ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Паяците ще дежурят и в почивните дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 30.12.2009Коментари (12)3573
© Plovdiv24.bg
Паяците, които вдигат неправилно паркиралите коли ще дежурят и по празниците. Това съобщи шефът на „Общинска охрана" Тодор Торлаков. Какъв обаче ще бъде техният график - разберете от следващия репортаж.

Въпреки че 31-ви декември е обявен за почивен ден, паяците в Пловдив ще работят на пълни обороти. Успокоението за шофьорите, които паркират където си искат е, че в периода от 1-ви до 3-ти януари колите на „Общинска охрана" няма да бъдат в пълния си състав, а ще дежурят само два паяка, които ще патрулират по улиците на града. През почивните дни отворен ще бъде и паркингът на Гребната база, където се репатрират автомобилите.

Паяците ще се отзовават и на сигнали, подадени от полицията.

Според настоящия ценоразпис, ако шофьорът се окаже на място в момента на вдигане на колата, заплаща такса от 15 лева, за да бъде освободен автомобилът му от паяка. Ако обаче колата бъде отведена на паркинга на Гребната база, цената за „освобождаването" й е 30 лева, а престоят за един час струва 1,20 лева. Според шефа на „Общинска охрана" Тодор Торлаков тарифите за сега няма да се вдигат, но всичко е в ръцете на Общинския съвет.

На ден от улиците на Пловдив се вдигат принудително между 140 и 160 коли.


(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вчера си седя пред "Търговски център "Гранд" и чакам едно приятелче за по биричка в Егоиста, не помня така ли се казваше кафето но се намира точно срещу търговския център, от другата страна на улицата.И по дължината на улицата имаше спрели автомобили, неправилно разбира се.Един паяк тъкмо се накани да вземе един от автомобилите и "хоп", появии се собственникът.Премести се паякът на следващият автомобил, местото прег който беше свободно.Докато се чудиха да го дигат ли работниците от "Общинска охрана", свободното место се зае от друг автомобил.От него изкочиха две "стабилни мадами".Докато им се направи забележка и веднага се заоправдаваха, "Ам нии сме за малко, тука до магазина да разгледаме...", затвориха си колата и я зарязаха там, отидиха да "разглеждат магазина".Пичовете с паяка си качиха друга кола и заминаха.Умрях от смях.Предлагам на г-н Торлаков, да ги кастрира тея всичките служители за да не им действат по този начин неправилно спиращите мадами.
0
 
 
Искам да поздравя юнаците от КАТ-П-в!По Цариградско шосе-между Пловдив и Поповица циркулира един Трабант на 100 години+кара един другар със 40км/час+Точно преди патрулките намалява още,така ,че да ти е драго да го изпревариш.Да де ама ония вътре това и чакат-пишат глоби с фишове на пора- зия+Подозирам-комбина са+Така .че внимавайте!Или по-добре прочетете А.Константинов-"До Чикаго и назад"-за бика ,който подлъгва говедата и те влизат спокойно в капана на скотобойната!Аман от номера бе!То не бяха частни дрегери,то не бяха хайки ,а сега и този номер с Трабанта на 100 години.А най-добре си платете глобата-поне хаир за бюджета!
Четя добрите новини на сайта
на 30.12.2009 г.
0
 
 
ах... тези гадни паяци..
+1
 
 
днес минах покрай дюнерите за които се хвърлиха толкова пари за парапети ..... голям смях имаше коли паркирали даже на 2-ра линия и 2-те платна бяха заети и куки минаха АМА .......... ТАМ ЯВНО ИГРАЕ ГОЛЯМА ПАРА
-1
 
 
крайно време е да се сложи край на това уродливо недоразумение наре4ено обштинска охрана...те са за съд заедно с крадливия им на4алник..трябва десетки дела в страсбург и да ги изхвърлим като боклуци...
на 30.12.2009 г.
+1
 
 
За мен решението е скоби,вършат идеялна работа
на 30.12.2009 г.
+2
 
 
Смехории 2 паяка Доброволци оторизирани със стикери в ръка щяха да са поне 2 000 Защо разхождайки се да не изкарат някой лев а и реда постепенно ще влезе в нормално русло Глоби и тълпи от винаги на пост му е майката
Само истинските ти приятели ще ти кажат, когато лицето ти е мръсно.
на 30.12.2009 г.
+2
 
 
Общината рекетира всеки божии ден народа с тези паяци около 4500-5000 лв. и все реват и казват , че нямат пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: