ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Създават нов Ботев, ако отнемат лиценза на Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 30.12.2009Коментари (84)10058
© Plovdiv24.bg
Нов Ботев ще създадат група фенове на "канарчетата", ако лицензът на сегашния отбор бъде отнет, пише в днешния си брой в. "Труд". Организаторите, сред които има богати привърженици и други бизнесмени, които за сега остават в сянка, ще изчакат 18 януари, когато на Изпълкома на БФС ще се реши съдбата на разбития от Димитър Христолов клуб. Ако до тогава не се осъществи дълго забавената сделка с италианските бизнесмени, клубът със сигурност няма да получи лиценз. 

Родители и треньори в школата на "Ботев" пък ще търсят след Нова година съдействието на кмета на Пловдив Славчо Атанасов и на областния управител Иван Тотев, за да не бъдат изхвърлени на улицата близо 250 деца от осемте формации.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тъпа идея.. и кво новия Ботев ще се казва Ботев 2010.. пфф Така ще се развали традицията...
0
 
 
Пловдивчани, подкрепяйте Локо Пловдив, защото с ХристолОГЛУ или без него....нищо не се е променило в Ботев..... от първия мач между двата отбора преди 60 години /тогава смазваме "великия" първоснован тим само с 3:0/...та до днес Локо Пловдив е отборът на Пловдив - цифрите са ясни - имате две срещу 12 победи - не само този век!Единственият клуб донесъл победа за Пловдив в Евротурнир - този век !Въпреки шопското съдийство разбива набедените "грандове" ЦСКА и Уефски с по 3 гола разлика - този век!Единственият пловдивски отбор спечелил Суперкупата на България срещу Литекс - този век !Първият български отбор със собствен основан фен клуб въпреки комунигите ! Пловдивски отбор, в който всеки мечтае да играе заради публиката!Клубът на Пловдив !
0
 
 
защо никой не остави с ЦСКА да се случи такова нещо по кав закон е оправдан човекът способен да затрие такова име като БОТЕВ кои още не разбра колко и от кога е това нечовешко затриване на такава легенда кои пзволява това да продалжава толкова време до кога феновете да протестират докога да показват че това трябва да спре
+1
 
 
Завинаги ще бъдеш ти във нашите сърца, със тебе ще вървим дори на края на света!!!!!
+1
 
 
Не е много хубава идеята за нов Ботев, но и да се направи нов Ботев не бих могъл да стоя безучастно и бих го подкрепял въпреки всичко!
+2
 
 
Стига злоба бе хора.И ако недай се боже,затрият Ботев,какво правим ? Ще играем дербита с Левски и Цска.Къде ще е тръпката ? Дано да се оправят бързо и да се почват лудите дербита.Успех момчета и весели празници.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 02.01.2010 г.
-1
 
 
Жълтите замират .. :)
+2
 
 
Пичове,нямам нищо против вас.Пловдивски отбор сте,БЪЛГАРСКИ отбор сте.Искам възможно най-скоро да си оправите проблемите и да си възвърнете старата слава,която сте градяли мач,след мач преди.Успех през новата 2010 година,останете в елита и дано се оттървете от този селяк.България над всичко !
0
 
 
локомотивци много сте нагли , 1926 или на вас вече ви е навик да се радвате на чужди отбори , велбайд , спортклуб , срамно е това, само ботев пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: