ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианците, които искат Ботев, се връщат в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 14.01.2010Коментари (98)14789
© Plovdiv24.bg
Италианците, които от няколко месеца са изявили желание да купят Ботев, но така и не финализират сделката, идват в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Антонио Реки е заявил, че пристига за да подпише, но финализирането на сделката се чакаше още преди седмица, когато то бе отложено по неясни обстоятелства. Феновете на "канарчетата" вече не таят надежди в италианските бизнесмени и усилено обмислят другите варианти за бъдещето на клуба. Почти нулев е вариантът отборът да продължи участието си в "А" група и през пролетта. Повечето от футболистите ще разтрогнат договорите си, няма и треньор с лиценз "Про", който да извежда отбора в мачовете. Дори Христолов да докара треньор, едва ли все още има някой, който ще се излъже да работи без пари за крумовския бизнесмен, след като се запознае със ситуацията в тима.

Треньорът, който води "канарчетата" през есента - Енрико Пичоне, трябва да се върне до утре в България, иначе го заплашват проблеми с прокуратурата. Срещу него има започнато разследване за измама за неплатени 60 000 лева сметки в хотел Империал. Прокуратурата наложи мярка забрана за напускане на страната, като го пусна да се види със семейството си за десетина дни, но той трябва да се върне до 15-и януари. В Пловдив се очаква да се прибере и кондиционният специалист Роберто Бифи. Двамата обаче няма да работят за клуба, ако отборът не се прехвърли на новите италиански собственици.

Футболистите в момента са в почивка и нямат яснота кога и дали изобщо ще започнат подготовка. Някои от тях дори са убедени, че няма да позволят тима да стартира пролетния дял, ако президент все още е Христолов. На срещата на феновете на стадиона с зам. кмета Георги Титюков и част от футболистите, Лилчо Арсов заяви, че никой няма да иска да играе за Христоловия Ботев и той лично ще застане пред стадиона да спира всеки, който реши да играе за тима, обречен на загуби, като в началото на есенния дял.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако Ботев бъде обявен във фалит се назначава синдик, а Митьо губи акциите си. Така едно време Берое се отърваха от Банев. Ботев винаги ще го има.
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 16.01.2010 г.
0
 
 
Щом стадиона става на общината,значи общината ще го даде на концесия на собственика на БОТЕВ!Селю за това върти номера,мамичката му скапано животно!Дано пукне!40 дена ще празнуваме ако тоя пукне!
0
 
 
Сделка че няма да има - това е безспорно- поне лъч надежда е че министерството на отбраната е взело вече решение да даде безвъзмездно стадион Ботев на общината заедно с плувния басеин а боксовата зала и гаражите отстават към тях
-1
 
 
але пернати не сте ли малко стресирани че след 2 дни е 18 и сте вън от футбола.кога ще ви купи.Селския пак ви прецака всичките.Всичко е лъжа според мен.Колкото и да е жалко тази година няма да има повече дербита.
0
 
 
сделка с антонио реки чте има и първия кръг , чте бием левски
0
 
 
Ясно е че сделка няма да има. Не остана време, отбор няма, треньор няма, точки няма, само дългове колкото искаш. Така че стига сме чакали. И престанете да се заяждате с буферите, ами дайте да видим фен клуба какво трябва да направи за да се регистрира отбор във В група и да започнат да се търсят спонсори.
0
 
 
Как ще стане сделката, като селския тарикат иска 10 милиона ! Този бряговски тарикат, наистина се прави на шут, но хитрата лисана сама ще падне в капана.Накрая отбора ще фалира и ще бъде изхвърлен, а митьо СЕЛСКИЯТ с дълговете си от няколко мильона / същото го чака и за АВИОТЕХНИКА / ще се отзове в пандиза.Завиждам само за едно на Локо, че за кратко време се отърва от петима президенти, а селският е вечен.
0
 
 
Футболистите ОБЕЩАВАТ - малко ли си въртяха г*за, както им отърва..... Лилчо нямал да пуска на терена - Ааа ти кой беше че не мога да се сетя, че ще спираш хората против волята им (ако са решили да играят)..... Сделката се отложи по неясни причини - сделка има само за пред хората.....
0
 
 
Буферчета та*ака сте вие защото всичко при вас става след като Ботев вече е минал по този път и вие сте една комплексирана малограмотна сган- в крайна сметка наистина трябва повече да ви интересува какво става в отбора на Пловдив и затова не ви се сърдя вие сте в правото си пък и аз не съм против правата на малцинствата!!Важното сега е да се вземат спешни мерки да не се допусне селския пак да шмекерува и да бави излизането си в несъстоятелност!
-1
 
 
Колко жалка карикатура си bobtail.Голям залък лапни,голяма дума не казвай! Много бързо ти почерня з*****а! Дано си ме разбрал правилно,нали не си прост олигофрен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: