ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общински съветник и ботевист: Трябваше да направим стадион "Пловдив", а не два отделни
Автор: Васил Динев 15:18 / 23.06.2022Коментари (20)16201
© Plovdiv24.bg
Интересно изказване на днешната общинска сесия направи независимият съветник Слави Георгиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето го и него:

"Имаше едно налично споразумение между футболните клубове в Пловдив, че няма да правим стадиони поотделно, а ще направим един и това ще е стадион "Пловдив". Какво се случи и как се изтърваха нещата така, че г-н Димитров да отиде и да даде обещание "Ние ще направим два отделни стадиона"? 

Не знам дали има друг европейски град с население от 300 000 души, който да строи два стадиона на 500 метра един от друг по европейски стандарти, на които могат да се играят мачове от европейските клубни турнири.

Това е много сериозна грандомания, от която трябва да се отървем, защото утежняваме бюджета на града. Тези средства трябваше да отидат за цялата спортна инфраструктура на стадион "Пловдив" и заобикалящите го.

Там нямаше проблем да изливаме пари, защото това щеше да се превърне във втори градски център. В момента ние задоволяваме чисто футболния егоизъм на два пловдивски клуба.

И аз съм ботевист и ще ми е хубаво да има козирка, и хубави екрани и меки седалки, не 50, 100 милиона лева да налеем там - с удоволствие ще си водим децата и внуците. Обаче ако гледаме на въпроса като общински съветници, това не е редно. Тази сбъркана концепция води до това ние днес да теглим заем.

Иначе няма някой, който да е против стадиони и басейни, но това е липса на приоритети. Ние не си планираме как да взимаме заемите - имаме ли 100 процента осветеност на улиците - нямаме! Имаме ли 100 процента направени тротоари, където да не си трошиш краката - нямаме! Имаме ли вътрешноквартални улици в потресаващо лошо състояние - имаме! Но за тях не правим нищо, а обещаваме там, откъдето ще дойдат лесни гласове за изборите. Би трябвало да мислим как разумно да харчим парите на Пловдив".



Още по темата: общо новини по темата: 26
09.02.2023 »
09.02.2023 »
09.02.2023 »
09.02.2023 »
17.01.2023 »
27.10.2022 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ето прост пример. Обеща ви База за ДЮШ и тренировъчни игрища в Тракия, нали? Е, направи ги.
-1
 
 
Никой не си задава следния въпрос-преди Караибрахим мустака да им покаже грандоманския план на картинка дали въпросните бултрас$$$и щяха да крещат като мисирки колйеежааа?Някои умник може ли да ми обесни защо си решиха самосиндикално да си бутнат сами къщичката на своя глава и решиха че ще просят за ново бижу от 50 милиона?Защо ?Техният стадион си беше стар но напълно здрав и то целия без да паднали трибуни като Лаута и изведнъж ,,ние искаме''.Лаута е осакатена от 2004 и цели 3 трибуни ги няма,но Локо феновете не посмяха да искат и ,,просят'' нали?Защото знаят че никой не им е длъжен,а едни сладурчета с пепси и кифтета решиха че трябвало някои да им ,,ДАДЕ'' 50 МИЛИОНА.....
-1
 
 
Сетил се папагала след дъжд качулка.Кога Караибрахим ви срути стадиона бяхте много доволни ,но уви крадеца на века избяга.Ст 9 септември е гробница и вече няма шанс след 32 г на произвола.
-2
 
 
Заради грандоманщината на 200 султраса, сега ще стане ни едния стадион, ни другия. Милано- 2 млн души могат да имат един прекрасен стадион, тук в Пловдив не може. Да, имаше събиране, имаше уговорка и какво- накрая -другите да го д...хат, исками си Колиежа. Така се получава, когато си свикнал БКП да те храни цял живот и да ти подарява всичко на тепсия. Гледаш само на теб да ти е добре
+5
 
 
Много късопаметни хора има в този град! Когато проучванията показаха колко пари ще трябват за цялостна реконструкция на ст Пловдив, Общината реши да се довърши Колежа във вид подобаващ на Градски стадион и да служи за нуждите на двата отбора, защото парите за довършването му бяха на половина по малко отколкото парите необходими за Голямата къща. Тогава първи Хр.Крушарски обяви публично, че на един стадион с Ботев няма да играе! От там започнаха циганските протести и просия.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Точно така е, но явно повечето общински съветници са зависими.
-1
 
 
Прав е! Вместо да ремонтираме и използваме един уникален като размери и локация стадион, ние теглим заеми, за да се накрадат на Зико шефовете! Прост народ, слаба държава!
-5
 
 
Слави, като ботевист забрави ли кой ревеше нон стоп "искаме си колежа" и когато Боко даде парите, стадион Пловдив отиде по дяволите. Локомотивци искаха да се направи стадион Пловдив за благото на всички пловдивчани, а селяндурите от коматево, мислеха и мислят само за техния си стадион. И Слави, забрави ли как чичо Тотев обясняваше как нямало 40/50 милиона за стадион Пловдив, но направи Колодрума за цели 60 милиона, сиреч изпра, искам да кажа, щото и колодрума не прилича на нищо....ся като истински жълт имбецил дрънкаш, след дъжд качулка! Жълта работа.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: