ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дясната ръка на Зингаревич: Скоро ще говоря! Трябваше ми време да разбера някои неща
Автор: Стойчо Генов 16:15 / 18.08.2022Коментари (15)9911
© Plovdiv24.bg
Герман Чистяков (крайният вдясно) е вторият в клубната йерархия след собственика Зингаревич
Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Герман Чистяков влезе в словесен спор с привърженици на отбора, видя Plovdiv24.bg. Руснакът, който е дясната ръка на собственика на клуба Антон Зингаревич, бе предизвикан с коментар в официалната клубна страница на "жълто-черните" във Фейсбук.

Реакцията бе на фен на "канарите", който под материала за предложението на клуба за нов плейлист с музика на базата в "Коматево" написа следното:

"До тук супер вървим. След като попитахме феновете за автобуса е време да ни помогнат и за музиката… настроението в отбора го има, всичко е приказка. Вие подигравате ли се с нас? От 5 мача имаме 1 равенство и 4 загуби, на 15 място сме и ни питате за музиката на стадиона? Почнете от там като представите официално Герман (изпълнителен директор на Ботев), който да излезе и да каже две думи на феновете, а не да го кара на декларацийки срещу Серехидо чрез името на клуба. Има и по-важни неща които трябва да се вършат в този клуб"!

Последва и отговор на самия Герман Чистяков:

"Добър ден, разбирам вашето недоволство, но отрицателните резултати не са причина да напуснете цялата работа и да носите траур. Ние работим, резултатите ще дойдат. Сигурен съм. Относно изказването ми, подготвям се, скоро ще говоря, трябваше ми време да разбера някои неща, да ги разбера. Не обичам да говоря само заради самия разговор. Благодаря ви за реакцията. Ако българският е лош, всички въпроси към Google".

Малко по-късно изпълнителният директор на Ботев отговори и на друг привърженик, който му показа класирането във Втора лига, където дубълът на Ботев е на последното място.

Ето какво написа Чистяков:

"Благодаря ви, ние също имаме възможност да виждаме таблици. Но свикнах да гледам масите през пролетта, сега не е това важното. Позицията на отбора в таблицата е отражение на нивото на готовност на отбора, спад или повишаване на качеството на играта и много други причини. Още веднъж повтарям, ще има добри резултати, вярвам. Спорът в социалните мрежи е безсмислено упражнение, но тъй като ви познавам лично, реших да допълня отговора. Успех на всички ни, успех на отбора утре и хубав ден на вас лично. Google трябва да го направи".
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Закфивай курника Германе. На никой няма да липствт тия индианци освен на двма трима мангала.
+2
 
 
ЕЙЙЙЙ ОМРЪЗНА МИ ВЕЧЕ ФЕН СЪМ НА ЛОКОМОТИВ АМА СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ОБСЪЖДАЛИ БОТЕВ БЕ МОМЧЕТА КАКВО ПРАВИТЕ ВИНАГИ В СТАТИЙ НА БОТЕВ ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕ ДА СИ БЕРЪТ ГРИЖАТА ЗА ОТБОРА ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАЩО КАНЧЕ ДОБРЕ ВЪРВИМ ЗАСЕГА ОСТАВЕТЕ БОТЕВ ТЕ СИ ИМАТ ФЕНОВЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ ВЕЧЕ ПЕТА 6 БАХУРА ВЕЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ С ТИЯ ТРОЛСКИ ГЛУПОСТИ
0
 
 
Попитайте Гугъл…Бухахахахаххахасха
-1
 
 
Всичко е точно! Музиката в селския автобус щом са подредили… няма такива 1912 пациенти на лудницата. На Цингаревич изтривалки.
0
 
 
Не че нещо, ама... Не отивате на добре, драги ми смехурковци! Ама никак на добре не отивате, повярвайте ми- защото отстрани най-добре се вижда. Тоя Цингаревич си има някаква своя политика и най-вече свои ЛИЧНИ интереси (които видимо нямат нищо общо с тези на Ботев). Ако приемем, че всяка година ще дава по 6 милиона (отделен е въпросът пък колко прибира, защото има и приходи) за едно 15-ина години ще натрупате някакви 100-ина милиона дълг... как ви звучи това? Е, добре, да кажем, че ще го преструктурирате и него в капитал, обаче кой ще ви купи сетне на такава цена? Ма то майната му на дълга, пак ще почнем отново и съвсем на чисто- може би така си викат най-върлите ботевисти, ама кво прайте със школата? Болният въпрос!!! Когато бутнахте ракиджийницата и Караибрахим дигна на негово място това чудо на спортната архитектура, потривахте ръце- видите ли, ше имаме най-добрата школа, защото кое дете от кое да е кътче на България няма да избере да дойде да тренира на Коматево! Политиката обаче на Цингаревич не съвпада с тия ви лелеяни мечти и това много скоро ще почне да се усеща в резултатите на юношеските ви формации. Апропо, днес някъде прочетох, че 15-ГОДИШНИТЕ ПАДНАЛИ НА СЪЩАТА ТАЯ ЦЪФТЯЩА БАЗА С 0:11... Това ли е бъдещето ви? Жална ви майка, ако нещата продължават в тая посока...
0
 
 
Катуна от Коматьоолу е с нови 6 милки назад+ 55 милки стари задължения а срутището без категория е върхът на пилимата! Спосибо, Зинга!
0
 
 
Другаря Герман добре ще ги храни жълтурите,а другаря Цингаревич скоро ще им оформи още един заем от 6 милиона,а другаря майна от Стряма който се е прекръстил в стикчо ,да си мисли ,че това е много хубаво.
+5
 
 
най-лошо е когато комунист който не знае как и не иска да работи, да стане капиталист-той пак си е същия само че вече и много пари иска
0
 
 
И тоя плямпа и замайва като Валето, добре, че има празноглавци като стистчо и байонзи да му вярват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: