ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Сигнал: Да платиш 8000 лева и да изхвърляш от пътя автомобилите, които пречат да караш безумно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 19.07.2022Коментари (19)13352
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати видео от поредно безумие на пътя. Пловдивчанинът е силно възмутен от безумна маневра, на която е станал свидетел. Ето какво ни пише.

Здравейте, станахме свидетели на безумно изпреварване от страна на водач с VW Jetta и рег. номер РВ 3289 КТ, с което можеше да предизвика жестока катастрофа.

Единствено мигновените реакции на шофьорът с белият автомобил (мисля, че беше Seat) предотвратиха челен удар с насрещно идващият микробус. Но това не бе всичко - шофьорът на фолксвагенът невъзмутимо продължи да прави слалом между колите в колоната, сякаш някой му дава право за това.

При една бърза справка се разбира, че колата му не е с особени възможности и струва между 6 и 10 хил лв. Оказва се, че средно можеш да платиш 8000 лв, за да получиш правото да изхвърляш други автомобили от пътното платно, които ти пречат да караш безумно.

Да шофираш така, застрашавайки живота на много хора, в условия на мащабна кампания за залавяне на опасни шофьори, означава че смяташ, че ти си над законът и правилата не важат за теб, когато бързаш ... кой знае за къде.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Нека някой се опита да кара така в Англия, и нека обясняващия по долу, да твърди , че камерите не вършат работа ...ще те счупят от глоби и колата даже може да ти вземат .....навсякъде има уроди, просто някъде ги санкционират яко и щеш , не щеш , спазваш правилата...
+6
 
 
"Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода..." и следва "Оле какво стана". Некролози, почернени семейства, зачеркване на животи. Дано Господ пази невинните...!
на 19.07.2022 г.
-3
 
 
Е то между Чернозем и гара Калояново редовно си е така. Иначе нищо впечатляващо - някои хора просто се надавям , че господ ги пази и бих казал , че вслучая малко пречианачаваш , понеже не се вижда много , много - какво точно се случва и какви са скоростите участниците.
Сагата с обратния завой на Сточна гара приключи.... и то приключи в полза на законовата ситуация, защото до сега нищо не беше ясно поради това че маркировка, знаци и светофар не даваха яснота по това забранен ли е обратния завой в крайна сметка или не...
на 19.07.2022 г.
+5
 
 
И ти си мислиш че това е впечатляващо! Ако ти сваля записите от моята камера ще ти се изправят косите. От магистралата си имам цяла колекция от коли каращи с над 200км/ч, и избутващи тези коти им пречат да летят, в страни. А от пътя Пловдив-Хасково си имам колекция на безумниците!
+4
 
 
Нека безумието в Булгаристан продължи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: