ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пичони и италианските футболисти си дойдоха, Ботев започва подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 17.01.2010Коментари (28)6898
© Plovdiv24.bg
Пичоне и подопечните му футболисти са в България, но бъдещето на "канарчетата" все още е мрачно, подобно на погледа на италианския спец
Наставникът на Ботев Пловдив Енрико Пичоне се завърна в България. Италианецът се бе заканил да не стъпва повече в страната ни, защото Димитър Христолов го прецака с 60 000 лева за престой на чуждестранния легион на "жълто-черните" в хотел "Империал". Треньорът обаче е променил решението си и от снощи е в Пловдив, където трескаво се готви за предсезонните тренировки на "канарчетата".

На стадион "Христо Ботев" пристигнаха и голяма част от чужденците. Очаква се утре да няма отсъстващи играчи за старта на зимната подготовка. Клубното съоръжение е без ток, но тренировките няма да се отлагат.

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВСИЧКО ТОВА КОЕТО КАЗВА ЕДИН ФЕН НА НАФТАТА Е ХУБАВО НО КОГАТО ИЗДИГАШ ТУРСКОТО ЗНАМЕ НА ЛАУТА МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛЕРАНТНОСТ С ТЕЗИ СЕЛЯНИ.Ботев Е ХУБАВО ДА СЕ СЪВЗЕМЕ ЗАЩОТО Е ЛОШО БЕЗ ДВАТА ГРАНДА НА ПЛОВДИВ.
-3
 
 
Футбол с вкус на италианска паста. Гарнирана с банички с боза. И с мирис на нафта, купувана с жълти стотинки, събирани от футболистите. Скандали, съдебни дела и безкрайно очакване нещо добро да се случи най-сетне
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 17.01.2010 г.
-5
 
 
мангала е на линия ,остава да играете в ромската група
+5
 
 
Благодаря ти, Швейк! Съгласен съм с тебе!
+3
 
 
Постоянно ни залъгват!Омръзна ми вече от глупости!Просто няма смисъл да се мъчим още един полусезон с селския боклук...Да се надяваме чe утре Реки ще ни зарадва с добри новини , чак тогава бих бил радостен..
+8
 
 
Айде дано се обърне палачинката!Все пак пише,че почва подготовка,а не са дошли за арбитража.Призовавам феновете да не обръщат внимание на ултрасите - и във форума на Локо влизат ултраси,които пишат простотии,тука влизт наши със същата цел.Понякога си мисля,че някои хора повече мразят другия отбор,отколкото обичат своя!Да не им обръщаме внимание - Пловдив над всичко!!!
+1
 
 
Утре всички отиват на арбитража и след това си заминават. Дано селската гнида бял ден да не види оттук нататък.
0
 
 
Бъдещето е неясно,ток на стадиона няма.Иначе злобата от среща е налице.Стуки скучно ти е нали.Нашата първа тренировка няма нищо общо със вашето представяне на новия собственик и отбор.Всичко добро ви желаем.Виж статистиката от миналата година по посещаемост и ще разбереш истината.Вие на 6 място,а ние пред изпадане и със боикоти и наказания пак сме преди вас.Това е без значение понеже знам че и вие си обичате отбора колкото нас.Леките закачки в нормите е нормално но някои от двете страни прекаляват.Какво по-хубаво от дерби мач на градския стадион.По линка ти усещам че не ти е познато.Трябва да го видиш някои ден.Дано.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: