ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев с революционни искания към БФС! Вие преценете дали са с основание!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 06.06.2022Коментари (18)6962
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев (Пловдив) е изпратило писмо до Българския футболен съюз. В него "канарчетата" излизат с няколко революционни предложения. Първо, те апелират за отпадане на член 20, ал. 1, буква "Г" от наредбата за първенствата и турнирите в родния футбол. Въпросният член засяга каротекирането в efbet Лига на състезатели от страни, извън Европейския съюз.

"Жълто-черните" предлагат няколко варианта, всички от които са за увеличаване на бройката на чужденците извън Евросъюза:

картотекиране на десет играчи извън ЕС, като десет извън ЕС да играят на терена;

картотекиране на десет играчи извън ЕС, като десет извън ЕС да могат да са включени в групата за даден мач, а пет извън ЕС да са на терена;

картотекиране на седем играчи извън ЕС, като седем извън ЕС да са на терена; или без ограничения за чуждестранните играчи.

От ПФК Ботев (Пд) имат предложение и за Втора лига: картотекиране на четирима чуждестранни състезатели без ограничения за правилото ЕС или извън ЕС.

Към момента във втория ешелон не се разрешава картотекирането на футболисти извън ЕС, освен в случай, че те имат действащи договори при изпадането на клуба им от елита.

Последната идея на ботевистите засяга правилото за прехвърляне на наложени наказания на играчи, за показани картони по време на футболна среща, от предишния сезон към следващия сезон. "Канарчетата" предлагат отпадането на това правило. Информацията за изпратеното писмо е на Sportal.bg и засега не е потвърдена официално от БФС или от ПФК Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Нагъл и безочлив, руснака е из**ан от същия вид г*з като повечето жълти. Изумен съм от безсрамието на жълтите цигани с което оправдават всяка простотия на ръководствата им.
-3
 
 
В Ботев винаги играят най-много 2-ма българи-Неделев и още един. Руснака иска да се унищожат Детските школи в БГ. Вън олигарха.
+3
 
 
Мангалите бързо забравиха как най-големия им успех в последните 22 години го постигнаха с отбор, пълен с чужденци, вкл. и треньорския щаб. Да, не всички негри, но каква е разликата? Мангали, кога вашия ДЮШ ще извади поне 1 (ЕДИН!) футболист? Пак се правите на по-светци от Папата, ама пак си оставате същите комплексирани мърши. Ако имахте поне малко акъл в тъпите ви цигански кратуни щяхте да се досетите сами, че в конкуренцията се ражда качеството и това е явно единствения начин българските деца да полагат повече труд и желание, за да стават футболисти. Понеже БФС това явно не го интересува. Вчера гол за Испания вкара 17-годишен, а тук 17-годишните ги броим още за "деца".
-3
 
 
Няма такава простотия. Нали все нямаме футболисти , нямаме национали, нямаме футбол. Да се даде право на черните да играят, значи сме до там. Просто се забравят всякакви школи. Такова предложение е тотална тъпоъгълщина и то ден след големия срам срещу Грузия. Явно лъсват нечии мениджърски интереси, прокарване на чужденци за сметка на младите българи.....
+3
 
 
Вчера ясно се видя продукцията на родните школи. Защо за нивото на БГ футбола да са виновни чужденците? Ако школите произвеждат качествени български футболисти, дали ще е необходимо да се разчита и да се дават пари за знайни и незнайни чужденци? От друга страна - колкото и школи да има и те да произвеждат футболисти само "на килограм", които да знаят, че каквито и да са, клубът им няма друга алтернатива, освен тях, нивото никога няма да се вдигне и ще ни пукат от бой не само Македония и Грузия... Може би пък, освен обиграване на чужденците и печалба при тяхна продажба, те да бъдат конкуренция за нашите и да ги мотивират да вдигат нивото си???
-3
 
 
Школата да се закрие. Сбогом на мечтите за нов Коце, нов Митко Аргиров, Благо, Митко Младенов, Славчо и т.н.
-3
 
 
Да, революционни са исканията, защото с такива искания още по-революционно ще се довърши българския футбол!Нормален човек би ги нарекъл "нагли", а не "революционни", защото подобни искания са от полза единствено на руснака от снимката, чиято търговия с тъмнокожи и други чужденци ще просперира, а децата от школите ни кучета ги яли!? Нагло, гнусно и грозно! Абе, жълТурско-руска работа...
-2
 
 
След снощния срам, сега е най-подходящият момент за прокарване реформи в полза на събирането на куцо и сакато от чужбина за сметка на българските школи. Естествено,никой не се съмнява, че селската общост, населяваща града ни по стечение на обстоятелствата, ще подкрепи такова предложение, само и само да угоди на рашкото милиардерче. Както се прави на кьораво и за стадиона, в който потъват пари, които ще плащат децата на много поколения пловдивчани. То си им е в селското манталитетче, да си се навеждат.
-3
 
 
Цирк, Зингаревич иска да превърне бг футбола и най вече неговия отбор в бит пазар, тип руски пазар, да си върти алъшвериша с чужденците. Срамна работа. Ама то кавито феновете такъв и собственика, мушенници и селски тарикати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: