ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Има кой да ви се скара, г-н кмет – и сто тояги на голо са малко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 02.08.2022Коментари (4)6974
©
Никой не може да се кара на Здравко Димитров, провикна се от трибуната на Общинския съвет кметът. Той се ядоса от думите на съветника Слави Георгиев, че Зико се навеждал на бизнеса в града, който му държал сметка по кабинети и тайни кюшета.

Господин Димитров дори се изкара партиен дисидент - бил единственият народен представител, опълчил се на ръководството на ГЕРБ и напуснал Народното събрание. Истината за дисидентството му е по-различна, но това е друга тема.

Кметът на Пловдив се дразни да чуе, че управлението му е пълен провал. Година и малко преди края на мандата ще чува това все по-често. Неизбежно е заради напълно провалената предизборна програма, в която имаше 40 обещания. Бяха му инсталирани и един "Зикометър“ да следи за изпълнението на програмата, но той запецна още в началото.

Дошъл на власт на гърба на дебели корпоративни интереси, Димитров не оправда очакванията нито на инсталиралите го на кметското място, нито на пловдивчани, които всеки ден псуват местната власт. Точно пловдивчани ще му се скарат на Здравко Димитров - на местните избори догодина. Защото им писна от празни приказки, кьорфишеци, нищоправене и оправдания със световното положение.

Никой не може да ми се кара, демонстрира твърдост кметът. Сериозно ли, господин Димитров? Проявете малко уважение към онези, които ви държат в ръцете си и заради които сте кмет. Или, ако това са ваши корпоративни отношения, уважения поне към избирателите, които не само ще ви се скарат, но и сто тояги на голо могат да ви ударят.

Още на първата година беше ясно, че мандатът на Димитров е неспасяем, в края на третата вече се знае, че няма и какво да се спаси. Кметът си е въобразил, че показни акции с владиката Николай и Георги Гергов  вършат някаква работа. Нищо не може да се спаси от нищото.

Едно от гръмките обещания беше за 12 чисто нови детски градини – по две във всеки район. Нови, а не ремонтирани. Провал. Пловдивчани ще се скарат на кмета на изборите догодина, неизбежно е.

Тригодишното бездействие около зоопарка е от най-тежките провали на местната власт. Там вече трябваше да има тигър, който се казва Иван. Може и Здравко, но  тигрите в управлението се оказаха банкетни.

Единственото, което Здравко Димитров иска да направи, извън проектите на старата местна власт, е да пробие под Водната палата. Една от причините вероятно е, че кръговото там е правено от Иван Тотев. Другата причина е и Здравко да запомним с нещо направено, макар и доста спорно като решение.

Скучен и безличен мандат. Наистина нищо не може да го уплаши Здравко Димитров, както се изрепчи днес от трибуната. Нищо не е направил.



Още по темата: общо новини по темата: 39
30.08.2023 »
10.11.2022 »
16.09.2022 »
02.08.2022 »
02.08.2022 »
02.08.2022 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 02.08.2022 г.
0
 
 
Моля, помогнете! Някой може ли да се сети и да ми каже за едно нещо, което да е направил Здравчу? Аз не сещам, защо трябва да го оставяме още година и нещо да е кмет.
0
 
 
Зико дори стадиона на папагалите не довърши.Обещава им млн.и пак нищо.Две дупки направи и нито едната не е завършена .
+1
 
 
Кмете, ти не си цървул, ти си изключително прост цървул! Като г*з накичен с пуешки пера. Иди и си зареди пожарогасителите в Дени Ф-р между Рогошко и Дунапак, ама иди с лека кола! Понеже си сто и майната си кила фъшкии вероятно ще закъса. Клето инфантилно същество!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: