ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Експерти: Ако Русия победи в тази война, следващите сме ние
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 07.06.2022Коментари (11)3163
© НОВА ТВ
Поредното прозвъняване от Москва за проруско настроените общества в тези държави. Така експертът по сигурност Илия Налбантов определи казуса със самолета на Сергей Лавров в "Здравей, България".

Според Налбантов, съзнателно се нагнетяват антибългарски настроения в руското общество.

"Ако Русия победи в тази война, в което се съмнявам, стратегическата й цел е следващите да сме ние", заяви той.

"Ние не забраняваме полета като полет. Ние забраняваме на човек, подложен на санкции, да извършва полет над територията на страната ни", каза той. На въпрос вярно ли е, че от румънците не е искано разрешение за преминаване на самолета, превозващ руския външен министър, съпредседателят на Атлантическия съвет Момчил Дойчев отговори: "Естествено, защото знаят, че румънците няма да дадат. Те, за разлика от нас, не се снишават, а ясно заявяват своята евроатлантическа позиция на солидарност".

Илия Налбантов коментира и изказването на шефа на "Роскосмос" Дмитрий Рогозин като го нарече "треторазряден политик" и заяви, че нагнетява антибългарските нагласи в руското общество. По думите на Налбантов ракетата "Сармат" е "оръжие на страха". Той категорично отрече възможността такава ракета да може да достигне страната ни. "Страхливецът използва този тип оръжие. Това е истината за поведението на Рогозин", смята експертът по сигурност. Той припомни, че веднага след поста на шефа на "Роскосмос" в Twitter, Сергей Лавров го е опровергал като е заявил, че последствия за България няма да има.

"Ние сме, на практика, на ничия земя. От една страна подкрепяме Украйна. От друга – ни е страх, заради някакви съображения, да предоставим наличните в България боеприпаси и въоръжение на украинската страна", заяви Илия Налбантов по повод официално поисканата от Киев военна помощ от страната ни. Той нарече това самоубийствена политика, свързана с бъдещето на България.

"Партията на Стефан Янев е поредният проруски, антибългарски политически проект, който цели все повече постепенно да отдалечава България от Европа и да ни връща в Азия и тоталитарното ни минало", каза Момчил Дойчев за новосформираното движение на бившия служебен министър-председател.


Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Путкин може да е психопат, ама няма да посмее да нападне НАТО.
+1
 
 
"Експертите" ...??? !!! С такива експерти в България, няма нужда да ни напада , който и да било...
0
 
 
Чета тези двама герои и си мисля, колко е прав Георги Марков.Хайде сега Вие двама мъжкари, тичайте през глава при Херо Мустава да Ви погали по главичките, белокоси.
на 07.06.2022 г.
-1
 
 
Много ме кефят всякакви, които се определят , като "експерти" в някаква област, които елемтарно дори не са разбрали и не схванали , че това което се случи е тотална пропаганда и фейк. От кога руски гражданин може пише свободно в Twitter - при факт , че са ги банна ли от там и при факт , че има системи за проверка , които няма да допуснат подобен пост в тази мрежа. Много ме дразни този подход на управление през социалните мрежи и трябва да се забрани със закон - защото какъв политк е Слави Трифонов - който само в социалните мрежи пише ( дори не ясно дали е той самия ) - не сме го виждали на живо или на някой клип доста одавна , но в мрежата при най-дребния проблем пише , също Гешев - където само там докладва на амерканците за лова на вещици и на България , че уж нещо свършено... "Ако Русия победи в тази война, в което се съмнявам, стратегическата й цел е следващите да сме ние" - Русия сама по себе си нямам какво да побеждава , защото тя не участва в този цирк - там всички говорят за украйна , агресия и какво ли не , но реалността , че Путин е пратил няколко главореза да укротят псетата и ония вдигнали вряра до небесата - точно както е направила Амбър Хърд срещу Джони Деп - едно в едно... С това си поведение Зеленски и компания погребаха Украйна за векове напред - като свърши пика на това представление украйна няма да я има - независимо , какво развръзката... А Русия да напада България - с каква цел и какво забравила тука - че нас всеки може да ни завлееде без да им мигне окото - България е момента е толкова зависима от почти всеки ... Мене лично притеснява само едно , защото това накъдето клони всичко - утре да ни съюзниците в лицето на америка да изравнят София , защото видиш ли там се криел най-големия и най-лошия враг на западната култура - г-н Копейкин - нищо че ония си спи спокойно в къщичката си ... те ще се обаркали - само да припомим , колко весела беше Хилари Клинтът от смърта на Кадафи и хората около него... Това е по притеснително , отколко Русия да ни напада...
-4
 
 
Само се чудя, защо няма официален отговор от НАТО , позиция, след откровена заплаха за нападение над членки на Алианса? А вече мина доста време. Нали ще ни защитават или ще се измъкнат при евентуален конфликт като мишоци както го направиха от Афганистан?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: