ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Треньорът ни допусна грешки, играчите се представиха срамно! Настъпи време за мъже!
Автор: Стойчо Генов 10:12 / 16.07.2022Коментари (11)8829
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с поредния си призив към "жълто-черните" фенове. Това стана след вчерашната загуба от Ботев (Враца) с 0:2, но реакцията е най-вече заради предстоящото участие на отбора в турнира Лига на конференциите.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Настъпи време за мъже!

Загубихме тежко в пореден мач. Може би тези, които недоволстваха са имали право. Треньорът ни допусна грешки, играчите се представиха срамно и днес, селекцията дори не е близка до тази, която очаквахме. Може би Ботев не е достатъчно силен и готов за турнирите към момента. Може би трябваше да е друго.

Доказахме, че можем да сме недоволни, доказахме, че можем да сме коректив, че виждаме проблемите в зародиш. Оказа се, че сме прави, поне до момента. Какво следва сега?

Очевидно е, че момчетата от отбора и треньора ни имат нужда от нас, очевидно е, че изживяват труден период...това е нашият Ботев сега, а и само преди няколко седмици същите ни донесоха бронза, без значение дали е било с късмет, на мускули и т.н.

Ще реагираме ли като ранен звяр, както подобава на великата публика на Ботев? Ще се надъхаме ли да подкрепим най-сетне клуба си на ниво, достойно за нашата репутация. Вече близо 2000 билета за мача с Апоел са изкупени.

Има 5 дни, а и доста хора ще си вземат хартийки на стадиона, в деня на мача. В крайна сметка без значение дали сме 2-3-5-8-10 хиляди, нека върнем страстта обратно поне за мач.

Може и да изиграем само 1 кръг в Европа тази година. Не се чудете, Ботев има крещяща нужда от вас, от всяко едно жълто-черно сърце. Кога 2 загуби са ни отказвали да подкрепим нашата любов от детството до днешни дни?

Напротив, обикновено това ни сплотява и надъхва и сега няма да се изложим отново! Нито на терена, нито на трибуните. Този път играем и ние!

20.07.2022 20:00 Стадион "Васил Левски"

Само Ботев! Завинаги и по всяко време!
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има статия за задният двор на селскостопанският но няма коментари.Защо ли.Комплекса от Ботев здраво тресе.
-2
 
 
Браво бе, юнаци! Толкова години ви трябваха, за да откриете азбучната истина:"В крайна сметка е без значение дали сте 2-3-5-8-10 хиляди, важна е страстта с която подкрепяш отбора А точно в това отношение има много да се учите
0
 
 
Плешивеца пак е първи в темите за ,,символа на Пловдив,,.Кошмара е вечен и не прощава
0
 
 
"Треньорът" ни просто си е сбъркал професията!Толкова е очевидно,че повече няма накъде...
0
 
 
Хахах циганите не могат да продадат 1000 билета за мач в Европа и се чудят какви промоции да измислят. Айде закъснявате с пепсито и кюфтетата. Картонените шапки да не забравите да ги дадете на входа на селяците. Най селската и проста публика, това сте вие индианци. Само байонзи и мангал от шекера имат малко акъл, правят се на локомотивци да си прикрият мъката от Петтаа и 6те бахура хахахах
+2
 
 
Треньорът не ставал , играчите срамяли ботевЪ, Зингата не направил селекция. Типично по жълтурски, реване, стригане, събличане на фланелки. Срамна работа на играчите, на Вале, на Зингата и главно на жълтите ревли от празните трибуни...
0
 
 
Хахах циганите не могат да продадат 1000 билета за мач в Европа и се чудят какви промоции да измислят. Айде закъснявате с пепсито и кюфтетата. Картонените шапки да не забравите да ги дадете на входа на селяците. Най селската и проста публика, това сте вие индианци. Само байонзи и мангал от шекера имат малко акъл, правят се на локомотивци да си прикрият мъката от Петтаа и 6те бахура хахахах
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: