ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Филипов: Ботев може да влезе на "Колежа" през декември, козирката ще е готова на 100 % до февруари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 31.05.2022Коментари (27)9913
© Plovdiv24.bg
Бизнесменът Илиян Филипов, чиято фирма строи в момента стадион "Христо Ботев“, проведе днес поредната си среща в Община Пловдив. На разговорите присъстваха и представители на феновете на Ботев. Филипов гарантира, че през декември съоръжението може да получи Акт 16 и на него да се играят мачове от първенството.

Ето какво каза Филипов след края на срещата в общината:

От полицията искаха между терена и трибуните да има високи парапети, но феновете казаха, че това не е нормално. Разбрахме се следващия вторник да има нова среща с участието на полицията и феновете и след нея вече трябва да получим финалния проект за парапетите.

Чакам да бъде пусната поръчка за седалките, за да ги монтираме. Дори в момента могат да се монтират седалки на два от секторите. Моят проджект мениджър каза, че до 45 дни трябва да приключат хидроизолациите на другите два сектора, така че и там ще сме готови да монтираме седалки след този период.

Поръчали сме металната конструкция за сектор В, в момента преговарям с 4 фирми за металната конструкция на сектор А. Смятам, че ще се постараем до декември да е готова голяма част от конструкцията. Но уточнявам, че в Етап 1 е предвидено: сектор А – покрит и в сектор В - десет ферми за монтиране на осветлението, както е в оригиналния проект.

Мисля, че до януари-февруари ще имаме 100 процента цяла козирка. Но това не означава, че ние декември няма да имаме Акт 16 за първия етап на стадиона. Така че, това, което зависи от мен, е декември футболен клуб Ботев да влезе на "Колежа“.
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Некъпаната циганска сган само чака новина за Ботев и Колежа и си чупят кирливите ръчички да започнат да бълват помия. А в задния двор на Аграрния 1 година и половина строят една смешна трибуна и на никого не му пука.
+1
 
 
Филипов, ти имаш ли представа , как се завършва подобно съоражение? Как се актува за въвеждане в експлоатация? На 19.12 ти ще има нова порция обещания. Нищо друго!
-2
 
 
Ами вие сте готови бе, какво виете вашата мама неблагодарна помашка! Януари, февруари, да не говорим дати, сте готови.
-3
 
 
Уникален кокошарник ще стане! 1912 мажоретки на Путин нямат търпение да им пишем Отличен 6 като дойдат в Пловдив!
0
 
 
Папагал вие ли го строите стадиона ?Колко дадохте за този стадион ?Тоя където ви обещава не блокираше ли пътищата до вчера.Лесно се обещава с държавни пари а като свършат пак .Той даде ли ви 10 млн.или само обещания.
+2
 
 
До черно-белия циганин - Г-н Мангал , такъв стадион никога няма да имате ! Това което строите в момента ще има празни ъгли :) Така , че не се обаждай ми си е*и майката черна.
-1
 
 
Агент Плейн само така ги лъжи селяните.Усещам те че си скрит черно-бял идол като г-н Христолов,но нека селските ти вярват,ще те издигнем в култ и теб след мистър Христолини!
-4
 
 
Хубаво декември, ама.е забравил да каже коя година. Много грозен стадион става. То не мяса на стадон де...леген, за.байонзи и за индианци е идеален :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: