,сън и мъка не ги лови пък и освен 9 те шпека отгое ,е това е мъката на циганите ,Абе с кой ще играете в Европа,къде е купата саде бай Круши и Акрапа юрушшш ,мъка,мъка.
-2
 
 
Ходещ цирк са черно-белите цигани. Жалки футболисти , жалка публика. Имат 4-5 мангала болни фенчета и тва е цяла България ги съжалява. Те са си за съжаление с тая смешна игра колко мача вече им се събраха на завалиите без победа
+3
 
 
Ники Киров пак уволнен от Локомотив Пловдив, този човек Побеля от мъките, които му причинява Пловдивския любимец...
-2
 
 
тва локото сме големи нещастници за нищо не ставами . саде дузпи ни дават и пак сми в киреча
0
 
 
Вай Вай Язък! Тая дузпа, Шейтана ли ни я изпрати,баш сега когато ни се усмихваше победата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: