ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Здрава битка при завръщането на Ботев в Европа, развръзката остана за реванша
Автор: Стойчо Генов 21:54 / 20.07.2022Коментари (39)12543
Ботев (Пловдив) се завърна със здрава битка на европейската сцена след 5-годишно прекъсване, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните завършиха 0:0 срещу кипърския Апоел (Никозия) в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите.

Двубоят се игра на стадион "Васил Левски" в София и развръзката остана за реванша на 28 юли в Никозия.

Първият точен удар в двубоя дойде в 24-ата минута и бе за гостите. Отправи го Кингсли Сарфо, но вратарят Ханкич се справи без много затруднения. Две минути по-късно Дилан Мертенс хвърли 35-метров пас към Джеймс Ето'о. Той овладя топката, направи един финт и шутира от добра позиция, но Анхел Креспо блокира удара.

Три минути по-късно капитанът на кипърците Лукас Соуса отправи прецизен шут с десния крак, при който топката се насочваше към мрежата, но Ханкич с блестяща реакция запази вратата си "суха".

В края на първата част "канарите" пропуснаха две много изгодни ситуации за отбелязване на гол. Първо Мохамед Брахими се възползва от лошо върната топка, финтира вратаря на Апоел, но не успя да шутира към опразнената мрежа. След това Брахими изведе с глава Емануел Току в чиста позиция и той шутира, но вратарят на гостите изби в корнер. Това беше първият точен удар за ботевистите.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Роберто Пунчец, Самуел Супрайен, Виктор Генев, Николай Минков, Дилан Мертенс, Джеймс Етоо (70- Антоан Бароан), Па Конате (82- Димитър Тонев), Реда Рабей (82- Точукву Нади), Емануел Току, Мохамед Брахими (70- Мартин Секулич).

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Болни,болни създания са Локофенчетата!Господ създаде Ботев,дявола Локуту!Живеят на гърба на Ботев,съществуват на база омразата към Ботев,към най-старият футболен клуб!
-1
 
 
Така е след като Стоян канара не спази обещанието за кон-дог, пепси и шапка с козирка стрямалий са заебали мача и дружно са посетили рекътъ в Стряма и са топнали епилираните крачета у водътъ ва. ,.,
+1
 
 
Боже, колко мъка има на този свят! Дай на тези клетници пишещи под мен, малко разум, сами да сложат край на нещастния си живот или ги върни в родния им кюстендилски край.
+1
 
 
Носи се силната миризма на незадоволени а*ално циганки серящи в темите за Великия Ботев Пловдив. Яж те му гл@вата.
+1
 
 
Независимо че на стадиона имаше повече от 5000 Пловдивчани, бройката можеше да е далеч по-голяма ако старта на сезона беше по-убедителен! Аз лично съм разочарован от двете загуби и затова не отидох. Платих два билета заради фенското ми съпричастие, но реших да го гледам по телевизора.
-2
 
 
Аз лично се радвам, че тия помияри, селяндури и мангали 6:0тяфЪ се класираха за Европа, защото на вчерашния мач лъсна една истина. И така: фЙенУвИтИ на 6:0тяфЪ твърдяха, че на финала 2019 те били 15 000, а на Локомотив- 5 000. Ок. Ама ако са били 5 000, то това означава, че то се е случило при един пълен сектор. А сравнено с вчера тяхната тайфа беше поне 1/4 по-малко. Т.е. цифром и словом 1 250 селяндура. И питам сега, мангали: къде са ви останалите 9/10 от Финала? Отговорът идва от само себе си: ТЕ БЯХА ИЗКУСТВЕНО ДОКАРАНИ ОТ СЕЛАТА И РАБОТНИЦИ ОТ ФИРМИ БЛИЗКИ ДО 6:0ТЯФЪ, т.е. те бяха всичко друго само не и хора, които носят жълто-черната идея (пфуууу!!!) в сърСето си! А относно боя, изяден вчера от 50 кипърци работата вече е ясна: КИПЪРЦИТЕ ДОЙДОХА И ВИ КАЗАХА ЯСНО, ЧЕ ВСЕКИ ИНДИАНЕЦ, ДРЪЗНАЛ ДА ПОСЕТИ ОСТРОВА НА АФРОДИТА СЛЕД СЕДМИЦА ЩЕ ТРЯБВА САМ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ЖИВОТА СИ! А да ви видя!!!
0
 
 
Току набира скорост и започва да ми харесва. Ето’о се доказва с всеки мач. Секулич ще навлезе в още по-добра форма. Брахими е куче. Мартенс трябва да заиграе с по-голямо самочувствие, но тук идва и един друг проблем, липсата на комуникация между футболистите. Това момче получава топката и е абсолютно сам, но няма кой да му го подскаже и той отиграва по най-грешния начин. Това се отнася за всеки един футболист, паническо отиграване поради факта че не знае атакуван ли е или не.
0
 
 
Султрасите да не се занимават усилено с лека атлетика? Много са бързи...
0
 
 
Ботев сте циганите на България. Не ви ли е срам да се излагате и да бягате от кипърски тинейджъри насред София? Марш в турция, мангали!
0
 
 
Простия столюпеновски циганин винаги все е недоволен от нещо и винаги все ще се обяснява с някого за простотии- я защо го набили като слуша силна музика,я защо го набили като краде лумин,я защо отбора на Пловдив е къде къде над негувуту Локу,я защо еди кво си...Циганска му работа...Като му напомниш обаче-Галка,Тото Динев,панаира с шекерения памук на Лайнаута,8 мача без гола,жалкото мижаво табло,лакърдиите на Золума-ядрено нападени и т-н- и мълчи би-мълчи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: