ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич: Ако резултатът бе 0:0, може би нямаше да е проблем! Има още 30 мача до края
Автор: Стойчо Генов 20:53 / 08.07.2022Коментари (14)7253
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич прие сравнително спокойно изненадващата загуба с 0:1 от новака Хебър в първия официален мач на своя тим за новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Босненският специалист призна, че би бил доволен, ако резултатът бе 0:0 и съвсем бегло спомена за многото отсъствия в състава му.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на двубоя в "Коматево":

През първото полувреме започнахме доста бавно. Не създадохме нищо, а само изчаквахме. Нашият вратар даже спаси едно чисто положение за противника. Ако резултатът беше 0:0, може би нямаше да има проблем.

През второто полувреме създадохме добри шансове, дадохме им обаче една ситуация, от която дойде свободния удар за Хебър. Техният гол спря нашата инерция. Няма да говоря кои играчи са тук и кои не, но тези, които бяха, трябваше да спечелят мача. Ще анализираме грешките и ще продължим да работим. Ако трима от стартовите 11 не играят - добре. Ако са 5-6 - това е много трудно. Но повече - това вече е уау. Всеки е разочарован, че не спечелихме.

Когато завършихме трети, беше еуфория. Сега загубихме, но има още 30 мача до края. Ако днес Хебър имаше повече качества в атакуващата им линия, може би щяха да ни накажат много повече.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аве оууу,тренер,още в 60 мин.най-късно трябваше да направиш поне двойна смяна и да извадиш Мартенс! И пусна Лъчо чак след 90-та минута-13 минути след гола!!?? Толкова ли на полувремето не видя,че играта не върви,та даже още на полувремето трябваше да направиш смяна!Некадърник!
+1
 
 
А стига сте мрънкали ,един мач и пълна характеристика до края на първенството, шампиони няма да бъдем,но поне 3-4 место да държим.
+2
 
 
Ясно е че Ботев е превърнат в школа за млади таланти и който от тях се развие се продава С футболисти като Тонев Бароан Рабей Генев Мартенс Брахими Аргилашки Минков Работов и тн няма как да се борим за повече от 3-4 място Ако ще и Моуриньо да дойде с този материал толкоз
+1
 
 
Ако така играем срещу АПОЕЛ, жална ни майчица. Минимум 3-ка.
+1
 
 
Никаква мисъл,абсолютно дебалансиран състав. 10 з ащитника,от които 7 централни и нападател и половина /Брахими и Бароан/ . Без нов разиграващ халф и поне двама нападатели няма как да стане.
+2
 
 
Много слаб треньор. Събрани от кол и въже футболисти от Б група, без да са правили подготовка, направиха смешен отбор, който струва 1 млн на месец.
+1
 
 
Супер некадърен треньор.Миналия сезон късмета беше с нас, но дали ще е така и през този?!?!
+1
 
 
Валентич,каква конкуренция виждаш в тоя отбор от наемници? Всяка точка е важна поне това можеше да запомните от миналия сезон,а не до последния мач да чакаме как ще завършат другите отбори. Не знам каква селекция правите,но Бароан,Мертенс изобщо не са за титуляри,а така и в евротурнирите бързо ще приключим.
0
 
 
Добре сте, като за селски тим на нивата. Само може да се радвате, че пазарджиклиите не ви го туриха и с макарите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: