ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Борисов: Ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е максимум на цената, която беше
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 25.06.2022Коментари (18)8002
© Фейсбук
По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това заяви в Монтана лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се срещна с актива на партията и симпатизанти в Монтана. Борисов излезе под звуците на "Ние сме шампионите" на Куин и започна с политически виц: "Защо Борисов и Дончев 20 години карат заедно? Защото Дончев казал:  Борисов стоеше винаги по-високо от мене, а Борисов отговаря: Дончев виждаше по-далеч“.  

Борисов отново повтори, че в между първо и второ четене ще настоява да се поправи неправдата с високите сметки за ток на всички храмове у нас, независимо от вероизповеданията.

"И да не приемат нашите предложения, ще гласувате за всяко тяхно предложение заради хората. След няколко месеца, когато има ново правителство, ще се направи нова актуализация", каза Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ обвини управляващите, че "говорят само за постове и пари". И отново отправи сериозни критики за цените на горивата.

"300 милиона ви крадат на месец, я си ги представете в чекмеджета, я си ги представете на месец. Представяте ли си колко сте ограбени?", обърна се Борисов към партийния актив в Монтана.

"Ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е максимум на цената, която беше", продължи Борисов.

"Кой ти привнесе инфлацията? На коя стока е привнесена инфлацията? Откъде дойде като всичко е българско? Токът – произвежда се в България? Кой ти привнесе инфлация?", попита Борисов премиерът Петков.  

"Бюджет ще има - лош, калпав, но ще има. Да не ги плашат пенсионерите. Ако направят правителство, есента ще катастрофираме и ГЕРБ ще се върне с пълно мнозинство. Лидерът на ГЕРБ нарече "лъжа" обвиненията на Петков, че са го свалили Борисов и руската посланичка Елеонора Митрофанова. 

Запитан от медиите дали ще отиде на топъл остров както поиска Кирил Петков, Борисов заяви, че той остров си има и се казва Банкя. 

"Моят остров е Банкя - там живея, там ме арестуват, там съм се родил, там ще умра", добави още той.

"Все пак благодаря на Христо Иванов, който ми се обади вчера и ми каза: Благодаря ти, без теб това нямаше да стане“. Цяла Европа го знае вече. И този път лъжите, че Митрофанова го свалила вече не минават, защото уважаваната от мен посланичка седи от дясната му страна в кошарката в Народното събрание и се казва Корнелия Нинова.

Ето, както му решихме въпроса със Северна Македония и пак го е страх, че Радев би спрял износа на оръжия с Украйна, че би върнал руския газ, вкарай един закон и ние ще гласуваме "за“, за да не се плашиш“, обърна се Борисов към Кирил Петков.

Бойко Борисов заяви, че е време да се спре с квалификациите, защото света е в криза и на България й трябва дясно-центриско управление. "Ако искаш да кажеш на тези хора в Монтана, че са мутри и мафиоти, някой на сила ги е довел тук – оценките се дават на изборите. Ако не бяхте излъгали с машините, резултатите щяха да са други“, заяви още експремиерът.

Той призова, че ако има разум ще се отиде на избори и в зависимост от вота на хората, на базата на програми ще се състави правителство. Той допълни, че ако ГЕРБ беше още на власт, България вече щеше да е в еврозоната.

"Благодарение на Кирил и Асен няма да видите еврозона. Честито на хърватите, на нашите братя, хвала на Пленкович и хърватския народ. Ние ще стоим тук и ще си говорим за белите държави, нещо което и политически беше договорено“, заяви още Борисов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крайно време е това да го разберат всички и да ги изритаме ПП-тата.Кой за Канада, кой за Ямбол,за Хасково, кой за на майка му в пут...а.То се не трае вече.
+3
 
 
Според него, нефта се преработва след което горивото се изнася в Сърбия и след това горивото отново се вкарва в България на висока цена и печалбата отива извън България, а ние плащаме по-висока цена(т.е. лукойл.бг продава горивото в Сърбия, а не в Б-я, а ние ползваме "сръбско" гориво). Нека всеки си направи труда и да го провери и от други източници. Може и да не е вярно.
-4
 
 
Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме и си вярваме!
-2
 
 
Ама не сте на власт и това са празни приказки, ала-бала.
+3
 
 
Преди да съдите, си направете труда да изгледате видеото поне от 23минута до края. Човек трябва да види различните гледни точки, за да прецени по-добре, а по телевизиите показват само една(защо ли?). В съда се изслушват всички гледни точки.
Aнонимен
на 25.06.2022 г.
-5
 
 
Проблемът е, че ще има достатъчно хора които ще му повярват и ще гласуват пак за него.
-2
 
 
тея глупости докато спеше до кюлчетата ли ги сънува бе тиквоя
0
 
 
Петролът днес е около 110 долара за барел!!! При лошият Бойко и ГЕРБ при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха ПОД 2 лв !!! Коментарите са излишни !!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.06.2022 г.
-3
 
 
"горивото щеше да е максимум на цената, която беше" - брутален лъжец!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: