ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Продължават моста на Адата, правят кръстовище на две нива
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 13.01.2010Коментари (14)8696
© Plovdiv24.bg
Конкурс за проектиране продължението на моста на Адата и връзката с Брезовско шосе, като се включи и кръстовище на две нива, обявява общината. Проектът трябва да е готов тази година, а през 2011-а да започне изграждането на Източната тангента.

"Продължението от моста на Адата ще минава покрай жп-линията и ще излиза на кръстовището с Брезовско шосе. Оттам ще продължи и с пътна връзка трябва да се качи на моста на Карловско шосе. Целта е да се разтовари движението около колелото на панаира и автомобилният поток от северната индустриална зона към "Източен" и "Тракия" да се пренасочи по новия път", коментира директорът на капиталното строителство инж. Тошо Пашов пред репортер на Plovdiv24.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 80
03.12.2023 »
09.05.2023 »
26.03.2023 »
23.03.2023 »
03.08.2022 »
20.08.2021 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
четете внимателно.готви се само проект, за който да се и плати.реализацията на тоя проект ще струва повече от 20 милиона лева по простата причина, че за кръстовище на две нива на моста на адата/ от двете страни на реката/ трябва пътно съоръжение от рода на надлез родопи. държавата пари няма, няма и да даде, града пари няма за строителство от такъв калибър. като тоя проект има поне още няколко , които чакат реализация- това са входа на града по старият път от стара загора , проекта модър-царевец, а сега чета тук и за булевард марица.при пословичната мудност на кмет и голяма община не виждам как и един от тия проекти ще се реализира в близките години.ще стане така, че идващия след две години /при всички случаи нов кмет/ще завари едно блато от платени проекти с невъзможна реализация. и още нещо.ако ще реализират ново строителство от рода на новия, стар булевард българия пази боже. разширен и излъскан булевард със същия брой тапи по него.пълен асинхрон на светофарите от единия край до другия.минава се за същото време както и преди реумонта - тоест трафика си остана същия.
0
 
 
Славчо не е кмета мечта но досега по-добър не съм виждал.Проекта Модър,нов мост на Марица,спортната зала и стадион Пловдив да станат през неговия мандат ще е новия кмет на Пловдив
0
 
 
Тази цялата гимнастика според мен е безсмислена гимнастика докато пътя от бул. Победа / бул. Мария Луиза (представителството на Форд) не се реконструира изцяло чак до въпросния мост на адата. Това е възможно най-смотания паваж в Пловдив, имам чувството, че 100 пъти са правени ремонти върху него и нито един път не са нареждани като хората паветата след това. Пътят е широк и като изключим острия завой преди Бриколаж има потенциал да е добър булевард, но някой трябва да се сети да го оправи най-накрая. Имам вила в едно село в посока към Първомай и живея до колелото на панаира - логичния ми път би бил по бул. България, Адата, спометия павиран път, бул. Мария Луиза и така навън. Уви, нямам никакво намерение да си троша автомобила, затова минавам през центъра, от там ляв долу към Мария Луиза и право напред. Ако ще и магистрала да направят до Адата, докато онзи път не се оправи няма да са много хората, които ще пътуват до Тракия.
0
 
 
Повече са приказките , от колкото работата , но и това е нещо .
+1
 
 
Дано да се реализира по-скоро проекта!
+3
 
 
Прави впечатление,че много проекти се подготвят за града ни.Този,Модър-Царевец,още един мост на Марица,разширяване на крайречния булевард,път на две нива до водната палата,компютърно управление на сбетофарите.Може да пропускам някой.Славчо не ми е любимец,но ако направи всичко това,хората ще го запомнят с добро!
+2
 
 
Вече така ми харесва.Трябва да се мисли по преспективно за напред. За мен успехът за развитието на един град си остава добрата инфраструктура. Виждам ,че последно време има много добри идеи за Пловдив ,но според мен има и малко Пи Ар във всичко това, все пак изборите наближават.
You can't rely on other people to make you happy
на 13.01.2010 г.
0
 
 
Супер. Време беше най-накрая да се почнат кръстовищата на 2 нива. То сега там е леко сложно и бавно минаването в пикови часове, представям си с този новия булевард. Но иначе много ще се отпуши движението. И като оправят целия бул."България" до там с това кръстовище ще стане перфектно. Само ми е интересно докато трае ремонтът как ще се стига до Индустриалната зона на изток от Адата, тъй като това е единственият път.
0
 
 
И кога ще стане товааааа?? За този мост на Адата от сума време се говори...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: