ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шокиращ старт на Ботев през новия сезон
Автор: Стойчо Генов 20:23 / 08.07.2022Коментари (25)10286
Отборът на Ботев (Пловдив) стартира неуспешно новия сезон в Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бронзовите медалисти от миналия шампионат изиграха изключително слаб мач и загубиха изнедадващо регионалното дерби срещу новака Хебър (Пазарджик) с 0:1 пред своите привърженици в "Коматево".

Бившият футболист на "жълто-черните" Цветелин Тонев (77) бе точен за гостите.

Заради отсъствието на 7 футболисти треньорът Азрудин Валентич включи в резервите Лъчезар Балтанов и двама вратари (Георги Аргилашки и Християн Славков).

В 14-ата минута гостите стигнаха до първото положение в мача. Ивайло Михайлов бе изведен сам срещу Ханкич, но шутира слабо и не затрудни стража. 

Четвърт час по-късно Току направи отличен индивидуален пробив от централната линия на терена, но ударът му също не беше проблем за Дебърлиев. 

Отново Току в В 61-ата минута можеше да се разпише. Той получи с гръб към вратата, обърна се и стреля, но вратарят на Хебър се справи по чудесен начин.

В 74-ата минута Антоан Бароан бе изведен сам срещу вратаря и шутира с левия крак в гредата. Рикоширалата топка стигна до Току, който я прати в мрежата. Попадението обаче правилно бе отменено, тъй като Бароан се намираше в засада в момента на подаването.

В 77-ата минута гостите от Хебър откриха резултата. След центриране от фаул Па Конате изби с глава. Топката обаче попадна в Цветелин Тонев и бившето "канарче" с предерен удар я прати в долния ляв ъгъл на вратаря Ханкич за 0:1.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Виктор Генев, Роберто Пунчец, Ван Хертъм, Па Конате, Дилан Мертенс (90- Лъчезар Балтанов), Точукву Нади (86- Самюел Акере), Емануел Току, Димитър Тонев, Николай Минков (83- Бисер Бонев), Антоан Бароан.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ясно е че Ботев е превърнат в школа за млади таланти и който от тях се развие се продава С футболисти като Тонев Бароан Рабей Генев Мартенс Брахими Аргилашки Минков Работов и тн няма как да се борим за повече от 3-4 място Ако ще и Моуриньо да дойде с този материал толкоз
-1
 
 
преди 2 дни писах тук ,че не ходя на мачове вече защото няма кой да гледам -няма българи в състава-щяха да ме изядат разни фенове на отбора-айде сега гледайте си ги тези маймуни и плащайте по 10-20 лв за сеира-тези не ги искат никъде и руснака се опитва да им прави име тук и да ги продава-това е Ботев сега-за съжаление
-1
 
 
Индианци за нищо не ставате, сбирщайн срам за родоската яка и околията сте, и 20 наркомана агитка, пълна скръб. байонзи и мангал от шркера добре ли са хахаххаха
+1
 
 
Чак пък шокиращ- огромен брой липсващи основни футболисти, никакво развитие в състава, постните игри от миналия сезон, особено след напускането на Наско Илиев, а след това и на Маркиньос. Липсата на Тошко пък е клинична, не зная защо не бе взет Слави Шопов, но такова е виждането на треньора. Странно е защо този човек не прави смени и то в мач, в който нищо не върви?
+1
 
 
Сезона ще бъде тегав, шестима титуляри отсъстват, но това не е оправдание! Двете контроли които изгледах не ми вдъхват надежда. Циганите са ясни, на тях им трябва малко за да започнат гюбеците, остава да видим колко дълго ще продължат да ги мятат.
-1
 
 
Типичен тото мач… Руският батка си събира вересии от 1912 мажоретки. Селският цирк в Коматево се наведе яко.
-1
 
 
Коматевци да не бяха наказани без публика днес? И честито, ново табло!
-1
 
 
Без принца от Белозем ша потъвате, като жълта подводница.....гиди селяндури...ай честито....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: